Dodaj do ulubionych

Tawerna i jedzenie

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.10, 00:35
Co sądzicie o Tawernie Zorba? Dawniej często tam bywałem ale teraz... Teraz
żeby się najeść musiałbym zamówić co najmniej 3 porcje. Porcje gyrosa albo te
schabowe są po prostu śmieszne. Rozumiem, że każdy chce się dorobić ale nie w
ten sposób. Proponuję wszystkim lokal przy najlepszym kebabie w mieście.
TESALI. Dobre jedzenie w dobrej cenie. No i porcje są solidne. A jak ktoś chce
coś bliżej Tawerny no to Pizzeria Riminni :)
Poza tym wszystkim kiedyś chciałem rozmawiać z szefową w sprawie porcji
jedzenia ale kelnerka powiedziała, że szefowej nie ma i przekaże..
Najwidoczniej zbyt mało osób o tym mówi..zresztą mało kto jeszcze odwiedza to
miejsce. A może po prostu szefowa wstydzi się wyjść do ludzi?! Tylko czego się
wstydzi? Czekam na Wasze komentarze!
Pozdrawiam Kris
Obserwuj wątek
    • Gość: mcHammer Re: Tawerna i jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 08:19
      kiedys goloneczka palce lizac w Tawernie byla dzis wspomnienie....a
      Tesali poledwiczki sa zajebiste....
      • Gość: Gość Re: Tawerna i jedzenie IP: *.tktelekom.pl 13.02.10, 14:05
        Fajne miejsce ! Polecam
        • Gość: luiza Re: Tawerna i jedzenie IP: 213.199.253.* 13.02.10, 16:19
          to ty fajnego miejsca nie widziales nie polecam wole juz tego chinczyka hehe
          • Gość: Kris Re: Tawerna i jedzenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.10, 22:55
            Szczerze to ja też wolę chińczyka od tawerny:) Zresztą ostatnio robi się mega
            kicha i co tu dużo mówić. Może czas pomyśleć o czym innym?! Może lepiej otworzyć
            w tym miejscu jakiegoś kebaba? Na pewno byłoby więcej klientów :) Chyba, że te
            kebaby wyglądałyby tak samo jak np. gyrosy (nie mówiąc już o smaku blee) Tak
            więc miło było ale wasz czas dobiega końca.
          • Gość: . Re: Tawerna i jedzenie IP: 109.243.72.* 02.08.10, 13:34
            Ja zawsze jak jestem w Tawernie to tylko herbatka, a tę mają bardzo dobrą hehe ;)
    • magik1985 Re: Tawerna i jedzenie 13.02.10, 23:18
      Ciekawa reklama i przy okazji skompromitowanie konkurencji.
      • Gość: Kris Re: Tawerna i jedzenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.10, 22:06
        A mogę wiedzieć o jaką reklamę Ci chodzi? Bo mówimy tutaj o kilku restauracjach
        więc którą reklamujemy?! Chyba nie czytasz wszystkiego..niedobrze.
        • Gość: 123 Re: Tawerna i jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 22:19
          Nie wiem gdzie jest ta Tawerna, ale z Twojego postu wyraźnie wynika że zachwalasz Tesali i Rimini. Jaką mam gwarancję , że piszesz prawdę i czy nie jesteś zainteresowany tym by zaszkodzić konkurencji, więc nie udawaj że nie wiesz o czym pisze Magik.
          • magik1985 Re: Tawerna i jedzenie 14.02.10, 22:29
            w pierwszym akapicie kris zjechałeś Tawernę za lipne żarcie, a w drugim "Jak nie
            chcecie tam chodzić, to idźcie tu...". żałosne po prostu. więcej nie piszę, żeby
            nie podbijać wątku.
            • Gość: Kris Re: Tawerna i jedzenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.10, 16:15
              Drogi Magiku myślę, że mylisz pojęcia i wątpię żebyś jadł w tawernie. Idź
              skosztuj i wtedy się udzielaj. A co do promowania itp. to nikogo nie promuję mój
              drogi. Wyrażam swoje zdanie na temat restauracji w Ciechanowie i wszystko.
              • Gość: pysia Re: Tawerna i jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 20:13
                Tawerna jest super ,a jak ci tam nie pasuje, to nic na siłę.
                • Gość: obiektywny Re: Tawerna i jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 20:28
                  Byłem dwa razy w Tawernie i o dwa za dużo. Flaki śmierdziały szmatą
                  od podłogi a jak podali rybę to wolał bym zjeść surową. Jeśli chodzi
                  o Tesali to jak na razie żarcie ok tylko kawę serwują najgorsza jaką
                  piłem. Muszę pochwalić restaurację w hotelu Korona. Żarcie i obsługa
                  jak na taki hotel pierwsza klasa. Najgorsze mają w hotelu zacisze.
                  Normalnie flaki wykręca takie smaczne.
                • Gość: Kris Re: Tawerna i jedzenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.10, 22:54
                  Droga Pysiu Ty jesteś kobietą tak sądzę po nicku (a może to taka zmyłka :> ) i
                  może dla Ciebie jest super. I może najadasz się porcją frytek i tego starego
                  śmierdzącego gyrosa, ale dla faceta takie porcje to mogą być ale jako przekąska.
                  Więc nie mów mi że jest super. Kiedyś może było ok ale teraz..dziękujemy. Jedyne
                  co jeszcze jest ok w tawernie to sprawa, że podobno mają szybki dowóz (podobno
                  bo ja osobiście się tam nie stołuję więc nie wiem). I następnym razem trochę
                  szacunku jeśli coś w ogóle chcesz pisać.
                  • Gość: SASKA Re: Tawerna i jedzenie IP: 195.234.10.* 15.02.10, 23:29
                    :/
                    • Gość: SASKA Re: Tawerna i jedzenie IP: *.blutmagie.de 16.02.10, 00:07
                      Nie chce robić nikomu antyreklamy, opiszę poprostu REALIA!! byłam ostatnio w
                      TAWERNIE ,,ZORBA" z moim chłopakiem, czekając na posiłek postanowiłam skorzystać
                      z toalety, wszystko pięknie, lustro, ręczniczki, mydełko, papierek ale co z
                      tego... temperatura w toalecie chyba na minusie, deska klozetowa mało nie
                      zachodzi szronem to do tego jeszcze woda w kranie wyłącznie lodowata!! co do
                      jedzenia to zachwycać się nie będę bo i nie ma czym, filet z grilla poprostu
                      ŚMIERDZIAŁ STĘCHLIZNĄ (nie wiem gdzie i ile leżał) o surówkach już nie wspomnę!!
                      zastanowiła bym się na miejscu właściciela ile jeszcze tak ,,pociągnie"
                      wciskając ludziom takie G....!!!
                      • Gość: mamuśka Re: Tawerna i jedzenie IP: *.centertel.pl 02.08.10, 13:06
                        ta tawerna zorba to jeden wielki BIEDRONKOWY szajs.Pracownicy mają wyje.... na
                        staranie się tam o cokolwiek bo szefostwo traktuje ich jak śmieci a sami są nie
                        lepsi.Szefowa wiecznie roztrzepana i chodzi jak fleja niech się weżmie za
                        opiekowanie się dzieckiem a nie rżnie wielką panią.a te jedzenie to naprawde
                        jeden wielki sztynks.niech lepiej to zamkną bo na samą myśl żygac się chce!!!!!
                        • Gość: yy? Re: Tawerna i jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 13:38
                          Tak, niech zamkną konkurencja się ucieszy :D. Skoro tawerna istnieje od kilku
                          lat to znaczy, że zarabia a to znaczy, że ma zadowolonych klientów. Jadałem
                          jedzenie z Zorby przez 3 miesiące na kursie i nigdy ani ja ani nikt z grupy nie
                          miał zastrzeżeń wręcz przeciwnie. Wycieczki osobiste daruj sobie. Zajmij się
                          dobrze swoim życiem.
                  • Gość: Antykomuch Re: Tawerna i jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 23:57
                    A ja byłem w przeciągu pół roku w Tawernie 2 razy i mi jedzenie smakowało. Co
                    prawda w swoim życiu jadłem w lepszych lokalach, lepsze jedzenie, ale dla mnie
                    osobnika, któremu przejadła się pseudo turecka kuchnia jaką lansuje nam
                    ciechanowska gastronomia, to Tawerna jest antidotum na wyżej wymienione dania.
                    To lokal dla osób preferujących bardziej tradycyjne potrawy. Podkreślam, że
                    jadłem tam tylko 2 razy i nie znam wszystkich potraw preferowanych przez Tawernę
                    w menu. Myślę, że jak w każdym ośrodku gastronomicznym, największą rolę odgrywa
                    gust klienta. Jeden woli schabowy, drugi mielony,a trzeci rybę. I zamówił taki
                    jeden z drugim potrawę, która mu nie posmakowała i założył temat na forum, żeby
                    anonimowo wyladować swoją frustrację. Nawet w najlepszej restauracji świata w
                    menu są dania, które nie każdemu smakują...Jeszcze się taki nie urodził, żeby
                    wszystkim dogodził.
                  • Gość: LadyK Re: Tawerna i jedzenie IP: 213.199.253.* 02.08.10, 17:55
                    > może dla Ciebie jest super. I może najadasz się porcją frytek i tego starego
                    > śmierdzącego gyrosa, ale dla faceta takie porcje to mogą być ale jako przekąska

Tak właśnie jest w TESALI :)
          • Gość: Kenio Re: Tawerna i jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 15:20
            on podal tylko przyklad -,-
            a w tawernie porcje sa bardzo male

• Gość: Mała porcja Re: Tawerna i jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 18:40
              To idź z wagą. Osobiście jeszcze nie byłem ale kilkanaście razy jadłem obiady
              które w ramach kateringu przygotowywała tawerna i bardzo smakowały mi oraz
              reszcie jedzących. Jeśli porcja jest dla ciebie za mała weź 2. Chciał byś pewno
              za 5 złotych jeść ile wlezie.
              • Gość: Kris Re: Tawerna i jedzenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.02.10, 22:56
                5 zł? Czyli co chciałbyś frytki zjeść? Nie wiem jak jest na kateringach, ale
                myślę że bardziej dbają o klienta. I nie chodzi tutaj już tylko o porcje ale też
                o JAKOŚĆ! Idź - Zjedz - Udzielaj się na forum. Taka kolejność. Pozdrawiam
                • Gość: monisia Re: Tawerna i jedzenie IP: *.foebud.org 16.02.10, 23:11
                  Może i ci smakowało, w sumie to jadłeś za darmo skoro to był katering... gorzej
                  jak byś miał zapłacić:) ,,Chciał byś pewno za 5 złotych jeść ile wlezie" - to
                  zapłać ok. 16zł za śmierdzącego, odgrzewanego gyrosa albo placek po zbójnicku z
                  3-4 skwarkami to zobaczymy czy będziesz tak chwalił!!! JUŻ TAM WIĘCEJ NIE
                  ZJEM!!! A właściciel, chciałabym kiedyś zobaczyć tą pazerną i żerującą na
                  klientach osobę... chyba się wstydzi wyjść do ludzi bo jest świadom że lipę
                  wciska!!!
        • Gość: LadyK Re: Tawerna i jedzenie IP: 213.199.253.* 02.08.10, 17:53
          Reklama TESALI :]]
    • Gość: Gośka Re: Tawerna i jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 23:20
      Witam wszystkich. Tak się składa, że mieszkam w bloku obok "biedronki" i bardzo często gdy wyjdę na balkon widzę samochód z tawerny. Nie wiem może się mylę i któryś z kierowców mieszka gdzieś obok i parkuje samochód na "biedronkowym" parkingu, ale myślę że jest po prostu tak, że zakupy są robione właśnie w sklepie sieci "biedronka". Uważam, że co jak co ale produkty w takich restauracjach powinny być chyba wyższe jakości niż te proponowane przez "biedronkę". Nie mówię, że wszystko stamtąd jest niskiej jakości i w ogóle bo sama robię tam zakupy, ale gdy widzę kierowcę który wychodzi z pełnymi siatkami produktów z tego sklepu jestem za tymi którzy uważają że jedzenie w tawernie jest niskiej jakości.
      Byłam kiedyś w tawernie (raz) i nie spodobał mi się wystrój, a jedzenie zostawiało wiele do życzenia. Dlatego staram się unikać tego miejsca.
      • Gość: Kris Re: Tawerna i jedzenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.10, 21:56
        Jak widzę więcej tutaj obelg niż pochwał dla tawerny. Więc jednak się nie mylę.
        Coś jest nie tak, więc może czas to zmienić? Drogie szefostwo z tawerny
        zastanówcie się nad losem swojej restauracji. A może wreszcie się udzielicie w
        naszym forum (a może już to robicie) ?
        • Gość: asia Re: Tawerna i jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 21:26
          jedzenie masakra zamówiłam kiedyś karkówkę i była okropna
      • Gość: Lady K Re: Tawerna i jedzenie IP: 213.199.253.* 02.08.10, 17:58
        Kiedys w Rimini była szynka ....a teraz ...MIELONKA!!!
    • Gość: LadyK Re: Tawerna i jedzenie IP: 213.199.253.* 02.08.10, 17:51
      Hahaha no proszę Cię ..o TESALI to już był temat !!!

Na początku sama bym poleciła TESALI a teraz ....
      stare frytki ociekające tłuszczem !!Obsługa straszna...
      Na dowóz czeka się nawet do 2h!
      • Gość: mała mi Re: Tawerna i jedzenie IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.10, 21:33
        bo się nie jada takich tłustych rzeczy, potem tylko tyłki rosną....kupić warzyw, sos i ser feta i samemu można pyszną sałatkę itp rzeczy zrobić a nie dorobkiewiczów jeszcze wzbogacać...czy to tawerna czy tesali czy inny lokal - właściciwele na początku się starają i dbają o klienta, a później każdy jedzie na opinii i ma w d...jak go oceniają, bo zawsze znajdą się ludzie, którzy zawitają w weekend z powodu braku miejsc w innych lokalach
    • Gość: KaSiUlEk Re: Tawerna i jedzenie IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.10, 00:16
      ja też słyszałam o tej salmonelli w tawernie, nigdy tam już nie zjem po tym co
      tu jest napisane i co ludzie mówią
    • Gość: obserwator Re: Tawerna i jedzenie IP: *.cnow.pl 20.09.10, 22:02
      jak dla mnie OK
      pozdro dla kucharza z bojana
      • larelka Re: Tawerna i jedzenie 21.09.10, 20:04
        mi jedzenie w tawernie smakuje. byłam nie raz i zastrzeżeń raczej nie mam. odwiedziłam lokal nawet niedawno i porcja jaką dostałam nie była mała - wręcz przeciwnie.
        a osoba o nicku "mamuśka" moim zdaniem jest trochę niepoważna. oceniany jest lokal a nie właściciel a tym bardziej jego ubiór czy opieka nad dzieckiem....
        • Gość: ja 85 Re: Tawerna i jedzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.10, 22:35
          Po przeczytaniu tematu aż z ciekawości wybrałam dziś z chłopakiem właśnie Tawernę.
          Zamówiliśmy filet z kurczaka i schabowy po hawajsku - i co? Porcje były duże, frytki lepsze niż w Tesali (ostatni raz byliśmy tam w tamtym tygodniu to były naprawdę stare i nasączone olejem, a wcześniej uważałam, że to właśnie tam są najlepsze frytki w całym Ciechu więc się pogorszyły). Tak więc jak na tego typu jedzenie, restaurację to nie jest najgorzej i wszystkim się nie dogodzi :)
          • Gość: Opanujcie się!!!! Re: Tawerna i jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:29
            Jedziecie po bandzie! prawda jest taka ze Magdy Gessler to w ciechanowie jeszcze nie było. mają leprze i gorsze jedzenie w róznych knajpach. a co powiecie o baronie?? Kiedyś byłam na małej imprezce w tawernie jedzenie było super, flaki doprawione jak trzeba dewolaje super co prawda było to jakiś czas temu byc moze kucharz się zmienił. w tesali też mają dobre jedzonko, normalne ze frytki zamkniete w pudełku sa ciepłe i parują póżniej są do bani, ale sa pyszne grzanki :) no i sałatki zamiast frytek!
            • Gość: xxx Re: Tawerna i jedzenie IP: 213.199.253.* 12.10.10, 10:50
              Gyros z przed kilku dni.
              Placek po zbójnicku bez mesa i surowy w środku.
              Barszcz czerwony z torebki.
              A ceny nie adekwatne do jakości i do lokalu.
              za drogo nie smacznie i porcje trochę małe.
              Karta 500 pozycji i czego 400 to wina których i tak nie ma.
              • dz1ad3k Re: Tawerna i jedzenie 12.10.10, 14:59
                Placek po zbójnicku bez mesa i surowy w środku.
                Gdybyś dostał placek z MESEM też by było źle. Nie potrzebujesz 500 win do wyboru żeby wybrać najtańsze.
                • Gość: xxx Re: Tawerna i jedzenie IP: 213.199.253.* 12.10.10, 15:25
                  nie bądź taki mądry popełniłem błąd ale i tak wszyscy wiedzą o co chodzi.
                  dlaczego sądzisz ze wybiorę najtańsze wino???

• Gość: :) Re: Tawerna i jedzenie IP: 213.199.253.* 12.10.10, 16:25
                    Olej gościa ....szkoda się denerwować :))

Dno ...:)
                  • Gość: zdroworozsądkwo Re: Tawerna i jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 16:29
                    Wiesz opinie są albo negatywne bo frytki były za słone albo pozytywne bo miła Pani obsługuje. Jeśli ktoś pisze, że absolutnie wszystko jest złe albo ma po..rypane w głowie albo jest wrogiem/konkurentem lokalu gastronomicznego. Tak samo jeśli ktoś wychwala w samych ochach i achach opinia nie nadaje się do niczego bo albo jest w odmiennym stanie umysłu albo ma interes żeby zachwalić czytaj zareklamować produkt. Mamy na forum setki opinii ale ile z nich jest bezinteresowne? może 15% dlatego nie ma co się nimi przejmować. Zresztą jedzenie i picie to sprawa gustu i to co dla kogoś jest "be" dla innego może być super. Wystarczy, że jakiś lokal zatrudnił nieroba który zostanie zwolniony za nieróbstwo albo za uprawianie seksu z kelnerką na zapleczu i już lokal ma z 20 nicków i jednego IP 30 złych opinii. Merytorycznych? NIE! Dlatego opinie o barach, klubach, tawernach, pizzeriach są przeważnie nic nie warte. Zwłaszcza jeśli jak tu (i nie tylko) na przemian widzimy bezkrytyczne wychwalanie i bezkrytyczne oczernianie. Załóż własny lokal wtedy zobaczysz jaki jest koszt przechowywania kilku tysięcy butelek wina. Przyjdzie Ci ktoś i będzie próbował po kieliszku a reszta butelki będzie kwaśniała po 2-3 dniach będzie do wyrzucenia.
                    Idę do lokalu i nie podoba mi się to więcej tam się nie pojawię ale nie będę wylewał żalu ze straciłem 3 złote a frytki były tłuste.
                    A wino nawet gdybyś wybrał na pewno nie smakowało by Ci i było go za mało a kelnerka by ci krzywo nogi stawiała niosąc je :P. Opinie na temat jak Pani dziecko wychowuje są chyba krzykiem rozpaczy konkurencji która nie jest w stanie uczciwie konkurować. Ale kto brudami i plotkami walczy może od nich zginąć :P.
                    • Gość: Kathrin Re: Tawerna i jedzenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.10, 21:06
                      Widać że nowa pani kelnerka się odezwała na forum :) a jeszcze do niedawna kucharka w tesali... No cóż.. Pozdrawiam
                    • Gość: zdroworozsądkwo Re: Tawerna i jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 00:37
                      Nie wiem gdzie Ty patrzysz, ze widzisz ale chyba w dym ze skręta. W tawernie byłem raz 2 lata temu a do bycia kelnerką musiałbym zmienić płeć i upaść na głowę.
                      • Gość: Ola Re: Tawerna i jedzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.10, 12:43
                        ja jestem stałą klientka w Tawernie, bardzo lubie obsługę, wystrój na szczęście się zmienia, bo ten obecny daje wiele do zyczenia. ale na jedzenie nigdy nie mogłam narzekac ( a próbowałam prawie wszystkich pozycji z karty dań ). Duze porcje, świerze jedzenie, szybko i ładnie podane. Wiadomo mozna zjeśc bardziej "wyrafinowanie" gdzies indziej, ale jesli chce zjeśc normalny dobry obiad to może zrobić to w tawernie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka