maryjjja 15.06.09, 18:02 Poszukuje alergologa w częstochowie, najlepiej nie prywatnie. Proszę o namiary, ceny itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eufrazja Re: Alergolog 15.06.09, 18:53 Ale musisz napisać czy dla dorosłego czy dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
eufrazja Re: Alergolog 19.06.09, 18:32 No to masz problem.Jest alergolog na 3 maja (koło Jasnej Góry), ale ja nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka76 Re: Alergolog IP: 195.205.202.* 21.06.09, 23:42 Proszę powiedz coś bliżej- chodzę tam z dziećmi :\\ Odpowiedz Link Zgłoś
eufrazja Re: Alergolog 22.06.09, 11:18 Tam przyjmuje p. dr Janusik. Może i dobra, ale ja chodziłam do niej z dzieckiem na Sobieskiego i nie leczyła go najlepiej. Nie mówiąc już o lekceważeniu pacjentów (spóźniała się, wychodziła na "chwilę" z gabunetu, itp).No i przede wszystkim wyznaczanie terminów kolejnej wizyty. Przecież do lekarza idę jak mi coś dolega a nie wtedy, kiedy muszę iś, bo mam wyznaczoną wizytę. Teraz chodzę na Wolności i bardzo sobie chwalę, a dziecko czuje się o niebo lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxc Re: Alergolog IP: *.143.lesio.net 20.06.09, 10:06 Alergologów tak ogólne na NSZ jest o ile sie nie myle w Cz-wie 3 i do żadnego niema mozliwosci zapisania się na ten rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Alergolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 23:56 naDr Leszek Cichon.. przyjmuje w przychodni na kolejowej Odpowiedz Link Zgłoś
eufrazja Re: Alergolog 22.06.09, 11:12 To fakt i podobno jest niezły, ale wizyty są tylko prywatne. Nie mają umowy z NFZ. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Alergolog IP: 193.138.241.* 22.06.09, 15:39 Ja chodzę do przychodni Novomed na Boh. Katynia, ale na wizytę sierpniową i odczulanie zapisywałam się w marcu. A jeśli chciałabyś się odczulać, to trzeba od września-października zacząć wizyty (czeka się około 2 miesięcy na termin) zrobić testy itp. i od przyszłego roku odczulanie jeśli lekarz Cię zakwalifikuje. W Cz-wie faktycznie jest bardzo mało lekarzy alergologów dla dorosłych, ja chodzę do tej przychodni tylko dlatego, że nie mam innego wyjścia (nie chcę płacić prywatnie za odczulanie bo to czasem 3-4 wizyty w miesiącu) ale z lekarza jestem średnio zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Alergolog IP: 193.138.241.* 23.06.09, 20:23 A możesz powiedziec cos blżej tzn. ile kosztuje wizyta? Bo jesli jest rzeczywiscie dobry, to może warto zapłacic. Odpowiedz Link Zgłoś
eufrazja Re: Alergolog 24.06.09, 11:39 Na Wolności wizyta kosztuje 40 zł. Najlepiej zadzwonic do przychodni i zapytac co jest w cenie wizyty. Dla mnie ważne jest to, że lekarz przyjmuje po południu (szkoda, że tylko we wtorki i piątki) Odpowiedz Link Zgłoś