Gość: eia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 20:12 szukam dobrego kardiologa, kogo byście mi polecili.Bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to ja Re: dobry kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 01:13 Ja polecam dr Janusza Kaczorowskiego, przyjeżdża z Warszawy, ale bardzo trudno się z nim skontaktować. Jest b. dobrym fachowcem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: dobry kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 06:55 gdzie przyjmuje, może coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: dobry kardiolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 08:33 gdzie przyjmuje? nie wiem, ale podobno jest b. dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: dobry kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 07:31 czyżby w Ciechanowie nie było żadnego dobrego kardiologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: dobry kardiolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.10, 08:29 napisałam Ci przecież o dr Kaczorowskim. Czy chcesz coś wiedzieć o tutejszych kardiologach? A dlaczego trzeba im robic reklamę i to za darmo? Niech sami zapracują na opinię! Kaczorowski jest świetny, ale jest przyjezdny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: dobry kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 09:43 Polecam ci panią Annę Filipską jest bardzo dobrym kardiologiem co może ci potwierdzić wielu jej pacjentów. Przyjmuje prywatnie w Wita-Medzie przy Sienkiewicza obok stacji PKP we wtorki po poludniu. Tak było w zeszłym roku poprostu zadzwoń 23 684 15 27 od 15.30 i dostaniesz dokładne informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: dobry kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 16:17 dla mnie dr Kaczorowski jest wirtualny, gdzie przyjmuje, jak go znaleźć, wybacz ale samo nazwisko nic mi nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory Re: dobry kardiolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 11:25 Leczę się u pani Filipskiej- jest bardzo dobra. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serducho Re: dobry kardiolog IP: 213.199.253.* 01.02.10, 09:40 Jest dobra w Vitamedzie, nie znam nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek srcowiec Re: dobry kardiolog IP: 213.199.253.* 27.01.10, 22:25 Najlepszym w Ciechanowie kardiologiem jest dr Zbyszyński.Prywatnie przyjmuje na ul.Płońskiej tam gdzie przyjmuje notariusz Ewa Zbyszyńska tj.jak jedziesz ulica na Płońsk to za Elktronem po lewej stronie jestt szyld i wjazd w podwórko.Dr.Zbyszyński jest swietnym kardiologiem jest również ordynatorem oddziału kardiologii w szpitalu w Ciechanowie.Chyba że już korzystałaś z jego usług i szukasz innego kardiologa??To juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś