Dodaj do ulubionych

dobry kardiolog

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 20:12
szukam dobrego kardiologa, kogo byście mi polecili.Bardzo proszę o pomoc, z
góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: to ja Re: dobry kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 01:13
      Ja polecam dr Janusza Kaczorowskiego, przyjeżdża z Warszawy, ale
      bardzo trudno się z nim skontaktować. Jest b. dobrym fachowcem!!
      • Gość: ela Re: dobry kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 06:55
        gdzie przyjmuje, może coś więcej.
        • Gość: to ja Re: dobry kardiolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 08:33
          gdzie przyjmuje? nie wiem, ale podobno jest b. dobry
    • Gość: ela Re: dobry kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 07:31
      czyżby w Ciechanowie nie było żadnego dobrego kardiologa
      • Gość: to ja Re: dobry kardiolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.10, 08:29
        napisałam Ci przecież o dr Kaczorowskim. Czy chcesz coś wiedzieć o
        tutejszych kardiologach? A dlaczego trzeba im robic reklamę i to za
        darmo? Niech sami zapracują na opinię! Kaczorowski jest świetny, ale
        jest przyjezdny...
        • Gość: marta Re: dobry kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 09:43
          Polecam ci panią Annę Filipską jest bardzo dobrym kardiologiem co może ci
          potwierdzić wielu jej pacjentów. Przyjmuje prywatnie w Wita-Medzie przy
          Sienkiewicza obok stacji PKP we wtorki po poludniu. Tak było w zeszłym roku
          poprostu zadzwoń 23 684 15 27 od 15.30 i dostaniesz dokładne informacje. Pozdrawiam.
        • Gość: ela Re: dobry kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 16:17
          dla mnie dr Kaczorowski jest wirtualny, gdzie przyjmuje, jak go znaleźć, wybacz
          ale samo nazwisko nic mi nie mówi.
          • Gość: chory Re: dobry kardiolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 11:25
            Leczę się u pani Filipskiej- jest bardzo dobra. polecam.
      • Gość: Serducho Re: dobry kardiolog IP: 213.199.253.* 01.02.10, 09:40
        Jest dobra w Vitamedzie, nie znam nazwiska
    • Gość: Wojtek srcowiec Re: dobry kardiolog IP: 213.199.253.* 27.01.10, 22:25
      Najlepszym w Ciechanowie kardiologiem jest dr Zbyszyński.Prywatnie przyjmuje na
      ul.Płońskiej tam gdzie przyjmuje notariusz Ewa Zbyszyńska tj.jak jedziesz ulica
      na Płońsk to za Elktronem po lewej stronie jestt szyld i wjazd w
      podwórko.Dr.Zbyszyński jest swietnym kardiologiem jest również ordynatorem
      oddziału kardiologii w szpitalu w Ciechanowie.Chyba że już korzystałaś z jego
      usług i szukasz innego kardiologa??To juz inna sprawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka