Dodaj do ulubionych

Akademia Polonijna

IP: *.saska.krakow.pl 29.10.03, 19:06
Czy macie jakieś informacje o tej uczelni?Będę zobowiązana
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • lol21ndm Re: Akademia Polonijna 29.10.03, 23:44
      Poszukaj we wczesniejszych tematach - ten watek juz byl. :)
      Oprocz tego uczelnia ma strone internetowa: www.ap.edu.pl
    • Gość: martz Re: Akademia Polonijna IP: 213.199.204.* 29.10.03, 23:51
      Witam:)
      A co tu pisac jakies informacje o tej uczelni???po prostu nastpena dobra
      instytucja do zgarniania kasy ze studentó czyli ludzi malo zamoznych badż
      majacych bogatych rodziców.Co do poziomu ksztalcenia to wszystko jest jasne
      placisz i masz - jak w sklepie:)

POzdrawiam
      • Gość: student Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cze IP: 203.36.162.* 30.10.03, 13:11
        Akademia Polonijna to najlepsza uczelnia w Polsce !!
        Zapraszam na Akademie Polonijna aby sie osobiscie przekonac o jej wartosciach
        i o jej poziomie nauczania !Zostan studentem Akademii Polonijnej !
        A sukces w zyciu masz murowany w Polsce i za granica !
        Nie grozi Tobie bezrobocie !
        student
        • mmaly Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz 30.10.03, 13:26
          Między wypowiedziami martza a studenta, gdzieś po środku, leży prawda.
          A najważniejsze, że to jest znana w całej Polsce szkoła, że przyciąga tu ludzi z całej Polski i przyczynia się do upowszechniania akademickiego wizerunku naszego miasta w kraju.
          • Gość: anonim Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz IP: 212.87.229.* 30.10.03, 14:58
            uczelnia za kasę im więcej dajesz tym lepsze masz wyniki (w indexsie oczywiście
            a nie w głowie). uczelnia dla tych co maja kupe kasy a uczyć sie nie chcą
            • Gość: ryba Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 19:31
              I to cala prawda Milka - Ty decydujesz, czy o takiej uczelni myslisz?
              • Gość: zarcik Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz IP: 203.36.162.* 31.10.03, 09:20
                To jest najlepsza uczelnia w Europie !
                zarcik
                • Gość: ya Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 14:20
                  co wypiles i ile?
                  • Gość: info Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz IP: *.168. / 200.52.4.* 31.10.03, 18:06
                    pifko raz
        • tomziczek Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz 31.10.03, 18:05
          Gość portalu: student napisał(a):

> Akademia Polonijna to najlepsza uczelnia w Polsce !!
          > Zapraszam na Akademie Polonijna aby sie osobiscie przekonac o jej
          wartosciach
          >
          > i o jej poziomie nauczania !Zostan studentem Akademii Polonijnej !
          > A sukces w zyciu masz murowany w Polsce i za granica !
          > Nie grozi Tobie bezrobocie !
          > student

A ten student to zdaje sie Ojciec Krynski sie nazywa :-)))
        • Gość: doktor Re: Akademia Polonijna-to najlepsza uczelnia w Cz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 18:50
          Najlepsza to ona jest ale w oszukiwaniu młodych ludzi a Tobie przydałby się
          dobry psychiatra!
          • Gość: ha ha Dno :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 07:49
            Najlepsza uczelnia hahaha totalne dno.
            Wladze są zakłamane, płaci sie tam dosłownie za wszystko a wyniku studentów to
            są jedynie braki .... cała prawda o szkole która ma się czelność nazywać
            akademią ....
            Moje zdanie i wielu innych ....
            • Gość: zarcik Re:Najlepsza Uczelnia w Europie to Akademia Pol. C IP: 203.36.162.* 01.11.03, 11:03
              Akademia Polonijna w Czestochowie to najlepsza uczelnia w Europie a moze na
              swiecie !Zostan studentem a pozniej ja ocenisz !Masz uznane ukonczenie uczelni
              na calym swiecie i nie grozi Tobie bezrobocie w Polsce !Mozesz pracowac w USA-i
              Australii-legalnie , poniewaz jestes studenmtem Akademii Polonijnej w
              Czestochowie ! Pytaj oto Dariusza Narewskiego -tel. kom.--0694700167 -
              zarcik
              • Gość: ya Re:Najlepsza Uczelnia w Europie to Akademia Pol. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 13:10
                Gość portalu: zarcik napisał(a):

> Akademia Polonijna w Czestochowie to najlepsza uczelnia w Europie a moze na
                > swiecie !Zostan studentem a pozniej ja ocenisz !Masz uznane ukonczenie
                uczelni
                > na calym swiecie i nie grozi Tobie bezrobocie w Polsce !Mozesz pracowac w
                USA-i
                >
                > Australii-legalnie , poniewaz jestes studenmtem Akademii Polonijnej w
                > Czestochowie ! Pytaj oto Dariusza Narewskiego -tel. kom.--0694700167 -
                > zarcik

