vaupe1 05.04.06, 16:00 proszę doradzcie czy wózek wart zakupu ? ma służyć 14 miesięcznej dziewczynce 12 kg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaupe1 Re: RETRUS SAMER 05.04.06, 16:01 zależy mia aby był stabilny, lekki i miał sporo miejsca bo mija córcia strasznie lubi się wiercić:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanzik77 Re: RETRUS SAMER 06.04.06, 22:40 Sama zastanawiam się nad jego zakupem. Niestety nie znalazłam na forum nikogo kto go zna oprócz sprzedawcy ze sklepu internetowego retrus.biz/ Mam dokładne wymiary od sprzedawcy z allegro - może to pomoże zdecydować się na ten wózeczek - ja wlałabym oglądnąć go "na żywo:)". A to te wymiary: głębokość siedziska bez podnóżka 25cm z podnóżkiem - 35cm - płynna regulacja wysokość oparcia 45cm - 4 pozycje regulacji położenia szerokość siedziska 36cm szerokość oparcia za głową 30cm wysokość od siedziska do czubka budki - 55cm wysokość od ziemi do rączki 93cm +możliwośc podniesienia rączki przez regulację o ok 15cm szerokość wózka na linii kół 60cm długość całego wózka rozstawionego 95cm wymiary po złożeniu długość 92 szerokość 60 wysokość 40cm opony (duże) gumowana pianka - bardzo lekkie ale naprawde mocne!! Moim zdaniem wygląda na stabilny ale nie ma to jak samemu sprawdzić! Co do wagi to producent podaje 9 kg a sprzedawca ze sklepu internetowego 11 więc dokładnie nie wiadomo. Może ktoś wie czy można go oglądnąć gdzieś w Krakowie lub okolicy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś