Gość: ktosik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 16:42 gdzie w ciechanowie znajde jakiegos szklarza? potrzebuje wyciac kilka kawałków szkła i oszlifowania ich, oraz osadzenie prowadnic. Zna moze ktos osobe godna polecenia? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: życzliwa Re: szklarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 18:08 Na Aleksandrówce- za sklepem Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulty Re: szklarz IP: *.chello.pl 21.02.10, 21:10 na terenie byłego GS-u na ulicy śmiecińskiej jesli chodzi o szlifowanie szkła tylko tam Odpowiedz Link Zgłoś
op.12 Re: szklarz 06.05.15, 15:51 Czy jest ktoś w stanie wystawić opinię firmie (usługi szklarskie), która otworzyła się na ulicy Małgorzackiej? Jest to lokalny przedsiębiorca? Odpowiedz Link Zgłoś
37andrzej Re: szklarz 14.05.15, 10:46 jest to nowo otwarta firma załozona przez mieszkańca naszego miasta wyposażona w w specjalistyczne urządzenia do obróbki szkła (cięcie, laminowanie, nadruki itp.) potrafi wykonać każde zamówienie, realizacja profesjonalna i na wysokim poziomie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
23d Re: szklarz 10.05.15, 22:52 Nie ma w Ciechanowie już dobrych szklarzy z prawdziwego zdarzenia. Obecni na rynku to pseudo szklarze bez żadnych kwalifikacji i zamiłowania do zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosciowa_ksa Re: szklarz 14.05.15, 19:58 polecam zakład przy kładce, nie wiem jaka dokladnie ulica czy to małgorzacka czy kopernika. Robili mi szklaną kabinę i zabudowę z lustrzanymi drzwiami. jestem zadowolona, na realizacje czekałam niespełna 2 tyg. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
hyde6 Re: szklarz 17.05.15, 09:53 Polecam firmę Mat-Glass ul. Niechodzka 14. Gość ciął i wklejał mi lustra na wymiar. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech332 Re: szklarz 16.06.15, 21:36 MAT-GLASS na Niechodzkiej czyli NIKOMU nie polecam mi też robił lustro na wymiar a raczej zamawiał je u kogoś kto robi szlify lecz pan Maślanka widocznie na pomiarach sie nie zna bo lustro miało złe wymiary i ten niby Fachowiec zamontował to lustro majac w nosie to iż wymiar jest nie zgodny . Po prostu nie fachowiec tylko pseudo szklarz który za złoty-sza to by dał sie ....... Odpowiedz Link Zgłoś
jago.da53 Re: szklarz 16.06.15, 21:52 Na Śmieciniskiej nie polecam starszy pan i jeszcze nerwowy (czas na emeryturę) co do Mat-Glass Maślanki to tak jak pisze przedmówca moze kiedyś sie i starali ale teraz to maja wywalone na klienta i chociaż pan Arkadiusz robi dobre wrażenie to tak naprawdę żaden z niego fachowiec robił mi lustro do kuchni i tak jak pisze przedmówca na wymiarach to ten gość sie nie zna (a być może okularów potrzebuje ) Nie Polecam A przy kładce faktycznie mój szwagier zamawiał lustra i szkła i musze przyznac ze wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
emka1.2 Re: szklarz 01.12.18, 20:37 tylko panowie na niechodzkiej mat-glass z kazdej realizacji jestem zadowolona polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tikrayanka Re: szklarz 29.11.18, 21:27 Polecam szklarza na Aleksandrowce ul. Sikorskiego 12. Robi to co inni ale taniej. Odpowiedz Link Zgłoś