Gość: GOSC IP: 213.199.253.* 30.09.09, 16:06 zamiast głupoty wypisywać to weź się lepiej za pracę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poszukującypracy Re: lazikamator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.09, 16:12 szukam pracy jak znajdę dobrą to inne oferty udostępnię innym, a może piszcie kogo poszukujecie ,ile płacicie a pan lazikamator co tu watek zaintonował ma propozycję pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: lazikamator IP: 212.95.49.* 30.09.09, 16:48 Łazik ma bezpłatny staż w Czasie Ciechanowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąk Re: lazikamator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 16:50 sie chłopina stara jak moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukującypracy Re: lazikamator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.09, 16:58 są oferty pracy ? czy ich nie ma ? Koledzy z matcomu i neostrady Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: szuakmy pracy lazikamatorowi 30.09.09, 17:31 Zawsze należy zadać pytanie, komu zależy, by łazik pracował, bo pachnie to ciemnymi czasami komuny , gdy zmuszano ludzi do pracy. Przecież wiadomo było komu ta praca wtedy służyła. Im bo nie nam. Może coś łazikamator by znalazł na Wodnej ;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tc Re: szuakmy pracy lazikamatorowi IP: 94.254.237.* 30.09.09, 23:50 Może raczej łazik zatrudni się u pisokomuny na Woronicza? Tam dopiero by miał tematów... Nie pociągniesz tematu? ciekawe, dlaczego...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lazikamator Re: szukajcie pracy łazikamatorowi ;-) 02.10.09, 00:09 Łazikamator czasami spotyka podobnych do siebie łazików zawodowców z większym doświadczeniem życiowym ;-) Ten na zdjeciu jak się obudził okropnie mnie zrugał chamską wiązanką,czego tu szukam i co tu robię i żebym spie...... Oczywiście nie miałem obaw o swoje życie i zdrowie,a chciałem sprawdzić czy nie jest rannym po wypadku na trasie Niechodzin-Baby. fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/BH2061SeBBQikfJECB.jpg Czy na Woronicza jest pisokomuna? śmiem wątpić.Raczej tam rody postkomunistyczne rządzą jak państwa Kraśko Odpowiedz Link Zgłoś
lazikamator Re: lazikamator 30.09.09, 23:16 Może konkrety ? Może propozycja pracy ? Gość portalu: GOSC napisał(a): > zamiast głupoty wypisywać to weź się lepiej za pracę Odpowiedz Link Zgłoś