Gość: dziaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 22:48 zna ktoś może dobrego neurologa w Ciechanowie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poezjaaaaa Re: neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:11 dr Frankowska najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Re: neurolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:17 hej. ja z czystym sumieniem mogę polecić dr Rolewską albo dr Ferenc- młode, profesjonalne, miłe i ludzkie. Wiem bo mam tatę po udarze, a te Panie się nim opiekowały i One uratowały mu życie. Do szpitala przyjeżdża jeszcze dr Andrychowski- przyjmuje 2 razy w miesiącu- to lekarz neurochirurg ze szpitala na bielanach- również godny polecenia - w swojej dziedzinie fachowiec- a do tego normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEO Re: neurolog IP: *.chello.pl 01.03.10, 16:09 ANDRYChOWSKI fachowiec!!...haaaaaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Re: neurolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 16:24 a znasz człowieka???? bo ja tak i duzo mu zawdzięcza moja rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEO Re: neurolog IP: *.chello.pl 01.03.10, 16:32 Wyluzuj!!!! każdy ma swoje zdanie na każdy temat... moje jest takie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blum Re: neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 20:33 super Andrychowski juz nie przyjeżdża do Ciecha olał sprawę, a co do jego fachowości to jest żadna.Mławianin z pochodzenia wiadomo że ludzi naszych nie trawi i wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: neurolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 14:22 A ja chodze do Polikliniki do pani doktor Katarzyny Kuczalskiej i jestem bardzo zadowolona. Miła, dobry fachowiec, bez problemu skierowania na wszystkie badania. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: neurolog IP: *.chello.pl 03.03.10, 21:14 Młoda lek Ferenc naprawde bardzo bardzo ok. Fachowa. Nie polecam "starych" Galbarczyka i tych innych typków.Zero podejscia do pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś