Dodaj do ulubionych

Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem

20.04.09, 22:13
Jak zwykle demagogia lewicowych radnych! Pamietamy MaraZma i Janikową i tego my mieszkańcy wam nie zapomnimy! Paniowie rajcy lewicy nic jeszcze w tej kadencji nie zrobili poza szumem po kazdej sesji. Nie jestem zwolennikiem Wrony, ale takie referendum na rok przed wyborami to kpina! A gdzie byliście dwa lata temu? Czysta demagogia i mam nadzieje, że miasto nie zmarnuje kasy na pseudo referendum, które nic nie zmieni na rok przed wyborami, tylko dla pijaru lewicy. Licze na rozsadek WSZYSTKICH radnych prawej strony. Lepiej się policzyc z prezydentem i niektórymi radnymi na jesień 2010. Wówczas przekonajcie ludzi do głosowania. A teraz do roboty, a nie politycznych przepychanek!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.centertel.pl 20.04.09, 22:27
      [b]Faktycznie szkoda kasy na referendum.Wystarczy przy następnych
      wyborach pomyśleć o zmianie prezydenta i wszystko będzie
      grało.Przecież to już niedługo.Radni też powinni podziękować
      wyborcom,bo przez całą kadencję robili wszystko,aby politycznie
      wzajemnie się tylko "wycinać", chcąc promować wyłącznie własne
      postaci.Urząd Miasta należy odświeżyć, niestety,kliknięcie myszką
      nie wystarczy. Trzeba pójść do wyborów.
      • Gość: wrona Do widzenia Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.rev.masterkom.pl 20.04.09, 22:43
        Juz dawno powinnismy wywiesc tego ptaka na taczkach wrona WON
        • Gość: :-)0 rysiu idź spać IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.09, 00:06
          hrrrrrrrrr
        • Gość: inżynier Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:32
          Wszyscy ujadacie, ze wrona to beznadziejny prezydent, ale jak ktoś to wypowie publicznie i chce to zmienic to jest źle. Brawo Panie Balt. Tylko Wy młodzi możecie coś zmienic. Przyszłośc tego miasta to wasza przyszłośc
          • Gość: fFf Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 13:12
            wrona jest zly ale lepszych u was nie widac
    • Gość: xyz Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: 193.138.241.* 20.04.09, 22:43
      mam nadzieje że to początek końca naszego "ukochanego" prezydenta. każdy tylko
      nie ON !!
      • Gość: Filip Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: 212.244.68.* 21.04.09, 08:03
        Rzeczywiście. Wrona już się wypalił. Ostatecznie to już chyba trzecia kadencja. Brakuje mu ochoty do dalszego rządzenia, zwłaszcza przy takim ciągłym ujadaniu.
    • Gość: gośc Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 22:44
      WRONA MUSI ODEJŚĆ !!!!!
      • Gość: bik Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.2.10.25.tvksmp.pl 20.04.09, 22:48
        Wreszcie ma ktoś odwagę powiedzieć papa temu niudacznikowi,
        sługusowi czarnej mafii i jego przydupasom
    • johny5678 Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem 20.04.09, 23:00
      Co do tego,że Tadeusz Wrona źle rządzi miastem, nie ma wątpliwości.
      Wystarczy spojrzeć na stan dróg, chodników, na niedostatek porządnych ścieżek rowerowych, na dbanie głównie o okolice JG i inne.
      Ale nawet gdyby udało się go odwołać, na horyzoncie nie ma niestety dobrego kandydata na następcę.
      Więc najpierw trzeba go poszukać, a potem myśleć o odwołaniu obecnego prezydenta.
      • Gość: haki to PO rozpoczyna wojne o prezydentrure. stanowiska IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.09, 00:08
        młodziezowe platfusy do roboty anie do internetu. wrona powinien wam
        odebrac te wasze stanowiska w róznych spólkach
        • Gość: zimorodek Wrona dostał to na co zasłużył! IP: *.realestate.net.pl 21.04.09, 00:16
          PO zachowało się prawidłowo!