I to sie nazywa prawdziwa propaganda sukcesu :D Jak w latach 50!! Ciekawe
                tylko kto sie na to nabierze! Zreszta glupich podobno sieja .... wiec mury AP
                nigdy nie beda puste .....
                • Gość: zarcik Re:Najlepsza Uczelnia w Europie to Akademia Pol. IP: 203.36.162.* 01.11.03, 13:13
                  To jest najlepsza uczelnia w 21 -wieku !
                  zarcik
                  • Gość: tomek Re:Najlepsza Uczelnia w Europie to Akademia Pol. IP: *.proxy.aol.com 02.11.03, 01:52
                    A zaraz po niej jest Uniwersytet Jagielloński, Oxford, Cambridge, potem długo
                    długo nic i dopiero caly ten chłam z Sorboną, na czele!!!

Hehehehehehehehe.....
    • Gość: tragedia Re: Akademia Polonijna IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 06:46
      to taka uczelnia jak moj pseudonim
      • Gość: lola biznes uniwersytecki IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 06:49
        ktos kiedys napisal o niej artykul zatytulowany "biznes uniwersytecki"
        otoz jezeli chodzi o biznes robiony na studentach, to jest na poziomie
        swiatowym!
        • Gość: zyta biznesmen kryński IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 21:11
          kiedy wreszcie ktoś się za niego weźmie?
          • Gość: zarcik Re:Akademia Polonijna w Czestochowie super uczelni IP: 203.36.162.* 03.11.03, 06:28
            Wszyscy co pisza zlosliwie na forum czestochowskim o Akademii Polonijnej to
            uczniowie szkol podstawowych lub wogole nie uczeszczaja do szkoly !To sa
            bezrobotni bywalce kawiarni interetowej !Tak daleko nie zajdziecie.Wogole Wasz
            glos sie nie liczy w spoleczenstwie czestochowskim !Zapraszamy do szkoly a
            pozniej prosze wydawac opinie !
            zarcik
            • Gość: ya Re:Akademia Polonijna w Czestochowie super uczeln IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 08:45
              Gość portalu: zarcik napisał(a):

> Wszyscy co pisza zlosliwie na forum czestochowskim o Akademii Polonijnej to
              > uczniowie szkol podstawowych lub wogole nie uczeszczaja do szkoly !To sa
              > bezrobotni bywalce kawiarni interetowej !Tak daleko nie zajdziecie.Wogole
              Wasz
              > glos sie nie liczy w spoleczenstwie czestochowskim !Zapraszamy do szkoly a
              > pozniej prosze wydawac opinie !
              > zarcik

No rzeczywiscie niektorzy juz nie uczeszczaja do szkoly ..... w koncu dyplom
              juz maja po tych 5 latach na uczelni. I to nie taki smieciowy dyplom jak u
              brata Krynskiego.
              • Gość: zarcik Re:Akademia Polonijna w Czestochowie super uczeln IP: 203.36.162.* 03.11.03, 09:16
                Gość portalu: ya napisał(a):

> Gość portalu: zarcik napisał(a):
                >
                > > Wszyscy co pisza zlosliwie na forum czestochowskim o Akademii Polonijnej t
                > o
                > > uczniowie szkol podstawowych lub wogole nie uczeszczaja do szkoly !To sa
                > > bezrobotni bywalce kawiarni interetowej !Tak daleko nie zajdziecie.Wogole
                > Wasz
                > > glos sie nie liczy w spoleczenstwie czestochowskim !Zapraszamy do szkoly a
                >
                > > pozniej prosze wydawac opinie !
                > > zarcik
                >
                > No rzeczywiscie niektorzy juz nie uczeszczaja do szkoly ..... w koncu dyplom
                > juz maja po tych 5 latach na uczelni. I to nie taki smieciowy dyplom jak u
                > brata Krynskiego.
                888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
                Do "Ya" :-masz dyplom i siedzisz na bezrobociu ! Co to za dyplom ?
                Jakiej uczelnii?Jakie masz zycie ?i.t.d ?
                zarcik
                • Gość: PRZEZARCIK RANKING? - DLACZEGO NIE! IP: *.cel.czest.pl 03.11.03, 10:16
                  Kolego Zarcik!
                  Czas najwyższy, żebyś spoważniał i traktował to forum jako rzetelne pole
                  dyskusji, oceny i krytyki zjawisk nieetycznych.
                  Czytając Twoje wypowiedzi mam wrażenie, że jesteś niedojrzałym 16 latkiem który
                  bawi się dyskusją na forum a nie wnosi do jego treści nic konstruktywnego.

Bardzo bym chciał, żeby na temat poziomu szkół wyższych w Częstochowie
                  rozgorzała prawdziwie dojrzała dyskusja i żeby bez zbytnich emocji powstał
                  swoisty ranking oparty na rzetelnej wiedzy o ich poziomie i organizacji a nie
                  demagogii i kpinie.
                  • Gość: zarcik Re: RANKING? - DLACZEGO NIE!-Super Akademia -Pol. IP: 203.36.162.* 03.11.03, 11:16
                    Gość portalu: PRZEZARCIK napisał(a):

> Kolego Zarcik!
                    > Czas najwyższy, żebyś spoważniał i traktował to forum jako rzetelne pole
                    > dyskusji, oceny i krytyki zjawisk nieetycznych.
                    > Czytając Twoje wypowiedzi mam wrażenie, że jesteś niedojrzałym 16 latkiem
                    który
                    >
                    > bawi się dyskusją na forum a nie wnosi do jego treści nic konstruktywnego.
                    >
                    > Bardzo bym chciał, żeby na temat poziomu szkół wyższych w Częstochowie
                    > rozgorzała prawdziwie dojrzała dyskusja i żeby bez zbytnich emocji powstał
                    **^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^############%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
                    Do "Przezacika "! Jaka uczelnia wydala dyplom z tyt. -"Przezarcik "?
                    Czy bedziesz dalej studiowal ?
                    Jezeli zdasz egzamin to mozesz studiowac na Akademii Polonijnej w Czestochowie !
                    Zapraszamy na egzamin !
                    Po Akademii Polonijnej masz zapewniony dobra specjalnosc i dyp. uznawany na
                    calym swiecie !Nie grozi Tobie bezrobocie .Odwagi!
                    zarcik
                    > swoisty ranking oparty na rzetelnej wiedzy o ich poziomie i organizacji a nie
                    > demagogii i kpinie.
                    • Gość: xxL Re: RANKING? - DLACZEGO NIE!-Super Akademia -Pol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 20:51
                      bardzo mi się podoba nowy budynek AP i WSZ fajne pomysły uczelnie zmieniają
                      miasto pa
    • Gość: gwiazdka Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 13:22
      Moja kolezanka studiuje tam na 2 roku! ztego co zaobserwowalam to placi na
      miesiac okolo 1000zł (za wakacje takze) + inne oplaty (np. egzamin) ale uczyc
      to ona sie musi!!! nie ma tak ze wplacona kasa jest gwarancja dobrych ocen! ale
      ze kasy trzeba wywalic mase to fakt! a co do poziomu to nie wiem czy
      rzeczywiscie jest taki wysoki...
      Ps. a na uczelni siedzi od rana do wieczora
    • tropicielka Re: Akademia Polonijna 05.11.03, 14:40
      Ja skończyłam Akademię Polonijną w tym roku i sprawa wygląda tak:
      jeżeli chodzi o języki, poziom jest wysoki, bardzo dużo zajęć tzn. ja miałam
      przez trzy lata cztery przedmioty z angielskiego + cztery przedmioty z
      niemieckiego ( ponieważ sobie taki wybrałam) ... nie jestem głupia, skończyłam
      jedno z elitarnych LO , ale notorycznie miałam poprawki np z niemieckiego, z
      angielskiego trudno było 4 dostać jak sie człowieck nie przyłozył... A co do
      innych .. to zależało nie od szkoły tylko od zatrudnianych profesorów ... na to
      Kryński nie mógł mieć wpływu ( języków uczyli "uczelniani" wykładowcy)...W
      sumie mnie się nie chciało uczyć i nie musiałam..Ale jęzków sie nauczyłam....
      podsumowywując _ ludzie będący na filologiach mieli zapieprz... a na innych
      kierunkach było łatwo... Po trzecim roku przeniosłam się na zaoczne i tam była
      totalna laba:-) pozdrawiam ... uff musi mi sie nudzić - taki długi wątek
      napisałam....
      • Gość: student Re: Akademia Polonijna to najlepsza uczelnia w Pol IP: 203.36.162.* 07.11.03, 06:18
        Tak to najlepsza w Polsce i w Europie !
        student
        • Gość: ja Re: Akademia Polonijna to najlepsza uczelnia w Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:00
          Strona internetowa AP jest najlepszą wiztówką tej uczelni
          • Gość: zarcik Re: Akademia Polonijna to najlepsza uczelnia w Po IP: 203.36.162.* 08.11.03, 03:36
            Gość portalu: ja napisał(a):

> Strona internetowa AP jest najlepszą wiztówką tej uczelni
            ##############################################################
            -To jest to !
            zarcik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka