Gość: tgbyhn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.09, 12:45 W naszym mieście porządku publicznego pilnuje kilka niezłych policjantek. Dzisiaj widziałem jedną z nich. jest na czym oko zawiesic. Wy co na ten temat myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: I <3 kasza manna Re: Policjantki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 12:58 A co nas obchodzi, że lubisz kobiety w mundurach? A czy ciebie obchodzi, ze lubię kaszę manna z malinami? Swoją drogą to nie igrał bym z ogniem bo poza Paniami Policjantkami są też Panowie Policjanci z wydziału informatyki i może już znają twój adres :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanyo Re: Policjantki IP: *.chello.pl 20.09.09, 13:36 a poza tym gdzie jeszcze mozna na czym oko zawiesic? poza policja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Policjantki IP: *.chello.pl 20.09.09, 16:25 haha najbardziej znana w ciechu - "policjantka Kasia" , niektórzy wiedzą o kogo cho :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiu Re: Policjantki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 21:13 zgadzam sie , jest w ciehcu kilka okazjii ;p pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oni Re: Policjantki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 17:29 jezdzi pare fajnych policjantek, nawet ktoregos razu jezdzilem specjalnie za radiowozem, zeby mnie zatrzymali, jak jedna z nich miala sluzbe, i posunolem sie do tego ze wyprzedzalem radiowoz, ktorym jechala na podwojnej ciaglej zeby zatrzymala, ale niestety byla tak zapatrzona w telefon komorkowy, ze nawet nie zauwazyla mojego manewru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karel Re: Policjantki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 11:53 chory temat. zajmijcie się swoimi dupami a nie czyimiś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wszystkich Re: Policjantki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 12:00 nie mogą się zająć swoimi dupami bo ich nie mają, to wszystko mamisynki prosto od cycusia mamusi.... ale sa tez tacy którzy mają, ale rogi jak jelenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hose qrra Re: Policjantki IP: 89.108.223.* 23.11.09, 16:27 ja bym proponował aby one zamiesciły swoje foty i wtedy wybierzemy misss p[olicij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Policjantki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 22:23 a to ze sie ktos oglada za kobietkami, tym bardziej w mundurze to chyba rzecz ludzka, chyba ze ktos jest inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedo Re: Policjantki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 09:18 A mnie się Policjantki bardzo podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Policjantki IP: 188.33.18.* 17.12.09, 02:09 Fajna jest taka mała czarnula, widziałem ją na mieście bez munduru...jest na czym oko zawiesic, niezła suczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Policjantki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 10:35 "pedo" - a co dalej????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedo Re: Policjantki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 10:26 Gdyby tak skuły ręce i nogi a potem ............................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: Policjantki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.09, 19:23 narozrabiaj gdzieś na mieście i daj się złapać to chętnie cię skują a potem wp...... Odpowiedz Link Zgłoś