Dodaj do ulubionych

meridia 10

17.03.09, 08:39
gdzie najtaniej w Częstochowie można kupić meridię ?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaanka Re: meridia 10 IP: 195.88.28.* 17.03.09, 15:17
      Nie wiem i już nie chcę wiedzieć. Na racjonalnej diecie wg.porady dietetyka
      schudłam 5 kg w ciągu miesiąca.Koleżanka schudła 30 kg przez pół roku, ale ona
      cały czas korzysta z pomocy dietetyka- i b. ładnie schudła, tzn.bez obwisłej
      skóry, szarej cery. I tyle chciałam.Waga się utrzymuje.To nawet nie do końca
      dieta.Zdrowy sposób dobierania właściwych składników, omijanie bomb
      kalorycznych, nawet niewielki wysiłek.Zamiana ziemniaków na ciemny ryż i ciemny
      makaron/niski indeks glikemiczny i nie tuczą, zamiast sosów oliwa i zioła/
      Musisz koniecznie stosować taki preparat z takim działaniem ubocznym? Zastanów
      się bo może nie warto.To oczywiście Twoja sprawa i Twój wybór
      • Gość: ania Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 16:03
        a możesz podać namiary na tego dietetyka bo szukam?
        moje gg 8274535

Dziekuję.
      • Gość: joanna Re: meridia 10 IP: 193.138.241.* 07.04.09, 11:02
        aaanka czy możesz mi zdradzić do jakiego dietetyka chodzi twoja koleżanka ???
    • Gość: XXX Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 15:50
      Na Wolności (w domu Księcia)
      • Gość: pusia Re: meridia 10 IP: *.gprs.plus.pl 17.03.09, 16:04
        co tak niebezpiecznego jest w meridii? a jeżeli chodzi o dietetyka to gdzie go znaleźć? to dla mnie ważne, jeśli możesz to odpowiedź , dzięki

• Gość: olaa Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 16:13
          Meridia działa podobnie do amfetaminy...
          • Gość: aaanka Re: meridia 10 IP: 195.88.28.* 17.03.09, 16:22
            ja korzystałam z porady w ASMEDZIE.
            www.asmed.hg.pl
            Zanim tam poszłam miałam wiele wątpliwości i myślałam,że to pic na wodę.Ale
            nie.Jestem naprawdę zadowolona. Ale zmieniłam styl gotowania, kupowania
            produktów.Warto było
            • Gość: ania Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 07:23
              a czy tam leczą w ramach NFZ?
            • mama-wilczyca Re: meridia 10 19.03.09, 09:21
              Powiedz mi, proszę, jaki jest miesięczny koszt takiej terapii i jakie badania
              trzeba zrobić?
              Wiem, że dr Szczerek za pierwszą wizytę brał 70 zł, za kolejne - 30, ale to ceny
              sprzed roku i nie wiem, czy się nie zmieniły.
              Dzięki z góry za informacje.
            • Gość: blekota Re: meridia 10 IP: 193.138.241.* 19.03.09, 10:47
              Podbijam , jeśli możesz to powiedz coś o kosztach i wynikach.
              • Gość: ania Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 12:43
                podbijam ;jakie sa koszty?
                • Gość: szalona Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 20:30
                  Mnie przepisuje receptę lekarz i raz w miesiącu chodzę na kontrolę. (70zł)

Meridia 15' 60sztuk w Desie kosztuje 99zł starcza na 2miesiące
            • Gość: nastka Re: meridia 10 IP: 193.138.241.* 19.03.09, 23:11
              Witam , ja także jestem zainteresowana , proszę o podani kosztów wizyt i
              leczenia u dietetyka oraz proszę o napisanie jakie efekty to daje.
          • Gość: aaanka Re: meridia 10 IP: 195.88.28.* 17.03.09, 16:27
            no właśnie- ta amfetamina mnie przeraziła. Jak czytałam o niekorzystnych
            skutkach u niektórych osób zażywających to zabrakło mi odwagi.A jeszcze znajoma
            mi powiedziała,że to krótki efekt, niewart złego samopoczucia. Wolę
            dietetyka.Zresztą nie tylko lepiej wyglądam ale i świetnie się czuję.Jeszcze
            doszło trochę ruchu na aerobiku ,ale to tylko 1,5 godz w tygodniu.Jak tabletki
            jakiekolwiek by tak pomagały to przecież modelki zamiast drakońskich diet i
            ćwiczeń by je łykały i wcinały do woli. Nie wierzę w żadne tabletki.Nie ma
            cudów. No może na b.krótki czas, a potem jo-jo.
    • Gość: djw Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 17:01
      Ja kupiłam zelixe 10 - nie chciałam schudnąć dużo, ok. 2-3 kg (diety nie
      działały - waga stała od dłuższego czasu), ale u mnie to nie poskutkowało - ani
      straty kg, ani żadnych skutków ubocznych (na szczęście).

