akademiafitness 27.10.09, 15:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kosa Re: dla przyszłych mam - zapraszamy IP: *.chello.pl 27.10.09, 19:55 kolejna reklama!!! Forum nie jest od tego zeby sie reklamowac,nie macie kasy na reklame to zamknijcie firme a nie na forum sie raklamujecie. Zasmiecanie tylko te forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: dla przyszłych mam - zapraszamy IP: *.chello.pl 27.10.09, 21:00 A ja uważam, że w cale nie zaśmiecają tą informacją. A co może lepiej jest czytać posty o jakiś plagiatach, bądź poszukiwaniach dziewczyny z przystanku... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: dla przyszłych mam - zapraszamy IP: 213.199.253.* 27.10.09, 21:45 to jest link do strony z reklamami wiec nie ma w tym nic zdrożnego. wiele było zapytań o szkołę rodzenia na tym forum. uważam ze jest to uczciwa odpowiedź na owe zapytania. jest to bardziej informacja i miejscu gdzie znajduje sie reklama. gratuluje pomysłu z linkiem i zajeciami dla kobiet w ciąży. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: dla przyszłych mam - zapraszamy 27.10.09, 21:54 Link do strony z reklamami jest traktowany tak samo jak sama reklama i dlatego ... ciach. Swoją droga ładnie z Waszej strony, że samo ogłoszenie zamieściliście na dwukropku. Każda następna próba zamieszczenia tu reklamy zostanie potraktowana tak samo, czyli usunięta. Pozdrawiam PS Trochę to nieskromne gratulować samemu sobie pomysłu z linkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
akademiafitness Re: dla przyszłych mam - zapraszamy 27.10.09, 22:53 proszę mi podac punkt w regulaminie który mówi o zakazie umieszczania reklam na forum?? mam nadzieję ze dyrekcja Agory odpowie na to pytanie. pomysł z linkiem zaczerpnąłem z innego forum i tam nikt nikomu nie zarzucił kryptoleklamy!!! na jednej stronie znalazłem kilkanaście postów łamiących regulamin Agory...! kto ustala zasady?? zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: dla przyszłych mam - zapraszamy IP: *.chello.pl 27.10.09, 22:55 Bardzo proszę: punkt 6:) Odpowiedz Link Zgłoś
akademiafitness Re: dla przyszłych mam - zapraszamy 27.10.09, 23:05 "Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych" czy umieszczenie linka do strony dwukropek.pl (nomen omen również gazeta.pl) gdzie dopiero umieszczane są reklamy, to też jest reklama? czy jak umieszczę link z alegro to też reklama czy jak umieszczę link naszej-klasy to tez reklama? czy chodzi o to aby bawic sie w kotka i myszkę? dla nas najważniejsza była informacja jaką uzyskalismy dzięki temu Forum że dużo osób pyta o szkołę rodzenia i to nam pomogło w podjęci decyzji. czy taka informacja nie może byc zwrotna od nas do Pań które są zainteresowane? Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: dla przyszłych mam - zapraszamy 28.10.09, 13:35 akademiafitness napisała: > "Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na > łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych" > > czy umieszczenie linka do strony dwukropek.pl (nomen omen również > gazeta.pl) gdzie dopiero umieszczane są reklamy, to też jest reklama? Tak, jest reklamą. Bo o tym czy jakiś przekaz jest reklamą nie decyduje miejsce w którym ten przekaz się znajduje a jego treść. > > czy jak umieszczę link z alegro to też reklama > czy jak umieszczę link naszej-klasy to tez reklama? j/w > > czy chodzi o to aby bawic sie w kotka i myszkę? dla nas > najważniejsza była informacja jaką uzyskalismy dzięki temu Forum że > dużo osób pyta o szkołę rodzenia i to nam pomogło w podjęci decyzji. > czy taka informacja nie może byc zwrotna od nas do Pań które są > zainteresowane? Przeczytają na dwukropku, jeśli będą zainteresowane zadzwonią Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: dla przyszłych mam - zapraszamy 27.10.09, 23:03 Misiu od fitnesu- nie przesadzaj, bo regulamin jest, poza tym jeśli widzisz posty łamiące regulamin klikasz kosz. Proste? proste. a że niektórzy się dostosować nie potrafią... Odpowiedz Link Zgłoś
akademiafitness misiu od fitnesu 27.10.09, 23:10 "FEMINA w Ciechanowie na Ściegiennego przy Farze ma dekoracje ślubne do kościoła. Najpierw trzeba uzgodnić z księdzem, a potem zamówić. U Franciszka proboszcz wydaje karteczkę, że zgadza się na dekoracje. Można też w Feminie kupić fajne dekoracje np. do sali weselnej i inne, race na tort weselny i inne fajne gadżety. Korzystałam, polecam!" czy to jest reklama czy nie? więc nie wciskajcie ze tak bardzo uczciwie postepujecie. przykro mi ze tak się stało jak się stało. pozdrawiam zespół moderatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: misiu od fitnesu IP: *.chello.pl 28.10.09, 09:59 odnośnie całego tematu uważam, że reklama nie reklama tragedia się nie dzieje... nie ma czegoś takiego w Ciechanowie więc nikt urażony raczej nie będzie.. tyle było gorszych pseudoreklam i wszyscy żyją.. jak zwykle - stękanie, narzekanie. Nie było takiej inwestycji w Ciechu - źle, ktoś zrobił i się zareklamował - źle. Lepiej jak napisali wprost niż znowu pisać `słyszeliscie o szkole rodzenia? podobno powstała`. ciekawe kto pisze takie posty ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: misiu od fitnesu IP: 94.75.253.* 28.10.09, 14:29 Niech mi lepiej ktoś powie co jest lepsze w Ciechanowie - czy lepsza jest Neostrada 20 Mb Neostrada czy może Netia 16Mb Szybki Internet . Obie usługi są dostępne na Warszawskiej (salony są obok siebie naprzeciwko domu rzemiosła). Doradźcie proszę. Ja tylko pytam, to nie jest reklama. Odpowiedz Link Zgłoś