kostyr1isia 28.11.08, 11:00 jakie wrazenia,jakosc uslug? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Janik-Med IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 12:25 zle ... ja zrezygnowalem, jak mi po roku wypadly wszystkie plomby przez Janika robione, a jeden zab przy okazji pekl i poszedl do usuniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu... Re: Janik-Med - złe IP: *.pools.arcor-ip.net 28.11.08, 16:08 złe wrażenia. Może tą dwójkę się jeszcze uratuje, bo to dwójka i widać. A można było od razu porządnie zrobić, ale jakoś Pani nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Janik-Med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 16:28 Mi kilka lat temu p. dr Więckowska z JanikMed-u leczyła kanałowo 3 zęby. W sumie zapłaciłam za wypełnienie 6 kanałów, z czego faktycznie zrobione miałam 2! Nic dziwnego ,ze się ciągle coś paprało. Jak jest teraz nie wiem... Ale na pewno już się tam nie wybiorę. Niesmak pozostał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Janik-Med Re: Janik-Med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 20:00 A ja właśnie od lat chodze do dr Więckowskiej i nie mam żadnego problemu, zęby mam dobrze wyleczone, wszystko jest OK, jest bardzo delikatna i uprzejma, nie pamiętam sytuacji aby próbowano mnie naciągnąć. Co do innych stomatologów z tej firmy nie wiem, każdy ma swoje preferencje, wszystkich się nie zadowoli można przecież iść do innego innych gabinetó stomatologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seler Re: Janik-Med IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 20:21 są tam też inni specjaliści ja korzystałem z dermatologa - pani się spóźnia prawie zawsze, kiedyś usłyszałem że już wyszła choć minęło tylko 15 min od rozpoczęcia pracy (klientów nie było ) a napisane do 17 jak byk. Jedną wizytę miałem na refundację po 2 tygodniach idę do kontroli ale już się limit skończył i trzeba płacić ( ale to już pewnie inny problem, ten co go Tusek nie rozwiąże) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Janik-Med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 09:28 Ja chodzę od lat do Pani doktor Łaz i chwalę sobie. Nie raz mi już uratowała ... ząbki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozżalona Re: Janik-Med IP: *.poczesna.netcominternet.pl 29.11.08, 11:30 Moje dzieci chodzily do Janik -Medu leczyc zęby i nie dosc ze wszystkie plomby po niedlugim czasie wypadly to jeszcze trzeba bylo ratowac zęba przed wyrwaniem.Zmienily lekarza na dr Buczka. Zrobil poprawki.Odradzam kazdemu Janików.I zastanawia mnie jak to jest ze na NFZ ceny są takie same jak w gabinecie prywatnym. Odpowiedz Link Zgłoś
nairdan Re: Janik-Med 29.11.08, 17:45 Kilka lat lecze sie u Dr. Więckowskiej z polecenia znajomego.Sam wielokrotnie polecałem.Az do chwili gdy kolejne plomby wypadały po miesiącu a przy wizycie na bolącego zęba miałem wyleczone dwa inne ze stwierdzeniem że tamten bolec nie powinien.Kolejne nie przespane noce , wizyta i znalezienie kolejnego potencjalnie bolącego zeba.I co? , sam doszedłem że w zebie który wskazywałem od początku jest minimalna szczelinka między zębem a dziąsłem i to było żródłem bólu.Po otwarciu okazało się że ząb jest już mocno zepsuty.Najciekawsze jest to że nie lubie bólu i zawsze płacę za znieczulenie dziwne tylko że przy każdej z 6 reklamacji tez musiałem je wykupić.Drogie usługi, zgadywanie, co za tym idzie częste wizyty i ból.Jedynym plusem pani Dr. pozostaje staranność o miłą atmoswerę i delikatność ale czy to wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalamanda Re: Janik-Med IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.08, 19:32 Dzięki leczeniu w Janik-Med straciłam 2 i 3 . Było to leczenie szyjkowe zaraz po moim spostrzeżeniu maleńkich ubytków, potem niestety pogniły mi nerwy w zabkach i musiałm chirurgicznie je usunąc. Oczywiście wcześniej słono zapłaciłąm za leczenie ale tylko za to bo obsługa niestety nie była miła no i oczywiście ........ chamstwo gdy przedstawiłam im moje żale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Janik-Med IP: *.217.146.194.generacja.pl 09.12.08, 15:29 Leczyłem tam 6 i 7. 6 trzeba było odbudować na wkładzie koronowo-korzeniowym. Oba zęby były robione przez dr Więckowską. Oba się posypały... 6 po pół roku (nieszczelna plomba cala wypadła z wkładem, była robiona na gwarancji, ale na gwarancji już bez wkładu, tylko samo wypełnienie, które nie odbudowywało zęba... po 7 miesiącach... nieszczelność w plombie przy dziąśle..., z tym że tym razem już nie było gwarancji). 7-ka jak się okazało w innym gabinecie nie była dokładnie wypełniona miedzy 6,a 7, do tego rozszczelniona od strony podniebiennej. Moja dziewczyna również tam często chodziła, po kanałowym powstał zgorzel... Osobiście odradzam ten gabinet, nieadekwatne ceny do jakości usług i więcej później kłopotów niż pożytku. Odpowiedz Link Zgłoś
kostyr1isia Re: Janik-Med 02.12.08, 17:09 A moze ktos mial jakies powazniejsze zabiegi dentystyczne tam robione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nautiko Re: Janik-Med IP: *.gprs.plus.pl 09.12.08, 10:44 Cóż, każdy ma swoje uwagi. Ja chodzę tam już 4 lata i nie nażekam. Miałam usuwane 2 ząbki-górną 6 i dolną 8-leżącą, w dodatku oba miały pozawijane korzenie i skończyło się ładnie zagojonym dziąsłem, bez bólu. Leczyłam też górną 1 kanałowo i jakoś mi nie odpadła, ciekawe co? Ja chodziłam zawsze do młodych lekarzy, którzy tam pracują, obecnie do dr. Fortuny. Mój mąż chodzi do dr Więckowskiej i co prawda zdarzały się poprawki do nieszczelnych plomb,ale jakoś niechce zmieniac stomatologa. Mnie Więckowska nie chciała usunąc 8, bo była już popękana i mało było widac. Zrobił to młody lekarz- teraz już nie pracuje. Dlatego wolę młodych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihi Re: Janik-Med IP: *.220.123.1.dsl.dynamic.eranet.pl 05.03.09, 14:45 A jak się nazywa ten młody lekarz co usuwa zęby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Janik-Med IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 15:32 robiłam tam implant i nie narzekam, od 2 lat nic sie nie dzieje. wszystko poszło bardzo sprawnie i szybciutko. jedyny minus to cena... gabinet nie nalezy do tanich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate25 Re: Janik-Med IP: *.220.123.152.dsl.dynamic.eranet.pl 11.03.09, 10:27 Wybieram sie tam na usuniecie korzeni. czy mozecie mi kogos polecic? Czy pracuja tam mlodzi dentysci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obolała Re: Janik-Med IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 22:34 a czy usuwaja zęby na kase chorych? chodzi o ósemke. Odpowiedz Link Zgłoś