          To PiS razem ze Wspólnotą chciały udzielić prezydentowi absolutorium, wiec widac kto z kim i jak współpracuje! Pomijam alergiczne reakcje Lewuchów, bo oni nic innego nie umieją jak tylko biadolic, a jak juz maja jakakolwiek władze to wychodzi z tego katastrofa! I kolejny ich głupi pomysł o odwołanie prezydenta na rok przed wyborami! To nie przejdzie i mam nadzieje, ze 21 radnych się nie będzie wygłupiac i nie da wpuszczac lewicy
          • Gość: haki misiu puszysty IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.09, 00:21
            wskaż jednego madrego człowieka w czestochowskiej PO bo po tym
            głosowaniu tablica suie wyczysciła.
    • secesja44 Dziwna jest ta wrona. 21.04.09, 00:21
      Oj dziwna jest ta wrona, tutaj leją ją po piórach te hatysowe plemie a wrona
      oddaje im co raz więcej w spółkach i innych działach. A może to ekshibicjonizm,
      a może wie na kogo postawić by nie zmoczyć?
      • Gość: tak Re: Dziwna jest ta wrona. IP: 195.205.171.* 21.04.09, 08:47
        Krytykantów jest wielu,ale p.Wrona wprowadził nowe standardy w rządzeniu -
        sporo się zmieniło w samym urzędzie.Można go krytykować za kiepski dobór
        pracowników,ale odkąd jest przy władzy, wizerunek Częstochowy na zewnątrz się
        poprawił, sama Częstochowa również się zmieniła.Pamiętam rządy p.Marasa, p.Janik
        - to była republika kolesiów, panował marazm i nic nie robienie. Krytyka władzy
        jest potrzebna bo zmusza to poprawy, panom radnym chodzi o szum,biją pianę!Skoro
        mają szerokie kontakty biznesowe niech sprowadzą inwestorów,a mieszkańcy na
        pewno będą wdzięczni!Do roboty panowie!
        • sajm Re: Dziwna jest ta wrona. 21.04.09, 09:39
          tak, wizerunek częstochowy się poprawił... jest postrzegana jako
          zad.pie, nieznaczące miasto powiatowe po drodze ze śląska do wawy.
          Częstochowa zmieniła się: odremontowane aleje zaczęły się sypać,
          dróg ubywa w sensie dosłownym, inwestorzy unikają częstochowy, bo w
          UM nie ma z kim rozmawiać.
          No po prostu super jest!
        • Gość: anusia Re: Dziwna jest ta wrona. IP: *.lelewela.trustnet.pl 21.04.09, 16:13
          Głupoty opowiadasz jak urzędnicy pod kierownictwem p. Janik czy p.
          Marasa mogli nic nie robić skoro w Urzędzie Miasta było o połowę
          mniejsze zatrudnienie i interesanci byli obsługiwani, urząd działał
          prawidłowo. Wprowadzono wówczas reformę edukacji przy obsłudze o
          połowę mniejszej niż obecnie, trzeba być obiektywnym. To obecnie nie
          ma możliwości zatrudnienia w Urzędzie Miasta jeśli nie jest się
          znajomkiem dwóch ważnych Pań zatrudnionych w urzędzie.
    • tadeuszek_wrajtuzach Brawo! 21.04.09, 00:26
      Wreszcie,niektórzy udowodnili,że mają jaja!
      Ktokolwiek się przyczyni do zmian w tym mieście,czy lewica czy
      prawica,przysługuje mu szczery szacunek.
      • bary1234 Re: Brawo! 21.04.09, 06:05
        Uszanuję każdego kto przyczyni uczynić ze wsi Częstochowa choć
        małe miasteczko. Proponuję aby zawieźć prezydenta na granicę
        wsi Częstochowa i wsi Wrzosowa niech przejedzie bezpiecznie chociaż
        odcinek drogi 500 metrowy. Zmarnowaliście tyle lat a u władzy ciągle
        ci sami.
    • tadeuszek_wrajtuzach Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem 21.04.09, 00:40
      wodzirej49 napisał:

> Jak zwykle demagogia lewicowych radnych! Pamietamy MaraZma i Janikową i tego my
      > mieszkańcy wam nie zapomnimy! Paniowie rajcy lewicy nic jeszcze w tej kadencji
      > nie zrobili poza szumem po kazdej sesji. Nie jestem zwolennikiem Wrony, ale ta
      > kie referendum na rok przed wyborami to kpina! A gdzie byliście dwa lata temu?
      > Czysta demagogia i mam nadzieje, że miasto nie zmarnuje kasy na pseudo referend
      > um, które nic nie zmieni na rok przed wyborami, tylko dla pijaru lewicy. Licze
      > na rozsadek WSZYSTKICH radnych prawej strony. Lepiej się policzyc z prez
      > ydentem i niektórymi radnymi na jesień 2010. Wówczas przekonajcie ludzi do głos
      > owania. A teraz do roboty, a nie politycznych przepychanek!

Nie wiem czy jestem wyborcą lewicy.
      Pokazali jednak,że mają jaja.
      Demokracja wodzireju jest po to żeby z niej korzystać.
      Także poprzez referendum lokalne. Najlepiej jest pie..ć bez sensu, ale nie robi
      sie nic... "Czyny nie słowa " i nie jest to tylko haslo Wrony
      • Gość: xarte Na Wybory Jelenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 01:35
        Bo gdyby było tak, że jeden z drugim jebaniec ruszy leniwe dupsko na wybory to
        żadnego wrony by w mieście nie było. A tak, że wszystkie stare pindy trzymają
        dyscyplinę i idą glosować jak Pan Ksiądz przykazał, zaraz po wyjsciu z kosciola,
        albo lepiej przed, zeby przy spowiedzi sie pochwalic, to mamy to co mamy.
        NIKT KU... KTO NIE GŁOSOWAŁ NIE MA PRAWA KRYTYKOWAĆ.
        Ja głosowałem i mówię, że wrona to największa pomyłka. Połowa zachodniej części
        czestochowy to domy pielgrzyma, klasztory, domy ksiedza, domy braci, domy siostr
        i ch wie czego jeszcze. zreszta czy to wazne jak sie nazywaja skoro i tak tak
        naprawde sluza jako hotele w okresie pielgrzymkowym? a wrona chetnie im drozki
        wokol tych hotelikow remontuje bo przeciez komu ma remontowac.
        dobra. bo sie zapedzilem, rozemocjonowalem i glupoty zaczlem plesc (w sensie -
        sama prawda, ale nie na temat)
        wrona won!
    • 1rysiek.m4 Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem 21.04.09, 07:45
      Faktycznie,dla Wrony istnieje tylko Jasna Góra a reszta to zero.Jak można było
      wydać tyle pieniędzy na jeden obiekt a kilka procent zostawić na pozostałą
      część miasta.Dla niego liczą się tylko obiekty sakralne.
      • Gość: MZ Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.srod.spidernet.pl 21.04.09, 07:55
        Wrona - leć do ciepłych krajów i nie wracaj, zabierz ze sobą swoja
        trzodę chlewną, bo tylko srają na Nasze Miasto i co rusz puszczają
        śmierdzące wiadomo co.
        Precz z wroną i jego czarną mafią! Z liścia go, koledzy... z liścia!
    • Gość: aska Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 07:51
      Całowicie sie z Toba zgadzam. Na wszystko brakuje pieniędzy, a chcą
      je zmarnować na referendum, które i tak nic nie zmieni. Nie jestem
      zwolenniczką P.Wrony, ale na marnowanie naszych pieniędzy tez sie
      nie zgadzam.
    • anita_beauty Remonty - Jasna Góra. 21.04.09, 07:56
      Gdyby nie Jasna Góra, to pies z kulawą nogą by tu nie zaglądnął. Częstochowa
      bez Jasnej Góry to miasto takie jak inne. Co w tych miastach zwiedzacie jak
      jesteście przejazdem? Muzea? Wszyscy szukają obwodnic takich miast, a
      wyżywienie znajdują w zajazdach przy trasie.
      • Gość: motocyklista Re: Remonty - Jasna Góra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:52
        Całkowicie zgadzam się z a Anitą. Kto podliczy pana prezydenta za ten niewypał z
        VI Zlotem Motocyklistów, w dniach 18-19.04.2009. Przecież w każdym innym dużym
        mieście w normalnym państwie, nawet na Białorusi, zrobiono by z takiej imprezy
        wielką fetę na skalę europejską. Miasto przygotowałoby sieć handlowa i
        hotelowo-turystyczną, roztrąbiłoby reklamę na całą Europe i dalej, zjechałoby
        kilka razy więcej turystów niż samych motocyklistów na ich wspaniałych
        maszynach(tych było ponoć ponad 30 tys. osób na ponad 20 tys. maszynkach).
        Takiego pokazu modeli motorów i ubiorów, z całego świata, pozazdrościłby nam
        każdy normalny kraj i duże miasto. A co zrobił nasz magistrat w sprawie tej
        imprezy - nic, tylko sam prezio zareklamował się na Hondzie i pod pomnikami.
        Żałosne, co wywiozą zawiedzeni motocykliści i turyści z tego zapyziałego,
        prowincjonalnego miasteczka...
      • Gość: DD Re: Remonty - Jasna Góra. IP: 195.117.22.* 21.04.09, 13:21
        pielgrzymi nie wzbogacają budżetów częstochowian .A jeżeli wydają
        jakieś środki finansowe to zostawiają je w sklepikach wokół Jasnej
        Góry , kóre należą do kleru. Jestem osobom wierzącom więc moja
        wypowiedź odosi dię jedynie w tym moemencie do kwestii wpływu Jasnej
        Góry na popularność Częstochowy za którą idą konkretme środki
        finansowe zostawiane w mieście. Zdecydowanie zamiast tyle pieniędzy
        z budżetu miasta angażować w okolice w/w miejsca należałoby je
        spożytkować w inny sposób, który przyniósłby efektywne wpływy dla
        miasta. Nie mamy szczęścia do Samorządu i nie mieliśmy. Odkąd
        straciliśmy status województwa jesteśmy powiatem - wsią, nawet z
        Jasną Górą.
    • kristof62.pl Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem 21.04.09, 07:58
      I w końcu ktoś to powinien zrobić i podziekować temu panu jego tylko
      kościoly interesują i nic więcej poprostu chyba większośc ma go już
      dośc ale trudno go będzie od korytka chyba odciąć bo według mnie nic
      nie robi by bylo nam lepiej czestochowa za jego prezydentury zrobila
      sie dziura nawet pożądnych inwestorow niemoze tutaj ściągnąc dla
      niego najwazniejszy jest kler nie ludzie
    • Gość: Ryj Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 08:01
      Warto zbadać powiązania prezydenta Wrony z brudnym biznesem.Czy to
      nie on był czynnym uczestnikiem narady śmieciowej która przyniosła
      zyski SITA-cie, Strachą ... a mieszkańcą duże koszty wywozu odpadów ?
      Firmy miały zyski a co miał Wrona ?
    • ziarenko1.1 Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem 21.04.09, 08:18
      Mistrz mówi do ucznia Czemu odgoniłes muchy siedzące na mnie ??Tte były
      najedzone .Przyjdą nowe głodne .Bedą chciały się najesc .Polecam wszystkim pod
      rozwage
      • Gość: miejscowy Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 09:39
        Czarne muchy nigdy nie będąnajedzone.Jak chcecie mieć dobre drogi to
        postawcie kapliczkę albo świątynię i sprawa załatwiona
    • Gość: MIŚ Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.09, 09:22
      A kto jest P.Bałt , a reszta siedmiu wspaniałych super .
    • Gość: częstochowianka Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.04.09, 09:29
      niech prezydent zajmie się na bieżąco sprawami miasta,choćby
      porządkiem w różnych dzielnicach miasta przez które docierają do nas
      turyści,ani nie ma dróg,ani czystości,a ma przecież straż
      miejską,która może kontrolować poszczególne posesje i przywoływać
      właścicieli do porządku,bo straż tylko spaceruje po ładnych ulicach
      i pilnuje jak ukarać kierowców samochodów!Była kiedyś taka akcja,że
      grożono karą grzywny właścicieli zaniedbanych posesji i wtedy w
      krotkim czasie zrobiono porządek!Skończyła sie akcja i skończył się
      porządek!!!
