maria_38 06.09.09, 13:17 Hej. Tak się zastanawiam czy są jakieś automaty z prezerwatywami w Częstochowie?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria_38 Re: Autmoaty z prezerwatywami 06.09.09, 13:18 Czy ktoś o tym pomyślał, bo to dobry biznes był by Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo___79 Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.net.stream.pl 06.09.09, 13:21 A co były ostatnio potrzebne????? nie miał - to sierota.. ..... moze to był Gieniu emeryt z rakowa...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Sa w Klubie Bilardowym DAST przy ul. Wolności IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.09, 19:38 ale lepiej wyrabiać sobie pewność siebie i kupować w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 13:27 Mówisz że był by biznes?. Ja to nie spotkałem się z czymś takim w Częstochowie coś takiego jest w ikei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.54.175.20.tvksmp.pl 06.09.09, 13:36 Flash Pub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pastesz Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.09, 13:38 maria_38 napisała: > Hej. Tak się zastanawiam czy są jakieś automaty z prezerwatywami w Częstochowie > ?. Tak, te wieśniary z bloków w depo to chodzące automaty z prezerwatywami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.chello.pl 06.09.09, 13:49 w wielu pubach, najczesniej w lazienkach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qa Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 14:32 W większości lokali typu pub, bar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki janek Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 17:18 na jasnej górze ponoc też są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.alfanet24.pl 06.09.09, 18:44 Gość portalu: jaki janek napisał(a): > na jasnej górze ponoc też są. jak mozesz pisac cos takiego, to jest powazna obraza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.gre.pl 06.09.09, 20:34 W lokalach na 'biznes centrum' są w łazienkach (niektórych). W sumie to trochę dziwne, że tak poukrywane. Takich z papierosami nie spotkałem. Nie wiem czy to dobry biznes, ale dla osób krępujących się je kupić w sklepie to może i jakieś rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.opera-mini.net 07.09.09, 10:58 Gość portalu: asd napisał(a): > Gość portalu: jaki janek napisał(a): > > > na jasnej górze ponoc też są. > > jak mozesz pisac cos takiego, to jest powazna obraza!!! Nie wydaje mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 20:42 Są, jak najbardziej, w użyciu. Natomiast automatu nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do znawcy Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 10:33 Ajak szybko rośnie trawa we wrześniu też znawco znasz się.A kukułka o której godzinie najczęszciej kuka.takie różne pytania do znawcy forumowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: higiena Sprzątajcie po sobie ogiery leśno-krzakowe IP: *.apus-net.pl 07.09.09, 10:43 Do ogierów leśno-krzakowych: sprzątajcie po sobie amatorzy miłości w krzakach i na leśnych dróżkach. a nie pozostawiacie zużyte gumki i wala się po lasach, na dróżkach i przy drogach.ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 00:10 To gdzie są w końcu te kondony w toaletach?. :-) Odpowiedz Link Zgłoś