Gość: Milka IP: *.saska.krakow.pl 29.10.03, 19:06 Czy macie jakieś informacje o tej uczelni?Będę zobowiązana Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: Akademia Polonijna 29.10.03, 23:44 Poszukaj we wczesniejszych tematach - ten watek juz byl. :) Oprocz tego uczelnia ma strone internetowa: www.ap.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martz Re: Akademia Polonijna IP: 213.199.204.* 29.10.03, 23:51 Witam:) A co tu pisac jakies informacje o tej uczelni???po prostu nastpena dobra instytucja do zgarniania kasy ze studentó czyli ludzi malo zamoznych badż majacych bogatych rodziców.Co do poziomu ksztalcenia to wszystko jest jasne placisz i masz - jak w sklepie:) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cze IP: 203.36.162.* 30.10.03, 13:11 Akademia Polonijna to najlepsza uczelnia w Polsce !! Zapraszam na Akademie Polonijna aby sie osobiscie przekonac o jej wartosciach i o jej poziomie nauczania !Zostan studentem Akademii Polonijnej ! A sukces w zyciu masz murowany w Polsce i za granica ! Nie grozi Tobie bezrobocie ! student Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz 30.10.03, 13:26 Między wypowiedziami martza a studenta, gdzieś po środku, leży prawda. A najważniejsze, że to jest znana w całej Polsce szkoła, że przyciąga tu ludzi z całej Polski i przyczynia się do upowszechniania akademickiego wizerunku naszego miasta w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz IP: 212.87.229.* 30.10.03, 14:58 uczelnia za kasę im więcej dajesz tym lepsze masz wyniki (w indexsie oczywiście a nie w głowie). uczelnia dla tych co maja kupe kasy a uczyć sie nie chcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 19:31 I to cala prawda Milka - Ty decydujesz, czy o takiej uczelni myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarcik Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz IP: 203.36.162.* 31.10.03, 09:20 To jest najlepsza uczelnia w Europie ! zarcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 14:20 co wypiles i ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz IP: *.168. / 200.52.4.* 31.10.03, 18:06 pifko raz Odpowiedz Link Zgłoś
tomziczek Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz 31.10.03, 18:05 Gość portalu: student napisał(a): > Akademia Polonijna to najlepsza uczelnia w Polsce !! > Zapraszam na Akademie Polonijna aby sie osobiscie przekonac o jej wartosciach > > i o jej poziomie nauczania !Zostan studentem Akademii Polonijnej ! > A sukces w zyciu masz murowany w Polsce i za granica ! > Nie grozi Tobie bezrobocie ! > student A ten student to zdaje sie Ojciec Krynski sie nazywa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 18:50 Najlepsza to ona jest ale w oszukiwaniu młodych ludzi a Tobie przydałby się dobry psychiatra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Dno :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 07:49 Najlepsza uczelnia hahaha totalne dno. Wladze są zakłamane, płaci sie tam dosłownie za wszystko a wyniku studentów to są jedynie braki .... cała prawda o szkole która ma się czelność nazywać akademią .... Moje zdanie i wielu innych .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarcik Re:Najlepsza Uczelnia w Europie to Akademia Pol. C IP: 203.36.162.* 01.11.03, 11:03 Akademia Polonijna w Czestochowie to najlepsza uczelnia w Europie a moze na swiecie !Zostan studentem a pozniej ja ocenisz !Masz uznane ukonczenie uczelni na calym swiecie i nie grozi Tobie bezrobocie w Polsce !Mozesz pracowac w USA-i Australii-legalnie , poniewaz jestes studenmtem Akademii Polonijnej w Czestochowie ! Pytaj oto Dariusza Narewskiego -tel. kom.--0694700167 - zarcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re:Najlepsza Uczelnia w Europie to Akademia Pol. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 13:10 Gość portalu: zarcik napisał(a): > Akademia Polonijna w Czestochowie to najlepsza uczelnia w Europie a moze na > swiecie !Zostan studentem a pozniej ja ocenisz !Masz uznane ukonczenie uczelni > na calym swiecie i nie grozi Tobie bezrobocie w Polsce !Mozesz pracowac w USA-i > > Australii-legalnie , poniewaz jestes studenmtem Akademii Polonijnej w > Czestochowie ! Pytaj oto Dariusza Narewskiego -tel. kom.--0694700167 - > zarcik I to sie nazywa prawdziwa propaganda sukcesu :D Jak w latach 50!! Ciekawe tylko kto sie na to nabierze! Zreszta glupich podobno sieja .... wiec mury AP nigdy nie beda puste ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarcik Re:Najlepsza Uczelnia w Europie to Akademia Pol. IP: 203.36.162.* 01.11.03, 13:13 To jest najlepsza uczelnia w 21 -wieku ! zarcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re:Najlepsza Uczelnia w Europie to Akademia Pol. IP: *.proxy.aol.com 02.11.03, 01:52 A zaraz po niej jest Uniwersytet Jagielloński, Oxford, Cambridge, potem długo długo nic i dopiero caly ten chłam z Sorboną, na czele!!! Hehehehehehehehe..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tragedia Re: Akademia Polonijna IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 06:46 to taka uczelnia jak moj pseudonim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola biznes uniwersytecki IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 06:49 ktos kiedys napisal o niej artykul zatytulowany "biznes uniwersytecki" otoz jezeli chodzi o biznes robiony na studentach, to jest na poziomie swiatowym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta biznesmen kryński IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 21:11 kiedy wreszcie ktoś się za niego weźmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarcik Re:Akademia Polonijna w Czestochowie super uczelni IP: 203.36.162.* 03.11.03, 06:28 Wszyscy co pisza zlosliwie na forum czestochowskim o Akademii Polonijnej to uczniowie szkol podstawowych lub wogole nie uczeszczaja do szkoly !To sa bezrobotni bywalce kawiarni interetowej !Tak daleko nie zajdziecie.Wogole Wasz glos sie nie liczy w spoleczenstwie czestochowskim !Zapraszamy do szkoly a pozniej prosze wydawac opinie ! zarcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re:Akademia Polonijna w Czestochowie super uczeln IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 08:45 Gość portalu: zarcik napisał(a): > Wszyscy co pisza zlosliwie na forum czestochowskim o Akademii Polonijnej to > uczniowie szkol podstawowych lub wogole nie uczeszczaja do szkoly !To sa > bezrobotni bywalce kawiarni interetowej !Tak daleko nie zajdziecie.Wogole Wasz > glos sie nie liczy w spoleczenstwie czestochowskim !Zapraszamy do szkoly a > pozniej prosze wydawac opinie ! > zarcik No rzeczywiscie niektorzy juz nie uczeszczaja do szkoly ..... w koncu dyplom juz maja po tych 5 latach na uczelni. I to nie taki smieciowy dyplom jak u brata Krynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarcik Re:Akademia Polonijna w Czestochowie super uczeln IP: 203.36.162.* 03.11.03, 09:16 Gość portalu: ya napisał(a): > Gość portalu: zarcik napisał(a): > > > Wszyscy co pisza zlosliwie na forum czestochowskim o Akademii Polonijnej t > o > > uczniowie szkol podstawowych lub wogole nie uczeszczaja do szkoly !To sa > > bezrobotni bywalce kawiarni interetowej !Tak daleko nie zajdziecie.Wogole > Wasz > > glos sie nie liczy w spoleczenstwie czestochowskim !Zapraszamy do szkoly a > > > pozniej prosze wydawac opinie ! > > zarcik > > No rzeczywiscie niektorzy juz nie uczeszczaja do szkoly ..... w koncu dyplom > juz maja po tych 5 latach na uczelni. I to nie taki smieciowy dyplom jak u > brata Krynskiego. 888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888 Do "Ya" :-masz dyplom i siedzisz na bezrobociu ! Co to za dyplom ? Jakiej uczelnii?Jakie masz zycie ?i.t.d ? zarcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEZARCIK RANKING? - DLACZEGO NIE! IP: *.cel.czest.pl 03.11.03, 10:16 Kolego Zarcik! Czas najwyższy, żebyś spoważniał i traktował to forum jako rzetelne pole dyskusji, oceny i krytyki zjawisk nieetycznych. Czytając Twoje wypowiedzi mam wrażenie, że jesteś niedojrzałym 16 latkiem który bawi się dyskusją na forum a nie wnosi do jego treści nic konstruktywnego. Bardzo bym chciał, żeby na temat poziomu szkół wyższych w Częstochowie rozgorzała prawdziwie dojrzała dyskusja i żeby bez zbytnich emocji powstał swoisty ranking oparty na rzetelnej wiedzy o ich poziomie i organizacji a nie demagogii i kpinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarcik Re: RANKING? - DLACZEGO NIE!-Super Akademia -Pol. IP: 203.36.162.* 03.11.03, 11:16 Gość portalu: PRZEZARCIK napisał(a): > Kolego Zarcik! > Czas najwyższy, żebyś spoważniał i traktował to forum jako rzetelne pole > dyskusji, oceny i krytyki zjawisk nieetycznych. > Czytając Twoje wypowiedzi mam wrażenie, że jesteś niedojrzałym 16 latkiem który > > bawi się dyskusją na forum a nie wnosi do jego treści nic konstruktywnego. > > Bardzo bym chciał, żeby na temat poziomu szkół wyższych w Częstochowie > rozgorzała prawdziwie dojrzała dyskusja i żeby bez zbytnich emocji powstał **^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^############%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% Do "Przezacika "! Jaka uczelnia wydala dyplom z tyt. -"Przezarcik "? Czy bedziesz dalej studiowal ? Jezeli zdasz egzamin to mozesz studiowac na Akademii Polonijnej w Czestochowie ! Zapraszamy na egzamin ! Po Akademii Polonijnej masz zapewniony dobra specjalnosc i dyp. uznawany na calym swiecie !Nie grozi Tobie bezrobocie .Odwagi! zarcik > swoisty ranking oparty na rzetelnej wiedzy o ich poziomie i organizacji a nie > demagogii i kpinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxL Re: RANKING? - DLACZEGO NIE!-Super Akademia -Pol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 20:51 bardzo mi się podoba nowy budynek AP i WSZ fajne pomysły uczelnie zmieniają miasto pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 13:22 Moja kolezanka studiuje tam na 2 roku! ztego co zaobserwowalam to placi na miesiac okolo 1000zł (za wakacje takze) + inne oplaty (np. egzamin) ale uczyc to ona sie musi!!! nie ma tak ze wplacona kasa jest gwarancja dobrych ocen! ale ze kasy trzeba wywalic mase to fakt! a co do poziomu to nie wiem czy rzeczywiscie jest taki wysoki... Ps. a na uczelni siedzi od rana do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Akademia Polonijna 05.11.03, 14:40 Ja skończyłam Akademię Polonijną w tym roku i sprawa wygląda tak: jeżeli chodzi o języki, poziom jest wysoki, bardzo dużo zajęć tzn. ja miałam przez trzy lata cztery przedmioty z angielskiego + cztery przedmioty z niemieckiego ( ponieważ sobie taki wybrałam) ... nie jestem głupia, skończyłam jedno z elitarnych LO , ale notorycznie miałam poprawki np z niemieckiego, z angielskiego trudno było 4 dostać jak sie człowieck nie przyłozył... A co do innych .. to zależało nie od szkoły tylko od zatrudnianych profesorów ... na to Kryński nie mógł mieć wpływu ( języków uczyli "uczelniani" wykładowcy)...W sumie mnie się nie chciało uczyć i nie musiałam..Ale jęzków sie nauczyłam.... podsumowywując _ ludzie będący na filologiach mieli zapieprz... a na innych kierunkach było łatwo... Po trzecim roku przeniosłam się na zaoczne i tam była totalna laba:-) pozdrawiam ... uff musi mi sie nudzić - taki długi wątek napisałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Akademia Polonijna to najlepsza uczelnia w Pol IP: 203.36.162.* 07.11.03, 06:18 Tak to najlepsza w Polsce i w Europie ! student Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia Polonijna to najlepsza uczelnia w Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:00 Strona internetowa AP jest najlepszą wiztówką tej uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarcik Re: Akademia Polonijna to najlepsza uczelnia w Po IP: 203.36.162.* 08.11.03, 03:36 Gość portalu: ja napisał(a): > Strona internetowa AP jest najlepszą wiztówką tej uczelni ############################################################## -To jest to ! zarcik Odpowiedz Link Zgłoś