Dodaj do ulubionych

Autmoaty z prezerwatywami

06.09.09, 13:17
Hej. Tak się zastanawiam czy są jakieś automaty z prezerwatywami w Częstochowie?.
Obserwuj wątek
    • maria_38 Re: Autmoaty z prezerwatywami 06.09.09, 13:18
      Czy ktoś o tym pomyślał, bo to dobry biznes był by
      • Gość: Pablo___79 Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.net.stream.pl 06.09.09, 13:21
        A co były ostatnio potrzebne?????

nie miał - to sierota.. .....

moze to był Gieniu emeryt z rakowa......
        • Gość: hehe Sa w Klubie Bilardowym DAST przy ul. Wolności IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.09, 19:38
          ale lepiej wyrabiać sobie pewność siebie i kupować w aptece
    • Gość: xxx Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 13:27
      Mówisz że był by biznes?. Ja to nie spotkałem się z czymś takim w Częstochowie
      coś takiego jest w ikei
    • Gość: gość Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.54.175.20.tvksmp.pl 06.09.09, 13:36
      Flash Pub
    • Gość: pastesz Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.09, 13:38
      maria_38 napisała:

> Hej. Tak się zastanawiam czy są jakieś automaty z prezerwatywami w Częstochowie
      > ?.

Tak, te wieśniary z bloków w depo to chodzące automaty z prezerwatywami ;)
      • Gość: bartek Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.chello.pl 06.09.09, 13:49
        w wielu pubach, najczesniej w lazienkach,
        • Gość: qa Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 14:32
          W większości lokali typu pub, bar
          • Gość: jaki janek Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 17:18
            na jasnej górze ponoc też są.
            • Gość: asd Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.alfanet24.pl 06.09.09, 18:44
              Gość portalu: jaki janek napisał(a):

> na jasnej górze ponoc też są.

jak mozesz pisac cos takiego, to jest powazna obraza!!!

• Gość: Tomek Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.gre.pl 06.09.09, 20:34
                W lokalach na 'biznes centrum' są w łazienkach (niektórych). W sumie to trochę dziwne, że tak poukrywane. Takich z papierosami nie spotkałem. Nie wiem czy to dobry biznes, ale dla osób krępujących się je kupić w sklepie to może i jakieś rozwiązanie.
              • Gość: K Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.opera-mini.net 07.09.09, 10:58
                Gość portalu: asd napisał(a):

> Gość portalu: jaki janek napisał(a):
                >
                > > na jasnej górze ponoc też są.
                >
                > jak mozesz pisac cos takiego, to jest powazna obraza!!!

Nie wydaje mi się.
            • Gość: znawca Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 20:42
              Są, jak najbardziej, w użyciu. Natomiast automatu nie widziałem.
              • Gość: do znawcy Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 10:33
                Ajak szybko rośnie trawa we wrześniu też znawco znasz się.A kukułka
                o której godzinie najczęszciej kuka.takie różne pytania do znawcy
                forumowego.
                • Gość: higiena Sprzątajcie po sobie ogiery leśno-krzakowe IP: *.apus-net.pl 07.09.09, 10:43
                  Do ogierów leśno-krzakowych: sprzątajcie po sobie amatorzy miłości w
                  krzakach i na leśnych dróżkach. a nie pozostawiacie zużyte gumki i
                  wala się po lasach, na dróżkach i przy drogach.ohyda.
    • Gość: zainteresowany Re: Autmoaty z prezerwatywami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 00:10
      To gdzie są w końcu te kondony w toaletach?. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka