Gość: asia IP: *.xdsl.centertel.pl 05.05.10, 10:58 czy jakis Pan chciałby mnie zabrac w podróz TIRem? Tel 725 724 106 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chętny Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 05.05.10, 11:09 jadę do Zeńboka, może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scania Re: w podroz TIRem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 17:00 jedź do marek,tam na pewno wielu panów weźmie cie na przejażdżkę z atrakcjami-oczywiście tylko dla ciebie.beszczeloność z twojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyy Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 05.05.10, 17:00 Musiałabyś dać coś w zamian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 05.05.10, 17:02 zero szacunku do siebie. ŻAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: w podroz TIRem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 17:38 nic dziwnego że mężczyźni nie szanują kobiet jeśli one same siebie nie szanują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chęny Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 05.05.10, 19:28 A do żeńboka nie chce jechać, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 05.05.10, 20:21 lubie sex i podroze ,nie interesuje mnnie ze ktoś to potępia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikibi Re: w podroz TIRem IP: 94.254.222.* 05.05.10, 20:29 ej scania bezczelny to ty jestes ! i naucz sie pierw pisac,,nie na scanie tylko do podstawówki ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikibi Re: w podroz TIRem IP: 94.254.222.* 05.05.10, 20:33 kamila pewnie cie jeszcze maz nie zdradzil a jezeli go niemasz to pewno taka marna jestes.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 05.05.10, 20:30 naucz się pisać słowo bezczelny mądraliński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikibi Re: w podroz TIRem IP: 94.254.222.* 05.05.10, 20:37 mex ZAL to mi ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scania Re: w podroz TIRem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 10:04 kikibi żal mi takich ludzi jak ty.ale co się dziwić,jednego pokroju jesteś co twoje znajome z marek. a ty droga asiu wstydź się bo naprawdę nie przystoi takie zachowanie kobiecie.jeśli jesteś taką spragnioną sexu to wibrator kup i będziesz go miała zawsze pod ręką.a co do Kamili to popieram,jak szanować takie kobiety które nie znają swojej wartości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.10, 11:34 A pomyślałeś ze mi na waszym szacunku moze nie zalezec? Wszyscy zdradzacie,oglądacie się za innymi i macie ciągłe pretensje. Nie chcę mieć kogoś na stałe i uszanuj to ze ktoś ma inny styl zycia niż Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 06.05.10, 13:22 No tak Asiu może i masz rację... Tylko gorzej jak ten kierowca ma żonę i rodzinę, a jak jest wolny to nie ma problemu, możesz robić co chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
one.paga Re: w podroz TIRem 06.05.10, 21:02 A może jak w filmie "300 mil do nieba" ktoś przewiezie asię pod naczepą tira.Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fil Re: w podroz TIRem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 11:25 masz rację.skoro napisała że lubi urozmaicenia to niech ktoś jej zaproponuje orgazm pod naczepą.ot taka nowa forma inicjacji seksualnej.a może zwyczajnie samym konikiem na siodełku ją posadzić.ten smar,ropa-hmmm same podniety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 07.05.10, 11:33 ale hipokryzja u tych chłopów, tacy porządni są, wyrażają święte oburzenie, a ślinią się. O gustach się nie dyskutuje, a to wolny kraj i każdy robi co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.10, 12:34 Jesli ów Pan ma żone a dzwoni do mnie to nie moja wina drogie mężatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: w podroz TIRem IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 13:40 proszę jacy nagle wszyscy pożądni :) Ehh jak to łatwo oceniać innych, ja tam pochwalę Asię bo sam bym ją zabrał w podróż jak bym miał TIRa :) Przynajmniej ona wie czego chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUlet Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 07.05.10, 18:04 jak w piśmie świętym ze 2 tys lat temu z kawałkiem powiedziano "pierwszy niech rzuci kamień ten kto jest bez grzechu". heh podziwiam nie potępiam. sex to taka sama potrzeba jak jedzenie. tylko zależy jak kto to potrzebuje realizować. pozdrawiam i życzę zdrowia. Bo kondycję Asia pewnie ma. heheh nie dziwię się ze mężatki kierowców czuja zagrożenie. każdy ma swoją wole wiec............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona kierowcy Re: w podroz TIRem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 20:03 drodzy Forumowicze. nie ma się czym podniecać,jeśli szanowna Pani Asia ma ochotę na numerek w dużym aucie to nie potępiajcie tego.każdy ma swoje sumienie i to jest indywidualna sprawa.zaufanie to podstawa drogie Panie i Panowie.to że jest ktoś kierowcą ciężarówki nie oznacza zaraz że doprawia żonie rogi albo ona jemu. pozdrawiam wszystkich driverków i Forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 07.05.10, 20:11 Asia pomyliła fora. Swoje ogłoszenie powinna zamieścić na forum Sex lub Towarzyski wraz ze zdjęciem, bo kierowcy mogą żałować, że ją wzięli na gapę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 07.05.10, 20:12 Ogłaszanie się tu to już chyba DESPERACJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikibi Re: w podroz TIRem IP: 94.254.209.* 07.05.10, 20:40 Ludzie leccie w kosmos.... MASAKRA !!! po co pisza ci ktorzy tego tira niemaja!!! Płytcy jestescie DLACZEGO PODROZ TIREM KOJARZY SIE WSZYSTKIM TU Z SEKSEM??? WIDAC WASZ POKRÓJ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.10, 22:55 oglaszanie się tu to kasting na najlepszego kierowce ktoremu zrobie loda bo mam taką ochote ,jak Ci przeszkadza moja desperacja to tu nie zaglądaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: w podroz TIRem IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 23:47 chyba sobie zapisze jej numer Coraz bardziej mi się Asia podoba :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 08.05.10, 00:16 No asia jak szukasz koleżanki to jadę z Tobą:) Już mam dosyć mojego męża itd..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: w podroz TIRem IP: *.multimo.pl 09.05.10, 10:52 Kierunek Moskwa. Moze byc? I nie TIrem, ale ciezarowka. Ta tabliczka "TIR" nie zawsze jest otwarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 09.05.10, 11:38 Jak chcesz jutro o 8 ruszam do Francji, możemy się umówić przy szkole przy orle, będę białą scanią z czerwoną plandeką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 09.05.10, 15:24 Podałam telefon proszę dzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralfi Re: w podroz TIRem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 20:10 co za suka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: w podroz TIRem IP: *.xdsl.centertel.pl 09.05.10, 20:43 a Ty pies co czeka jak suka da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikibi Re: w podroz TIRem IP: 188.33.116.* 09.05.10, 23:15 po co jej ublizasz hamie ??? ciekawe czy powiedzialbys jej to w oczy???? Ham !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OB Re: w podroz TIRem IP: *.chello.pl 09.05.10, 23:39 dlaczego w tym miasteczku nie ma 40 czerwonych światełek z kobietkami można sobie spokojnie iść i wypić piwko za 20 zł i popatrzeć i pp..to co pszczółki i tygryski lubią najbardziej hehehehhe:)tu dużo "czarnych" i kościołów :) Odpowiedz Link Zgłoś