      • a.wolanski Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem 21.04.09, 09:42
        "Przypominał, że częstochowianie też mieszkają wokół Jasnej Góry,
        więc i oni korzystają z wyremontowanych dróg."

Oj Panie Wrona, - a ja powiem tak - poza okolicą JG mieszka
        zdecydowana wiekszosc czestochowian!!!

A co do innej wypowiedzi: my wyborcy, dowiemy sie kto glosowal
        przeciw referendum
        i rozliczymy radnych podczas wyborów!

Apeluję do Radnych, aby oddali sprawę w ręce mieszkańców!
        ... bo to najwyższy czas!
        • Gość: ks.walecdzny Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:33
          Mieszkańcy mówią," NIEWAŻNE CZY CZERWONEGO CZY CZARNEGO TYLKO
          GOSPODARNEGO".Takie będzie hasło mieszkańców którzy czekają na zmiany.Każdy
          dzień rządów p.T.W. przynosi więcej strat niż koszt całego referendum.
          • Gość: jj Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.09, 10:47
            Ja wolę z czarnymi stracić ,niż z czerwonymi znaleźć.
            • Gość: g ja wrecz przeciwnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 13:15
              ja wrecz przeciwnie
        • dyziek_0 Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem 21.04.09, 11:11
          Cieszy mnie niezmiernie, że nareszcie coraz więcej mieszkańców tej
          jedynej w Polsce wsi z tramwajem zaczyna myśleć.
          I to jest jedyny sposób, by nie cofać się w rozwoju oraz jedyny ratunek przed zostaniem parobkami w obejściach przykościelnych.
          Ważny problem poruszył jednak któryś z poprzedników tu piszących
          a dotyczący " kogo zamiast?!!!"
          I tu należy być bardzo ostrożnym by ponownie nie zarazić się
          podobnym do obecnego wirusem.
          Na marginesie: - przypowieść z muchami przytaczałem w latach
          80tych ale nikt mnie nie słuchał. Efekt mamy taki, że dziś, pomimo nadal aktualnych wartości owego powiedzenia, należy zrobić wszystko by obecne "muchy" pognać ponieważ te są wyjątkowe i słusznie ktoś tu już wcześniej napisał że "ten rodzaj jest nienażarty".
          Z czym się absolutnie zgadzam a co historia minionych wieków
          czarno na białym ukazuje i potwierdza.
          Pozdrawiam
          Dyzio.
        • Gość: do wolanskiego Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 12:31
          Panie Wolański!
          Opanuj się Pan i idź do normalnych wyborów za rok, bo trąca od Pana populizmem!
          Lewica robi sobie kampanie do europarlamentu - jak to ona dobra, a reszta zła. Nikt odpowiedzialny i normalny nie odwoła prezydenta na rok przed wyborami! Dlaczego tego lewica i inne kluby nie zrobiły rok, dwa lata wczesniej? POPULIZM I DEMAHGOGIA LEWICY
          A jesli jesteś panie wolański taki mądry to sam przyjdz na sesje i powiedz publicznie co sadzisz o Wronie albo startuj na rajce miejskiego. Pokaż co potrafisz internetowy napinaczu poza sieciowym ujadaniem!
    • Gość: bela Miasto na Jasnej Górze nie zarobi nigdy!!! IP: 87.204.99.* 21.04.09, 10:51
      Nie zarabiało i nie będzie zarabiać!!! Paulini już się o to postarali, mają tam
      taka infrastrukturę, że pielgrzym nie musi wyściubić nosa do miasta!!!
      • Gość: edek Re: Miasto na Jasnej Górze nie zarobi nigdy!!! IP: 193.138.241.* 21.04.09, 11:42
        ja bedac kiedys na spacerze pod jasna gora, kilku pielgrzymow zadalo mi pytanie co jest tam dalej w alejach czy jest cos nie zwiazanego z kosciolem. Odpowiedzialem, ze owszem. niestety dopuscilem sie klamstwa, ale w dobrej wierze i z checi, zeby bylo tak jak powiedzialem. niestety to tylko marzenia...
    • Gość: ks.waleczny Re: wodzirej czy wodolej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:56
      Wżyciu każda chwila jest ważna.Nie namawiaj do aprobowania złego bo grzeszysz !!!
    • Gość: hdjsur Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 11:03
      a ja się pytam: Ile jeszcze ludzi musi zginąć na tych dziurawych drogach w tym
      mieście????
      • Gość: d Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 13:17
        lewicowy ton wypowiedzi
    • Gość: bartek Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 11:54
      BARZDO DOBRZE WYPIER............ WRONE Z PRZEZYDENTA
    • Gość: JA Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: *.chello.pl 21.04.09, 12:01
      To jest wojna z jasną górą. jestescie przeegrani.
      • Gość: anichilator A nam wsio jednako !!! IP: 89.108.242.* 21.04.09, 13:11
        A nam wsio jednako !!! - co za różnica Wrona czy nie Wrona. Czy to jest problem.
        Problem jest brak autentycznej demokracji. Po co głosować jak do wyboru są same
        palanty. Każdy tylko obiecuje jak mi dobrze zrobi - a spadać Sam sobie potrafię
        zrobić dobrze. Nie obchodzą mnie żadne zmiany dopóty dopóki polegają na zmianie
        D... która gniecie stołek.
      • Gość: ks.waleczny Re: Otwórzcie oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 13:13
        Nikt kto ma trochę zdrowego rozsądku nie będzie walczył z Jasną Górą. Pozycja
        klasztoru i jego rola w naszym mieście jest niepodważalna.Każda nowa władza
        obojętnie jakiej opcji z pewnością to uszanuje.Większości Częstochowian nie
        podoba się jednak polityka obecnego Prezydenta który tak naprawdę szuka
        elektoratu wśród wiernych wykorzystując kościół dla swojej kariery
        politycznej.Natomiast dostojnicy kościelni nie dostrzegają tego że zyskując
        dobra doczesne tracą swoich wiernych którzy są ich największym
        kapitałem.Otwórzcie oczy bracia kapłani.
        • Gość: jegomosc Re: Otwórzcie oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 13:18
          alleluja
          • Gość: medina1000 Katabasy Won IP: *.chello.pl 21.04.09, 15:23
            Niech ta czarna mafia juz spada, nawet lepiej że wcześniej. Pan Prezo Wrona
            interesuje sie tylko interesem kleru i Jasnej Góry. Jakby ku..a połowę tych
            pieniędzy poszło na służbę zdrowia To by tych babć moherowych zap... na wybory
            przy oklaskach księdza i innych starych pind, które warują dzień w dzień w
            przychodniach ze "sraczkami" bo przychodzą na pierdoły, trochę pogonić do
            normalnej roboty żyło by sie lepiej. Przekonały by sie w kocu że pogotowie to
            nie apteka na kołkach lub taxi. Jak wylezą z przychodni to co czujniejsza za
            darmoche buja sie do szpitala i tam waruja ze swoimi sraczkami....
            jakby tak Służbę zdrowia w naszym zadupiu częstochowskim podnieść do normalnego
            poziomu europejskiego inne miasta miały by dla nas Szacun!
            Jasną Górę powinien sponsorować Watykan, oni maja z czego.

bo sie pytam tez na jakiego h... mi kolejne hale targowe i jakas tam
            galeria...jak k...porządnego parku np. na południu nie ma, nie ma gdzie wyjśc z
            dzieciakami, z sob a o psie nawet nie wspominając.

Za dopalacze sie Wrona bierze, od dupy strony. bo niemoralne itd.
            EEeeee...szkoda gadać bo praca magisterska na ten temat by niezła wyszła...
            • Gość: Rex Świństwa takie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 16:37
              Z dużym niesmakiem obserwuję, jak Pan Wrona wykonuje lubieżne
              cznności językiem w okolicy odbytu częstochowskiego kleru. On widać
              to lubi, więc jest przyjemnie, klerowi tym bardziej jest przyjemnie,
              a my - Częstochowianie na tym tracimy. Bo nikt sie nami nie
              interesuje. O nasze interesy nikt nie chce zadbać. Chciałbym, żeby
              Częstochowa była kiedyś dobrym miastem. Wiem jedno - z Panem Wroną
              to nie jest możliwe. Chciałbym kiedyś móc się chwalić - jestem
              Częstochowianinem. Póki co powodów do dumy nie mam. Bardzo, bardzo
              chciałbym, żeby prezydentem tego miasta został ktos inny. Chciałbym
              tego, ponieważ leży mi na sercu dobro Częstochowy, moje własne,
              mojego dziecka które dorasta i tylko patrzeć jak powie, że nie chce
              tu mieszkać.
              • Gość: medalik Re: Świństwa takie IP: *.prenet.pl 21.04.09, 17:06
                Jak się rodziłem to miasto Czestochowa liczyło 110 000
                mieszkańców.Było to miasto zaniedbane,ale pozbawione chamsta i
                kołtuństwa.Teraz żyję w zdziczałym grodzie gdzie szmaciarze mają
                głos,chołota chce wladzy,a cwaniaczki zaszczytów.Szmaciarstwo z
                suteryn i rynsztoku kupilo sobie na raty komputery i piszą.Dawnniej
                donosy do kumitetów i ub,a teraz na forum.
                • Gość: ks.waleczny Re: Do medalika. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 17:24
                  Jak Wrona ma takich rzeczników jak Ty to dobrze że się tak często modlicie.
    • Gość: abc Re: Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem IP: 195.88.28.* 21.04.09, 17:34
      Do wyborów niecale 2 lata, nie rok. Ja jestem za referendum. Na LiD
      i tak nie zaglosuje, ale mysle, ze to mieszkancy powinni choc raz
      osadzic Wrone za caloksztalt!

WRONA musi odejść!!!
    • basiecza50 Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem 21.04.09, 19:10
      Brawo lewica może w końcu nasze miasto uwolni się od Pana
      Wrony.Przecież tego człowieka w ogóle nie interesują mieszkańcy
      naszego miasta i problemy tych którzy mieszkają w dzielnicach
      odległych od centrum.Przeczytałam,że przekazano pieniądze, bo pod
      Jasną Górą też mieszkają ludzie, nie wiem czy chodzi tu o czarnych
      rodzaju męskiego i żeńskiego. Na Jasnej Górze przyjezdni tyle
      zostawiaja pieniędzy,że głowa boli, a tu jeszcze wszystkie środki
      dodatkowo się tam przeznacza i nasi ukochani paulini śmieją się z
      głupoty władzy, a przynajmniej ich rodziny mają jeszcze więcej
      szmalu. Pan Wrona niech się zainteresuje Rakowem, Stradomiem !!! Czy
      tu mieszkający ludzie są gorszej kategorii? My mamy już dość takiego
      prezydenta, ale trzeba iść na wybory i zrobić porządek !!!
    • spesz Lewica rozpoczyna wojnę z prezydentem 21.04.09, 19:23
      Wrona musi odejść za swą niekompetencję i za to,że mieszkańcy Częstochowy są
      dla niego mniej ważni niż pielgrzymi.Rzygać się chce,przejeżdżając przez
      Stradom.Tumany wzbijanego kurzu z polnych dróg doskonale zasłaniają
      widoczność.Na 250000 mieszkańców tylko 2 zapyziałe baseny itd...itp..Jednemu
      nie można zaprzeczyć;za jego kadencji jak grzyby po deszczu powstają w
      ekspresowym tempie banki i kościoły!
    • tadeuszek_wrajtuzach List do Galatów,Rozdział 6,werset 7 :-) 21.04.09, 23:19
      Z drugiej strony,już widzę, jak niektórzy radni podnoszą rękę za tym, żeby
      przeprowadzić referendum...
      "Kto rękę podniesie na pomazańca czarnych , ręka ta zostaniu mu odrąbana "
      Interpretacja dowolna .
      Ptaszki ćwierkają ,(niekoniecznie kraczą ) , ze cos sie komus nalezy , zeby
      zachowac obecny status quo , rowniez interpretacja dowolna :-)
      • Gość: PO eta Re: List do Galatów,Rozdział 6,werset 7 :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 12:54
        Lud zatrwożony czeka z nadzieją, Modlitwą wspiera
        czerwonych braci, Niechaj tyrana w końcu wyleją,
        A Częstochowa na tym nie straci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka