Gość: kursant IP: 87.204.168.* 09.09.09, 20:38 uczył dziadka,ojca a teraz mnie-instruktor w LOK=u Pan Adam Kamiński. Gratuluje kondycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michas Re: najstarszy instruktor IP: *.cdma.centertel.pl 10.09.09, 18:18 Szacunek dla Pana Adasia, najlepszy instruktor jakiego miałem, robiłem z Nim kat D i bardzo zachwalam. Sam robie teraz uprawnienia instruktorskie i na pewno na Panu Adasiu będę się wzorował oraz z pewnościa nie raz zwrócę się do Niego po wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommi Re: najstarszy instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 20:14 ja przez 3 lata byłem w Ciechanowie najmłodszym instruktorem:p od paru miesięcy są już młodsi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: najstarszy instruktor IP: *.cdma.centertel.pl 12.09.09, 12:40 Ten Gość ma już chyba z 90 lat. Czy nie czas usiąść w foteliku i ze szklaneczką piwa pooglądać telewizję . Kto dopuszcza jeszcze tego "DZIADKA" do pracy ? Co na to PIP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: najstarszy instruktor IP: *.europolgaz.com.pl 26.12.09, 08:03 Jaki pracodawca taki instruktor.Wygląda kiepsko .Na emeryturze 20 lat a jeszcze mu mało szmalu. Odpowiedz Link Zgłoś