alutka65 17.03.09, 08:39 gdzie najtaniej w Częstochowie można kupić meridię ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaanka Re: meridia 10 IP: 195.88.28.* 17.03.09, 15:17 Nie wiem i już nie chcę wiedzieć. Na racjonalnej diecie wg.porady dietetyka schudłam 5 kg w ciągu miesiąca.Koleżanka schudła 30 kg przez pół roku, ale ona cały czas korzysta z pomocy dietetyka- i b. ładnie schudła, tzn.bez obwisłej skóry, szarej cery. I tyle chciałam.Waga się utrzymuje.To nawet nie do końca dieta.Zdrowy sposób dobierania właściwych składników, omijanie bomb kalorycznych, nawet niewielki wysiłek.Zamiana ziemniaków na ciemny ryż i ciemny makaron/niski indeks glikemiczny i nie tuczą, zamiast sosów oliwa i zioła/ Musisz koniecznie stosować taki preparat z takim działaniem ubocznym? Zastanów się bo może nie warto.To oczywiście Twoja sprawa i Twój wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 16:03 a możesz podać namiary na tego dietetyka bo szukam? moje gg 8274535 Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: meridia 10 IP: 193.138.241.* 07.04.09, 11:02 aaanka czy możesz mi zdradzić do jakiego dietetyka chodzi twoja koleżanka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 15:50 Na Wolności (w domu Księcia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: meridia 10 IP: *.gprs.plus.pl 17.03.09, 16:04 co tak niebezpiecznego jest w meridii? a jeżeli chodzi o dietetyka to gdzie go znaleźć? to dla mnie ważne, jeśli możesz to odpowiedź , dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaa Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 16:13 Meridia działa podobnie do amfetaminy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: meridia 10 IP: 195.88.28.* 17.03.09, 16:22 ja korzystałam z porady w ASMEDZIE. www.asmed.hg.pl Zanim tam poszłam miałam wiele wątpliwości i myślałam,że to pic na wodę.Ale nie.Jestem naprawdę zadowolona. Ale zmieniłam styl gotowania, kupowania produktów.Warto było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 07:23 a czy tam leczą w ramach NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-wilczyca Re: meridia 10 19.03.09, 09:21 Powiedz mi, proszę, jaki jest miesięczny koszt takiej terapii i jakie badania trzeba zrobić? Wiem, że dr Szczerek za pierwszą wizytę brał 70 zł, za kolejne - 30, ale to ceny sprzed roku i nie wiem, czy się nie zmieniły. Dzięki z góry za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: meridia 10 IP: 193.138.241.* 19.03.09, 10:47 Podbijam , jeśli możesz to powiedz coś o kosztach i wynikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 12:43 podbijam ;jakie sa koszty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalona Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 20:30 Mnie przepisuje receptę lekarz i raz w miesiącu chodzę na kontrolę. (70zł) Meridia 15' 60sztuk w Desie kosztuje 99zł starcza na 2miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastka Re: meridia 10 IP: 193.138.241.* 19.03.09, 23:11 Witam , ja także jestem zainteresowana , proszę o podani kosztów wizyt i leczenia u dietetyka oraz proszę o napisanie jakie efekty to daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: meridia 10 IP: 195.88.28.* 17.03.09, 16:27 no właśnie- ta amfetamina mnie przeraziła. Jak czytałam o niekorzystnych skutkach u niektórych osób zażywających to zabrakło mi odwagi.A jeszcze znajoma mi powiedziała,że to krótki efekt, niewart złego samopoczucia. Wolę dietetyka.Zresztą nie tylko lepiej wyglądam ale i świetnie się czuję.Jeszcze doszło trochę ruchu na aerobiku ,ale to tylko 1,5 godz w tygodniu.Jak tabletki jakiekolwiek by tak pomagały to przecież modelki zamiast drakońskich diet i ćwiczeń by je łykały i wcinały do woli. Nie wierzę w żadne tabletki.Nie ma cudów. No może na b.krótki czas, a potem jo-jo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djw Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 17:01 Ja kupiłam zelixe 10 - nie chciałam schudnąć dużo, ok. 2-3 kg (diety nie działały - waga stała od dłuższego czasu), ale u mnie to nie poskutkowało - ani straty kg, ani żadnych skutków ubocznych (na szczęście). Jeśli o mnie chodzi, to raczej nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo-tak Ludzie - opanujcie się!!! IP: *.54.173.129.tvksmp.pl 18.03.09, 11:48 Zarówno Meridia, jak i jej odpowiednik Zelixa są LEKAMI na otyłość!!! To nie są tabletki z ananaska, które sobie można brać do woli. Żeby zrzucić 2-3 kg ???? Ludzie... pomyślcie trochę... Oba te leki są na receptę,a wskazaniem to zapisania takiego leku przez lekarza to jest posiadanie przez pacjenta BMI powyżej 30! Poza tym... leki na bazie amfetaminy odeszły w zapomnienie. Meridia i Zelixa są na bazie Sibutraminy! Zainteresowanych zapraszam do lektury - pl.wikipedia.org/wiki/Sibutramina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: meridia 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 22:38 ja bralam meridie 10 a teraz biore 15 i zadnych efektow ubocznych i samopoczucie tez super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm... Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 23:02 A efekty? I czy to była "normalna" nadwaga, czy może hormonalna (w takim przypadku normalne terapie odchudzające nie działają)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alutka65 Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 23:37 bardzo dziekuje za spory odzew ,info na temat nie dostalam ale zastanowie sie jeszcze czy mi ta informacja jest potrzebna biorac pod uwage wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalona Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 22:51 Najtaniej chyba w DESIE na biegana. Ja biorę 15' i także żadnych skutków ubocznych nie widzę. Jak widziałam zbyt duży spadek wagi to brałam co drugi dzień. Faktycznie nie chodziłam głodna, do tego ćwiczenia + normalne jedzenie i od października schudłam 10kg :) tak to lek na otyłość!! nie na 2-3kg !! Przedemną jeszcze raz taka droga.. POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meridia15mg Re: meridia 10 IP: *.realestate.net.pl 23.03.09, 15:14 odsprzedam chętnej osobie Meridię15,gdyż z przyczyn osobistych muszę przerwać kurację.Więcej informacji na jasmina6@amorki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szszzzz Re: meridia 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 14:30 jeśli dalej aktualne to ile tabletek i za jaką cene ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinek Re: alli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 22:47 a co sądzicie na temat nowego produktu.. czy może ktoś już próbował.......... i oczywiście gdzie to można już kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: alli IP: *.realestate.net.pl 09.04.09, 10:00 o jaki nowy produkt chodzi?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia84 Re: alli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:32 Pewnie chodzi o alli. On ma taki odpowiednik na recepte, silniejszy - xenikal, który podobno umie zdziałać cuda, ale tylko przy odpowiedniej diecie. A ten alli jest bez recepty i tańszy trochę... Zbieram kasę na niego ale poniżej 150 zł znalazłam tylko tutaj: www.m-apteka.pl/produkt/odchudzanie/glaxosmithkline/alli___84_kaps____orlis tat_60mg____rewolucja_w_odchudzaniu.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewelisia_w Re: alli 04.06.09, 09:30 Mam pare pytań. Po pierwsze gdzie najtaniej kupic zelixe lub meride itp.? i jak ja zdobyć bez recepty? po drugie jesli chodzi o ewentualnego dietetyka to gdzie mozna sie do takiego udac i jaki jest koszt wizyt? Odpowiedz Link Zgłoś