cukierek877 02.11.08, 14:25 mam pytanie jaki ginekolog przyjmuje w przychodni na Sobieskiego i czy warto do niego isc?? czy lepiej gdzies prywatnie?? poradzcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plejboj34 Re: ginekolog .. IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.08, 15:48 A co, prykowałaś się gdzie popadnie i tera krostki wyskoczyły na warah? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: ginekolog .. IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.08, 16:08 do ginekologa mozesz isc do przychodni jakiej chcesz nie musisz isc do swojej.do swojej musisz tylko do lekarza rodzinnego a jesli chodzi o specjaliste tak jak w tym przypadku ginekologa mozesz isc do innej przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedka Re: ginekolog .. IP: *.centertel.pl 02.11.08, 18:51 Ale Autorka wątku nie pytała o to, czy musi iśc do tego lekarza, czy nie musi, lecz pytała KTO TAM PRZYJMUJE? I CZY WARTO SIE LECZYĆ U TEGO LEKARZA? Więc odpowiadam: nie wiem kto tam przyjmuje, ale lepiej zasuwać do kogoś prywatnie i się nie szczypać w leczenie przychodniane, no chyba, że Drabek już wrócił na Wielkoborską, albo iść Strzelczyka na Wrzosowiak. A tak to do kogo warto iść prywatnie, to tu jest taki wątek na forum " lista ginekologów..." i tam najlepiej pogrzebać, poczytać i wyszukać najlepszą opcję... Z własnych doświadczeń: leczyłam się kiedyś w poradni, miałam torbiel, jak byk, około 3cm, na 3,5cm, a moja szanowna pani ginekolog Grabska z poradni jej NIE ZAUWAŻYŁA... a bolało, jak cholera, na co oczywiście dostawałam odpowiedź od pani dr, że jestem za wrażliwa. Dopiero było zdziwienie, jak chirurg przy okazji jakijś kontroli "znalazł" przypadkowo torbiel. Cóż.. pani ginekolog miała minę nieciekawą, jak się okazało, że ona na USG też to widzi. Nigdy już do tej kobiety nie poszłam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
cukierek877 Re: ginekolog .. Do plejboj34 !!!!! 02.11.08, 22:19 Gość portalu: plejboj34 napisał(a): > A co, prykowałaś się gdzie popadnie i tera krostki wyskoczyły na warah? UWAZAJ zeby Tobie na jajach nie wyskoczyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: ginekolog .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.08, 19:04 tak naprawdę to w wielu gabinetach finansowanych przez nfz bedziesz lepiej potraktowana niz w prywatnych manufakturach... sama tego doswiadczylam.. oczywiście każdy lekarz jest inny... ja lecze sie na tysiacleciu w przychodni i jestem naprawde zadowolona... a zaczynalam prywatnie u znanego czestochowskiego specjalisty brrrrrrrr.. nigdy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: ginekolog .. IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.08, 20:34 dokładnie,wiec wcale sie nie mozna sugerowac ze prywatny to lepiej leczy,leczy moze tak samo ale za pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martrin15 [...] IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.08, 20:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: ginekolog .. 02.11.08, 21:03 Gość portalu: martrin15 napisał(a): > ja cie moge na tylej kanapie Co to za kanapa? Wez sie chlopcze za sloik z dzemem, tylko wpierw mamy sie zapytaj czy Ci pozwoli? Forum Medycyna w Czestochowie. Jak byk widoczne jest to forum, po prawej stronie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48003 Tam znajdziesz odpowiedz unikajac "dzieci w sieci". Odpowiedz Link Zgłoś
next.kasiulka Re: ginekolog .. 02.11.08, 21:36 Na Sobieskiego przyjmuje doktor Lemański do którego sama chodze,prowadzi mi drugą ciąze i jestem bardzo zadowolona.Jak masz kase to mozesz isc prywatnie ale w przypadku tego lekarza jestem zdecydowana na NFZ jest sumienny,dokładny i traktuje cie bardzo indywiduanie,polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: ginekolog .. 02.11.08, 21:44 Jednak najlepiej korzystac z forum, ktore jest do takich tematow przeznaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
siderac Re: ginekolog .. 02.11.08, 21:48 na sobieskiego jest też dr Muskała. nie polecam: niemiła, niedelikatna, nie byłam zadowolona z wizyt, nic mi nie pomogła. a ten Lemański od dawna przyjmuje tam ? Bo nie słyszałam o nim jak dotąd .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedka Re: ginekolog .. IP: *.centertel.pl 03.11.08, 11:27 O Lemańskim jest bardzo dobra opinia. Prowadził ciąże mojej koleżanki,była bardzo zadowolona. CO do Muskały to zgadzam się, że oschła i ... niemiła. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Forum: Medycyna w Czestochowie 02.11.08, 21:58 aspirata napisała: > cukierek877 > mam pytanie jaki ginekolog przyjmuje w przychodni na Sobieskiego i > czy warto do niego isc?? czy lepiej gdzies prywatnie?? poradzcie? forum.gazeta.pl/forum/0,62489,1540823.html?f=48003&w=86726385&a=86726385&rep=2 Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola18 ginekolog ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 16:18 Jak sadzicie czy lepiej isc do lekarza ginekologa mezczyzny czy kobiety. Jak by nie było jest to krepujace badanie ale ponoc mezczyzni sa lepszymi fachowcami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nugatu1 Re: ginekolog .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 17:56 Lemanski to najcudowniejszy i najkochanszy lekarz na swiecie!!! prowadzil moja ciaze. jestem na maksa zadowolona. To lekarz z powolania, przemily, przesympatyczny, wyluzowany zartownis a przy tym niezwykle fachowy i delikatny. Bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: ginekolog .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 21:07 prosze o opinie na temat dr Poradowskiej-Pileckiej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedka Re: ginekolog .. IP: *.centertel.pl 04.11.08, 08:41 Jest "lista ginekologów" i tam temat pani Poradowskiej-Pileckiej był poruszany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: ginekolog .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 21:48 Było parę komentarzy na temat pani dr Poradowskiej, ale dosłownie 3 na krzyż i jeszcze opinie z przed ponad 2,5 lat. Jestem ciekawa, jakie opinie są teraz o tej lekarce, o jej kompetencjach i nadal podbijam temat. Gdyby odpowiedzi były wyczerpujące, nie pytałabym o to po raz kolejny...ALBO NIECH KTOS MI POLECI DOBREGO GINEKOLOGA-KOBIETE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedka Re: ginekolog .. IP: *.centertel.pl 07.11.08, 09:22 Widocznie jest tak mało popularna, że nie ma o czym pisać. Może ma mało pacjentek. Obojętnie czy z przed 2,5 lat, czy teraz te opinie są bardzo rózne i głównie na NIE. Kobieta ginekolog w naszym mieście i to jeszcze dobra? Tarkowska może. Pogrzeb sobie w tamtym wątku a nie podpinaj się pod inny, który samym tematem nie zajmuje się problemem pani Poradowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badania diagn. Re: ginekolog .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 22:17 Nie jestem z Częstochowy, ale jestem tu często (studiuję zaocznie w AJD) chcę skorzystać z okazji i zrobić sobie prywatnie kompleksowe badania diagnostyczne - jestem w 3 miesiącu ciąży - proszę o podpowiedź czy w sobotę w Częstochowie gdzieś można takie badania zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedka Re: ginekolog .. IP: *.centertel.pl 07.11.08, 09:29 Kobieto! Czy nie widzisz, że wątek tyczy się ginekologa, a nie kompleksowych badań??? Nie zaśmiecaj wątku, załóż coś nowego i czekaj odpowiedzi. To pytanie zginie pewnie w tym wątku, a potem będziesz mieć pretensje, że nikt Ci nie doradził. btw? w sobotę? oszalałaś? kto Ci zrobi takie badania w sobote? od pon do pt. W szpitalu w razie wypadku robią kompleksowe badania w weekend, a tak to wybij sobie z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś