Dodaj do ulubionych

w podroz TIRem

IP: *.xdsl.centertel.pl 05.05.10, 10:58
czy jakis Pan chciałby mnie zabrac w podróz TIRem? Tel 725 724 106
Obserwuj wątek
    • Gość: chętny Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 05.05.10, 11:09
      jadę do Zeńboka, może być?
      • Gość: scania Re: w podroz TIRem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 17:00
        jedź do marek,tam na pewno wielu panów weźmie cie na przejażdżkę z
        atrakcjami-oczywiście tylko dla ciebie.beszczeloność z twojej strony
    • Gość: yyyyy Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 05.05.10, 17:00
      Musiałabyś dać coś w zamian
      • Gość: mex Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 05.05.10, 17:02
        zero szacunku do siebie. ŻAL
        • Gość: kamila Re: w podroz TIRem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 17:38
          nic dziwnego że mężczyźni nie szanują kobiet jeśli one same siebie nie szanują.
          • Gość: chęny Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 05.05.10, 19:28
            A do żeńboka nie chce jechać, szkoda.
            • Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 05.05.10, 20:21
              lubie sex i podroze ,nie interesuje mnnie ze ktoś to potępia
              • Gość: kikibi Re: w podroz TIRem IP: 94.254.222.* 05.05.10, 20:29
                ej scania bezczelny to ty jestes ! i naucz sie pierw pisac,,nie na
                scanie tylko do podstawówki ha ha
                • Gość: kikibi Re: w podroz TIRem IP: 94.254.222.* 05.05.10, 20:33
                  kamila pewnie cie jeszcze maz nie zdradzil a jezeli go niemasz to
                  pewno taka marna jestes....
              • Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 05.05.10, 20:30
                naucz się pisać słowo bezczelny mądraliński
                • Gość: kikibi Re: w podroz TIRem IP: 94.254.222.* 05.05.10, 20:37
                  mex ZAL to mi ciebie...
                  • Gość: scania Re: w podroz TIRem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 10:04
                    kikibi żal mi takich ludzi jak ty.ale co się dziwić,jednego pokroju jesteś co
                    twoje znajome z marek.
                    a ty droga asiu wstydź się bo naprawdę nie przystoi takie zachowanie
                    kobiecie.jeśli jesteś taką spragnioną sexu to wibrator kup i będziesz go miała
                    zawsze pod ręką.a co do Kamili to popieram,jak szanować takie kobiety które nie
                    znają swojej wartości
                    • Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.10, 11:34
                      A pomyślałeś ze mi na waszym szacunku moze nie zalezec?
                      Wszyscy zdradzacie,oglądacie się za innymi i macie ciągłe pretensje.
                      Nie chcę mieć kogoś na stałe i uszanuj to ze ktoś ma inny styl zycia
                      niż Ty.
                      • Gość: zona Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 06.05.10, 13:22
                        No tak Asiu może i masz rację... Tylko gorzej jak ten kierowca ma żonę i
                        rodzinę, a jak jest wolny to nie ma problemu, możesz robić co chcesz...
    • one.paga Re: w podroz TIRem 06.05.10, 21:02
      A może jak w filmie "300 mil do nieba" ktoś przewiezie asię pod
      naczepą tira.Hehehe.
      • Gość: fil Re: w podroz TIRem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 11:25
        masz rację.skoro napisała że lubi urozmaicenia to niech ktoś jej zaproponuje
        orgazm pod naczepą.ot taka nowa forma inicjacji seksualnej.a może zwyczajnie
        samym konikiem na siodełku ją posadzić.ten smar,ropa-hmmm same podniety
        • Gość: fuj Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 07.05.10, 11:33
          ale hipokryzja u tych chłopów, tacy porządni są, wyrażają święte oburzenie, a ślinią się. O gustach się nie dyskutuje, a to wolny kraj i każdy robi co chce.
          • Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.10, 12:34
            Jesli ów Pan ma żone a dzwoni do mnie to nie moja wina drogie mężatki
            • Gość: abc Re: w podroz TIRem IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 13:40
              proszę jacy nagle wszyscy pożądni :)

