Dodaj do ulubionych

bąblowiec

04.08.09, 23:17
Mam pytanie czy mial ktoś z was tasiemca bablowca?
Jak wygląda leczenie?
Gdzie się go u nas leczy w polsce?
Obserwuj wątek
    • Gość: MEDYK Re: bąblowiec IP: *.net.stream.pl 04.08.09, 23:26
      wejdz na google i poszukaj..powinno cos byc
    • Gość: linka Re: bąblowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 19:29
      nikt nic nie wie o tym tasiemcu?
      • Gość: inna Re: bąblowiec IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 20:17
        jest taka strona jak google i tam sie wpisuje słowo np.bąblowiec i wszystko jest napisane (jak sie mozna zarazic,gdzie,kto moze byc nosicielem,jak leczyc itd,itp)
        przeglądajac posty na forum stwierdzam,że połowa ludzi nie wie co to jest google i nie potrafi korzystac z internetu.
    • Gość: patyk Re: bąblowiec IP: *.radom.vectranet.pl 18.08.09, 21:36
      Są tylko dwa oddziały w polsce chorób tropikalnych i pasożytniczych.
      Jeden w gdyni a drugi w poznaniu na ul. przybyszewskiego (tam sie
      leczylismy)
      • Gość: gosia Re: bąblowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.13, 08:37
        witam gosia z tej strony przeczytałam że leczyłeś bąblowicę i jak sie czujesz czy leczenie odniosło skutek ja też mam bąblowca jestem przerażona proszę napisz wszystko co wiesz to moj maill gg1205@op pl ja dopiero sie dowiedziałam przypadkiem co dalej odpisz
        • aja91 Re: bąblowiec 13.11.13, 12:09
          Gość portalu: gosia napisał(a):

> witam gosia z tej strony przeczytałam że leczyłeś bąblowicę i jak sie czujesz c
          > zy leczenie odniosło skutek ja też mam bąblowca jestem przerażona proszę napisz
          > wszystko co wiesz to moj maill gg1205@op pl ja dopiero sie dowiedziałam przypa
          > dkiem co dalej odpisz

Pani Gosiu, jak Pani ją wykryła i czy już się Pani leczy, jakie badania. Mam torbiel na wątrobie i się zmartwiłam, że może to coś. Kazano mi zrobić badania z krwi.
          mail ania@imax.com.pl

pozdrawiam Ania
        • i789 Re: bąblowiec 08.12.13, 18:48
          Bardzo proszę osoby dotknięte ta chorobą napiszcie jaki jest jej przebieg i rokowanie, czy jest możliwość całkowitego wyleczenia lub chociażby uzyskania okresu remisji , gdzie nie tworzą się już cysty. Jak wygląda wsza walka z tym pasożytem czy można pracować czy tylko L-4 i kompletny brak sił? Czy droga kuracja jest chociaż trochę skuteczna? A może znacie obok farmakologii inne sposoby medycy niekonwencjonalnej wspierające chemioterapię np zioła. W necie nie ma zbyt dużo info na ten temat a to co czytam przeraz mnie totalnie...
    • eagles11 Re: bąblowiec 13.02.20, 00:39
      Odsprzedam nadwyżkę leku na pasożyty ZENTEL 400 mg i PRAZYKWANTEL 600 mg (Distoside z USA). Kontakt - Małgorzata tel. 736 295 107
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka