Gość: kkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.03, 15:52 Zawsze była ikonka do góry, a teraz nic. Co się stało? Czy to tylko mój problem /łącze, komp itp/ czy z gazetą? Ratunku, ja nie moge bez usenetu żyć!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marika2 Re: GDZIE JEST USENET? IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 16:41 ledwo go znalazłam,ma samiutkim końcu strony, czy ta zmiana to na zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: GDZIE JEST USENET? 14.03.03, 23:19 nożesz qurka !!! adminy co robicie? kawę to ja mogę na każdym forum pić .Niech usnet wróci na górę!!!! proszę grzecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: GDZIE JEST USENET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.03, 00:37 Niech USENET wróci na górę!!!!!!!!! Mam już dosyć wpisywania adresu - ja chcę usenet na górze!!!!! Może ktoś z redakcji odpowie dlaczego tak się stało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teczapolska Re: GDZIE JEST USENET? IP: *.proxy.aol.com 02.07.03, 13:51 www2.gazeta.pl/usenet/0,0.html Skopijuj powyszy adres do 'Favourites' i wtedy niepoczeba wpisywac adres raz kazdy raz chcac odwidziz ta strone. Odpowiedz Link Zgłoś