Ehh jak to łatwo oceniać innych, ja tam pochwalę Asię bo sam bym ją zabrał w
              podróż jak bym miał TIRa :)

Przynajmniej ona wie czego chce :)
              • Gość: BUlet Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 07.05.10, 18:04
                jak w piśmie świętym ze 2 tys lat temu z kawałkiem powiedziano
                "pierwszy niech rzuci kamień ten kto jest bez grzechu". heh podziwiam
                nie potępiam. sex to taka sama potrzeba jak jedzenie. tylko zależy jak
                kto to potrzebuje realizować. pozdrawiam i życzę zdrowia. Bo kondycję
                Asia pewnie ma. heheh nie dziwię się ze mężatki kierowców czuja zagrożenie. każdy ma swoją wole wiec............
                • Gość: żona kierowcy Re: w podroz TIRem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 20:03
                  drodzy Forumowicze.
                  nie ma się czym podniecać,jeśli szanowna Pani Asia ma ochotę na numerek w dużym
                  aucie to nie potępiajcie tego.każdy ma swoje sumienie i to jest indywidualna
                  sprawa.zaufanie to podstawa drogie Panie i Panowie.to że jest ktoś kierowcą
                  ciężarówki nie oznacza zaraz że doprawia żonie rogi albo ona jemu.
                  pozdrawiam wszystkich driverków i Forumowiczów.
                  • Gość: ......... Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 07.05.10, 20:11
                    Asia pomyliła fora. Swoje ogłoszenie powinna zamieścić na forum Sex lub
                    Towarzyski wraz ze zdjęciem, bo kierowcy mogą żałować, że ją wzięli na gapę:)
                    • Gość: ......... Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 07.05.10, 20:12
                      Ogłaszanie się tu to już chyba DESPERACJA
                      • Gość: kikibi Re: w podroz TIRem IP: 94.254.209.* 07.05.10, 20:40
                        Ludzie leccie w kosmos.... MASAKRA !!! po co pisza ci ktorzy tego
                        tira niemaja!!! Płytcy jestescie DLACZEGO PODROZ TIREM KOJARZY SIE
                        WSZYSTKIM TU Z SEKSEM??? WIDAC WASZ POKRÓJ...
                        • Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.10, 22:55
                          oglaszanie się tu to kasting na najlepszego kierowce ktoremu zrobie
                          loda bo mam taką ochote ,jak Ci przeszkadza moja desperacja to tu
                          nie zaglądaj
                          • Gość: abc Re: w podroz TIRem IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 23:47
                            chyba sobie zapisze jej numer Coraz bardziej mi się Asia podoba :D
    • Gość: madame Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 08.05.10, 00:16
      No asia jak szukasz koleżanki to jadę z Tobą:)
      Już mam dosyć mojego męża itd..... ;)
    • Gość: 123 Re: w podroz TIRem IP: *.multimo.pl 09.05.10, 10:52
      Kierunek Moskwa. Moze byc? I nie TIrem, ale ciezarowka. Ta
      tabliczka "TIR" nie zawsze jest otwarta
      • Gość: KAMIL Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 09.05.10, 11:38
        Jak chcesz jutro o 8 ruszam do Francji, możemy się umówić przy
        szkole przy orle, będę białą scanią z czerwoną plandeką.
        • Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 09.05.10, 15:24
          Podałam telefon proszę dzwonić
          • Gość: ralfi Re: w podroz TIRem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 20:10
            co za suka
            • Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 09.05.10, 20:43
              a Ty pies co czeka jak suka da
              • Gość: kikibi Re: w podroz TIRem IP: 188.33.116.* 09.05.10, 23:15
                po co jej ublizasz hamie ??? ciekawe czy powiedzialbys jej to w
                oczy????
                Ham !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: OB Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 09.05.10, 23:39
                  dlaczego w tym miasteczku nie ma 40 czerwonych światełek z kobietkami można sobie spokojnie iść i wypić piwko za 20 zł i popatrzeć i pp..to
                  co pszczółki i tygryski lubią najbardziej hehehehhe:)tu dużo
                  "czarnych" i kościołów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka