benio-net 12.02.09, 10:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szokmen Straż miejska zlustrowała kirkut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 11:23 Cóż za bohaterscy strażnicy.Wysłali kupę papieru do różnych instytucji.Dlaczego się nie pochwalą że sami zniewazają na każdym kroku obywateli świętego miasta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goj Re: Straż miejska zlustrowała kirkut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 13:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=90067513 Szczyt bezczelnośći Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik I co dało sprawcom zniszczenie tych nekropolii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 15:20 I co dało sprawcom zniszczenie tych nekropolii? i co dało sprawcom zakłócanie wiecznego spoczynku zmarłym? a gdyby tak pomnik twojego dziadka lub babci świętej pamięci ktoś porysował sprayem, złamał krzyż, rozbił wazon? a gdyby tak sprofanowano groby polskich żołnierzy zagranicą? wyżywanie się na grobach zmarłych to tchórzostwo i debilstwo ostarniej kategorii. i nie piszcie, że jestem "parszywym Żydem" i te inne bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WQW Straż miejska zlustrowała kirkut IP: 77.87.124.* 12.02.09, 16:06 Kuźwa nie dość że to takie zniszczone i zaniedbane to jeszcze półmózgi demolują dalej .... szkoda gadać ... Odpowiedz Link Zgłoś
mikado23 Re: Straż miejska zlustrowała kirkut 12.02.09, 23:39 Benio przestał łykać pigułki i znowu wyląduje na oddziale zamkniętym... Odpowiedz Link Zgłoś
benio-net Kirkut? 12.02.09, 17:30 Żaden żyd nie został w tym miejscu pogrzebany!Żaden! Prawdopodobnie, w tym miejscu, rabinat planował utworzyć miejsce pochówku.To tylko domysły i nie ma na to żadnego potwierdzenia.Żaden żyd nie mieszkał w Częstochowie przed 1941 rokiem.Jeśli komuś się nie podoba to co napisałem,to już jego żydowska SPRAWA.Kłamstwo jest tylko kłamstwem. Natomiast jeśli chodzi o sam tzw kirkut,to jak wspomniałem na wstępie, nikt tam nie był pogrzebany.Zwieziono macewy i nie ma tam na nich imion kobiecych.Założono,że nikt tego nie odczyta.Kto wie gdzie naprawdę była synagoga?Ilu było w Częstochowie rabinów i gdzie ich pogrzebano? Kłamać można motłochowi,ale nie mnie!Ja jestem 44! Moderator: Lat 28- niezamężna.Mieszka na Parkitce.Krystyna jej imię. Mogę Cię robaku dotknąć, z miejsca gdzie jestem.Spróbuj się ze mną raz jeszcze.Jestem Sprawiedliwy.Jestem Energią i Świadomością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata Bienia Re: Kirkut? IP: 69.7.227.* 13.02.09, 10:14 Bienio wyłacz juz Atari i idź spać,bo nikt za Ciebie jutro nie pojdzie na terapie rano..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Straż miejska zlustrowała kirkut IP: *.poczesna.netcominternet.pl 13.02.09, 12:38 "projekt Hamas" Odpowiedz Link Zgłoś