Gość: zabójca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.09, 12:09 i myślę,że jest to wynik wstydu za działalność PO w mieście i w kraju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żubr Re: To forum umarło IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.09, 14:49 tak, zdecydowanie tak, winne jest PO. Mi się szlifierka zepsuła ostatnio przez te przeklęte PO i mam nadzieje, że wiertarki z udarem mi nie zepsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezleżny Re: To forum umarło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 15:26 PIS-owcy odpłacają w ten sposób PO kwiatkiem za nadobne. Do tej pory wszystko co złe to winny PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: can Re: To forum umarło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 17:06 Dzięki rządom PO zapewne żyjesz w zasobnej rodzinie (oczywiście jeśli masz w niej kogoś z PO) więc kupisz sobie nową szlifierkę a starą oddasz biednym sąsiadom (mającym w rodzinie PISuar). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żubr Re: To forum umarło IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.09, 17:42 nie żyję w zasobnej rodzinie, nie mam nikogo w PO, nie mam w PIS , wszystko co mam zawdzięczam tylko sobie. Następny rząd który przyjdzie po obecnym ...będzie taki sam i takie same "utuskiwania" na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nnn Re: To forum umarło IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.09, 01:06 Liberałki wstydzą się za Polańskiego, rząd a w Ciechanowie za Waldemara W. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca To forum umarło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 10:04 Forum te tworzą ludzie, ci którzy wpisują posty oraz ci którzy te teksty czytają. Faktem jest, ze ich aktywność została poważnie ograniczona, czego zasługą jest działalność kanalii cenzorskich uzurpujących sobie nazywanie siebie tzw. "adminami". Ograniczanie wolności słowa i wypowiedzi na tym forum skutecznie doprowadziło do tego, że znika na nim dyskusja publiczna w szczególności na tematy dotyczące lokalnego reżimu rządzącego w mieście i w powiecie wywodzącego się z P.artii O.szołomów i P.artii S.tanowisk L.ukratywnych. Wypowiedzi na temat wątpliwych "dokonań" obecnej władzy, a w szeczegulności liderów i prominentnych członków w/w gangów politycznych są kasowane przez cenzorów lub ośmieszane przez dyżurne "kundelki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dela Re: To forum umarło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 11:03 mam całkiem odmienną opinię. to forum zdycha, bo zaśmiecają ją spamerzy i trolle ( w liczbie dwóch czy trzech, o setkach nicków)wklejając dziesiątki informacji, których jedyną intencją jest propisowska propaganda. Zaglądam tu coraz rzadziej, bo to po prostu nudne, ile można czytać o partyjnej naparzance. Uśmierciliście to forum właśnie wy, którzy za moment się odezwiecie i obryzgacie mnie waszym pisowskim jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilbill Re: To forum umarło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 11:19 a deal to wyjątkowo częsty nick zalogowany? a sam pod iloma piszesz i co to ma wspólnego z wymianą myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brona gbur kumór Re: To forum umarło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 16:54 To POpaprane pseudo-forum to dno jak te całe peło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: To forum umarło IP: *.chello.pl 19.10.09, 17:47 boshe zabójca - był jużtaki temat o narzekaniu na forum, co ma do tego polityka omg człowieku lecz się... ;/ skasujcie ten temat ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: To forum umarło 19.10.09, 18:09 E tam zaraz skasujcie, lepiej zostawić ten watek dla ... wiadomo kogo. Nich sobie poużywają zamiast za chwilę założyć kolejny, i kolejny, i kolejny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: To forum umarło IP: *.chello.pl 19.10.09, 18:20 no ale i tak za jakiś czas założą kolejny o tym ... Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: To forum umarło 19.10.09, 18:53 I nie pozostaje nic innego jak z tym żyć. No i najważniejsze - nie karmić trola !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyżurny rasowy Re: To forum umarło IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.09, 18:53 co by było jak wiadomo kto nie miałby Permanentnej Obsesji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: To forum umarło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 14:06 Polska specjalność? Narzekanie Odpowiedz Link Zgłoś