stef63 10.08.09, 20:08 Mam pytanie kto w Częstochowie zajmuje się przewózką węgla. Chodzi mi o przewiezienie jakieś 2,5 tony węgla z jednej dzielnicy do drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OwnU Re: Przewóz węgla IP: *.prenet.pl 10.08.09, 22:10 ja Ci moge w plecaku przenieśc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przewóz węgla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 17:09 Bardzo śmieszne. W szkole też taki mądry byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clmtn Re: Przewóz węgla IP: *.strefa.com 11.08.09, 17:12 A skąd wiesz,może przeniesie???Tylko ile będzie chciał kasy? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troLL Re: Przewóz węgla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 12:25 normalna cena 20zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Przewóz węgla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 12:41 ...stary to post-pytanie ale może aktualne.dlaczego nie udasz się np.na ul.ogrodową,obok sprzedaży węgla np.przy d.cebie i nie zapytasz przewoźników(przywożników)węgla-może załadują-wyładują za dogodną uzgodnioną cenę .mają wprawę do rzucania szuflą i zrobią to szybko.powodzenia.p Odpowiedz Link Zgłoś