Jeśli o mnie chodzi, to raczej nie polecam.
      • Gość: bo-tak Ludzie - opanujcie się!!! IP: *.54.173.129.tvksmp.pl 18.03.09, 11:48
        Zarówno Meridia, jak i jej odpowiednik Zelixa są LEKAMI na otyłość!!!

To nie są tabletki z ananaska, które sobie można brać do woli. Żeby zrzucić 2-3
        kg ???? Ludzie... pomyślcie trochę...

Oba te leki są na receptę,a wskazaniem to zapisania takiego leku przez lekarza
        to jest posiadanie przez pacjenta BMI powyżej 30!

Poza tym... leki na bazie amfetaminy odeszły w zapomnienie. Meridia i Zelixa są
        na bazie Sibutraminy!

Zainteresowanych zapraszam do lektury - pl.wikipedia.org/wiki/Sibutramina
    • Gość: * Re: meridia 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 22:38
      ja bralam meridie 10 a teraz biore 15 i zadnych efektow ubocznych i samopoczucie tez super
      • Gość: Hm... Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 23:02
        A efekty? I czy to była "normalna" nadwaga, czy może hormonalna (w takim
        przypadku normalne terapie odchudzające nie działają)?
        • Gość: alutka65 Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 23:37
          bardzo dziekuje za spory odzew ,info na temat nie dostalam ale zastanowie sie
          jeszcze czy mi ta informacja jest potrzebna biorac pod uwage wasze opinie
          • Gość: szalona Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 22:51
            Najtaniej chyba w DESIE na biegana.

Ja biorę 15' i także żadnych skutków ubocznych nie widzę. Jak widziałam zbyt
            duży spadek wagi to brałam co drugi dzień. Faktycznie nie chodziłam głodna, do
            tego ćwiczenia + normalne jedzenie i od października schudłam 10kg :)

tak to lek na otyłość!! nie na 2-3kg !! Przedemną jeszcze raz taka droga..

POWODZENIA
    • Gość: meridia15mg Re: meridia 10 IP: *.realestate.net.pl 23.03.09, 15:14
      odsprzedam chętnej osobie Meridię15,gdyż z przyczyn osobistych muszę
      przerwać kurację.Więcej informacji na jasmina6@amorki.pl
      • Gość: Szszzzz Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 14:30
        jeśli dalej aktualne to ile tabletek i za jaką cene ;>
        • Gość: olinek Re: alli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 22:47
          a co sądzicie na temat nowego produktu.. czy może ktoś już próbował.......... i
          oczywiście gdzie to można już kupić
          • Gość: ciekawa Re: alli IP: *.realestate.net.pl 09.04.09, 10:00
            o jaki nowy produkt chodzi??????
            • Gość: gonia84 Re: alli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:32
              Pewnie chodzi o alli. On ma taki odpowiednik na recepte, silniejszy -
              xenikal, który podobno umie zdziałać cuda, ale tylko przy
              odpowiedniej diecie. A ten alli jest bez recepty i tańszy trochę...
              Zbieram kasę na niego ale poniżej 150 zł znalazłam tylko tutaj:
              www.m-apteka.pl/produkt/odchudzanie/glaxosmithkline/alli___84_kaps____orlis
              tat_60mg____rewolucja_w_odchudzaniu.html
              • ewelisia_w Re: alli 04.06.09, 09:30
                Mam pare pytań. Po pierwsze gdzie najtaniej kupic zelixe lub meride itp.? i jak ja zdobyć bez recepty? po drugie jesli chodzi o ewentualnego dietetyka to gdzie mozna sie do takiego udac i jaki jest koszt wizyt?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka