Gość: Bogdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 19:15 Gdzie w Ciechanowie najlepiej zainstalować gaz lub zmienić butlę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulik Re: Instalacja gazowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 20:40 może nie jestem rozgarnięty, ale to chodzi o dom/mieszkanie czy samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Instalacja gazowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 21:29 Samochód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Instalacja gazowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 21:34 Jak mi się zdaje to zaraz za jednostką wojskową na Kąty. Fachowiec z uprawnieniami. Ostatni dom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Instalacja gazowa IP: *.multimo.pl 15.01.10, 21:43 Jak mialem problemy z instalacja holenderska to nasi fachowcy kazali albo zmianiac instalacje, albo kazali zalatwic oprogramowanie do sterownikow. Pomogl mi gosc z Opinogory. Niestety nie mam juz namiarow ale madry czlowiek. Kolega zakladal u niego jakas wloska instalacje do BMW i tez nie nazekal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwan Re: Instalacja gazowa IP: *.chello.pl 15.01.10, 22:34 chyba masz na myśli p. Długołecki to 604475397 jest ok jak robi i wyreguluje nikt nie poprawi. w Ciechanowie tez dobrze zakładają na kąckiej na zagumiennej i za basenem u kijewskiego, zależy jaka instalacja za ile kasy i podstawa jaki to samochód. bo instalacja pierwszych generacji będzie za około 1500 zł a zaawansowanej generacji i 3000 zł i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Instalacja gazowa IP: *.multimo.pl 16.01.10, 13:17 Tak dokladnie to ten czlowiek. Ja bylem zadowolony z jego uslugi i nie byly potrzebne zadne sterowniki. Okazalo sie ze wtedy przy holendrze mialem zapchane wyloty gazu przy silniku krokowym. Tylko on sie poznal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Instalacja gazowa IP: *.acn.waw.pl 16.01.10, 13:34 Ja polecam obu . Te goz kąckiej iteg ozopi nogór y Odpowiedz Link Zgłoś