Gość: sisi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 22:57 na naszym weselu będzie występował zespół Calypso. Czy ktoś wie jak oni graja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta1-2 Re: zespół Calypso. 13.09.09, 23:03 Napewno nie będziecie żałować. Ja już bawiłam się przy ich muzyce. Goście na weselu nie siedzieli za stołami. Odczepiny z jajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARO Re: zespół Calypso. IP: *.centertel.pl 28.09.09, 13:20 To jeden z lepszych zespołów weselnych jakie słyszałem. Klawisze, perkusja, gitara i Agnieszka-vokal. Super grają. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół Calypso. IP: *.centertel.pl 28.09.09, 13:43 Polecam również. Ps. Ryzykowne takie zaciąganie opinii, gdy jesteście już z nimi umówieni na wesele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: zespół Calypso. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 09:55 Ty to Paweł chyba mało grań masz, skoro tak zorientowany wśród innych zespołów jesteś. No bo przecież na podstawie nagrań przy dzisiejszej technice ciężko obiektywnie ocenić, jak będzie na żywo. Wideo? Też zależy jak i co nagra kamerzysta. Więc jak to jest. Tak często jesteś na różnych weselach, bo Dystans nie ma roboty? Czy może z nudów podsłuchujesz pod salami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół Calypso. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 11:03 hehe O mnie się nie martw o mnie się nie martw ja sobie rade dam :) Pozdrawiam zespół Calypso, mam nadzieję że dobrze się z nami bawił ;)) Szacun dla wokalistki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: zespół Calypso. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 15:59 ten zespoł ssie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczun Re: zespół Calypso. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 18:28 A Dys.... to co? Też ssie i jeszcze zbiera ze stołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesymista Re: zespół Calypso. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 20:18 podziwiam tych którzy szukaja na tym forum obiektywnych informacji o zespołach weselnych, fryzjerach, siłowniach itp. podziwiam ich za wytrwałość i wiarę w uczciwość ludzką. ale bardziej przeraża mnie ich naiwność. Odpowiedz Link Zgłoś