IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.12, 13:46
Chciałabym wynająć tą grupę na moje wesele które odbędzie się w grudniu. Czy polecacie mi ich ? Wchodziłam na ich stronę i nawet fajna oferta. www.awangarda.biz.pl Czekam na opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: aska4 Re: Awangarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 11:30
      Zgadzam sie tutaj z Tobą w pełni, mam takie same odczucia.
      • omelkowa Re: Awangarda 17.01.13, 11:21
        Ja również poszukuje zespołu na wesele i przez przypadek tutaj trafiłam.Możecie coś więcej napisać na temat zespołu? Byłam na stronie, ale interesuje mnie przede wszystkim wrażenia gości i wasze. Słyszałam rózne opowieści - o zespołach, które się spóźniają itd. Dlatego byłabym wdzięczna za wszystkie infmroacje
        • Gość: Martika Re: Awangarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 13:59
          Jeśli chodzi o spóźnienia, nie spóźnili się :)
          Znam opinie gości, zadowoleni oczywiście, ale wypowiem się jedynie w swoim imieniu. Mi się bardzo podobała gra zespołu, zabawiali gości prawie bez przerwy, zawsze ktoś był na parkiecie. Podobają mi się ich pomysły, repertuar, no i głos Natalii :) Na moje rewelka :)
          • Gość: A. Re: Awangarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 09:30
            ze swojej strony również polecam. bardzo dobrze się prezentują. zatrudniłem ich spontanicznie, ale nie żałuję grosza.
          • Gość: Polip Re: Awangarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 08:20
            Mnie bardzo cieszy, że za namową koleżanki ściągnęłam ich do Nowej Soli... Zgodzili się przyjechać i muszę przyznać, iż nie myliła się... Zagrali rewelacyjnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka