Gość: potrzebujący stude IP: *.centertel.pl 25.05.10, 00:00 poszukuje osoby, która naprowadzi mnie i da mi wskazówki jak powinna wyglądac praca licencjacka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
novationen Re: praca licencjacka 25.05.10, 07:56 Człowieku odpuść sobie... skoro Ty się na forum pytasz jak powinna wyglądać praca licencjacka to jak Ty wogóle skończyłeś studia... M A S A K R A ! ! ! Od tego masz promtora i wykładowców uczelni - żeby dopytać, skonsultować... Ale powiem Ci. POWINNA WYGLĄDAĆ JAK PRACA LICENCJACKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: praca licencjacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 07:59 każda uczelnia i promotor ma swoje własne wymagania odnośnie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: praca licencjacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 12:05 pisze się "w ogole" Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: praca licencjacka 25.05.10, 12:25 zapewne tak, aczkolwiek "w ogóle" czy ogólnie, natomiast "wogóle" czyli negacja. Dwie szkoły, dwa zdania na ten temat. Pewnie masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phy Re: praca licencjacka IP: *.chello.pl 25.05.10, 14:10 so.pwn.pl/zasady.php?id=629475 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: praca licencjacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 08:18 Przecież wiadomo o co chodzi w tym poście. I po co te wasze komentarze? Naprawdę myślicie, że student nie wie jak wygląda taka praca? Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: praca licencjacka 25.05.10, 09:12 wiemy wiemy... :) Niech do sklepu idzie jak chce kupić :D Kurde, takie chore czasy teraz że każdy musi mieć papierek, zrobi lic, to leci zrobić w ten sam sposób mgr i potem wielką gębą wykształcony. Tylko czy po tych wszystkich śmiesznych kierunkach rzeczywiście będzie miał pracę w swoim zawodzie :P Kiedyś tak nie było. Na studia ludzie szli bo chcieli coś osiągnąć, a teraz idą bo chcąc coś osiągnąć to muszą... i nie ważne czy skończy socjolgoię, politologie i czy inny badziew na dziadoskiej uczelni, ale grunt że papier jest... masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: praca licencjacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 12:21 poproszę o wiecej informacji z jakiej dziedziny i na kiedy na meila elab44@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojtam Re: praca licencjacka IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.10, 13:33 własnie, jakiej dziedziny dotyczy praca? Ja w zasadzie jestem w temacie, jeśli chodzi o pracę, bo właśnie oddałam do dziekanatu swoją mgr;) ufff..jak fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nistka Re: praca licencjacka IP: *.chello.pl 25.05.10, 16:17 Jaki miałby być zakres tego "naprowadzenia", i oczywiście jaka branża (kierunek, temat). Udzielałam już podobnej pomocy, ale nauki ścisłe odpadają;). tusia.k@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś