Dodaj do ulubionych

Praca w Urzędzie Miasta

IP: *.xdsl.centertel.pl 15.09.09, 15:48
Jutro kwalifikacje na stanowisko referenta w Wydziale budżetowym w
Urzedzie Miasta ciekawa jestem czy bedzie po staremu, że juz wiadomo
kto wygra czy też komus sie uda. Wyjatkowo nie ma listy
spełaniajacych wymagania formalne na stronach inrernetowych UM?
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Praca w Urzędzie Miasta IP: *.chello.pl 15.09.09, 16:20
      a dla informatyka pracy tam nie mają? ;p
    • Gość: gość Re: Jak tam nepotyzm w UM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 09:16
      Jaki był dalszy ciąg tej rekrutacji panie Romanie ?

• Gość: Anna Re: Jak tam nepotyzm w UM? IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.14, 10:27
        Już jutro z kolei kolejny etap rekrutacji na stanowisko statystyka w urzędzie statystycznym na nadrzecznej. Ciekawe ile tu znaczy oficjalna rekrutacja?
        • Gość: gość Re: Jak tam nepotyzm w UM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 22:40
          A ja jestem ciekawy jak trwale bezrobotni rzuceni do UM dadzą tam radę?
          Jest taki poważny projekt w Urzędzie Pracy nadzorowanym przez Starostwo?
          Czy to sabotaż czy prowokacja?
    • Gość: pracuś Re: Praca w Urzędzie Miasta IP: *.146.53.159.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.01.14, 12:32
      Czy ktoś z forumowiczów podających się tym rekrutowanych się dostał. W mieście jest stara dobra zasada.
      • Gość: ... Re: Praca w Urzędzie Miasta IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.14, 14:26
        Pracuś.. a bardziej po polsku mógłbyś uzewnętrznić swoje przemyślenia?
        • Gość: pracuś Re: Praca w Urzędzie Miasta IP: *.30.211.7.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.01.14, 14:48
          Tak - Jestem bardzo ciekaw kto tak naprawdę się dostał na te stanowiska. Koligacje rodzinne i polityczne mile wskazane.
          • Gość: Samson Re: Praca w Urzędzie Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.14, 18:00
            W tym się starostwo specjalizuje, starczy poczytać artykuły na ten temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka