Dodaj do ulubionych

nowy problem PWSZ w Ciechanowie

IP: *.centertel.pl 26.05.10, 11:43
ciekawe co teraz zrobią z dwoma kanclerzami?? jak czytałem TC to
uśmiałem się do łez, co zaczną to im najczęśniej nie wyjdzie,
nakręcili się na wydziale L.W., żeby była akredytacja a tu masz
następny problem...
Obserwuj wątek
    • Gość: wszystkowiedzacy Re: nowy problem PWSZ w Ciechanowie IP: 194.11.24.* 01.06.10, 11:39
      Jedynym wyjściem jest zarząd komisaryczny nad Tą śmieszna uczelnia. Zastanawiam się kiedy JM Rektor PW wezwie na dywanik Kolase, bo działalność tego Pana na na PWSZ Ciechanów dyskredytuje najlepszą politechnikę w RP.
      • Gość: Cenzor Re: nowy problem PWSZ w Ciechanowie IP: *.strategicsponsoring.com 01.06.10, 18:19
        Nie masz racji z tą dyskredytacją - co ma rektor PW do rektora PWSZ,
        tyle mniej więcej co dyrektor PUK do dyrektora ZWIK.
        A szkoła idzię do przodu- właśnie w KRC leciało ogłoszenie PWSZ że
        przyjmują na wszytkie kierunki, nawet na te zbanowane przez PKA.
        Mowa o Inżynierii Środowiska.
        Pewnie niedługo pojawią się wieści że wszytko jest OK.
        • Gość: sasa Re: nowy problem PWSZ w Ciechanowie IP: *.centertel.pl 01.06.10, 18:30
          to ile kierunków otworzyli?
          • Gość: troskliwy Re: nowy problem PWSZ w Ciechanowie IP: *.chello.pl 01.06.10, 22:13
            Podejrzewam, że intencje inicjującego ten wątek były zgoła inne..
            Ktoś celowo? zgubił trop?
            Uczelnia rozwija się poprzez pomnażanie liczby stanowisk kadry
            zarządzającej (prorektorzy, dziekani, prodziekani), zatem kwitnie,
            pomimo ciążącej spłaty zaciągniętych kredyów i zaciskajacej zęby (i
            pasa) kadry administracyjnej. Szkoda, że ten rozwój nie mierzy się w
            ilości potencjalnych studentów!!! Teraz kandydaci na uczelnie są
            coraz bardziej światli! Czy nie odbije się to na tegorocznej
            rekrutacji?
            P.S. A propos relacji: rektor PWSZ i Rektor Najlepszej Uczelni
            Technicznej RP. Ten ostatni może odmówić patronatu PWSZ!
            • Gość: Matka_królów Re: nowy problem PWSZ w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 22:19
              Zamiast się cieszyć, że mamy w Ciechanowie wyższą uczelnię, to cieszycie się, jak ma kłopoty. No ręce opadają na taki patriotyzm lokalny.
              • Gość: Patriota na obczyź Re: nowy problem PWSZ w Ciechanowie IP: *.chello.pl 01.06.10, 22:28
                A bo to jedną...!? "Matko królów", nie można cieszyć się
                bylejakością!!!
                • Gość: Matka_królów Re: nowy problem PWSZ w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 22:42
                  Za bylejakością to ja nie jestem, ale złośliwości nie pomagają, tworzą za to wrażenie, że ktoś marzy o upadku PWSZ. Niech się upora z kłopotami, a takie posty nie posuwają spraw do przodu. Trzymam kciuki za PWSZ i więcej życzliwości ludzie, tak ogólnie.
                  • Gość: Patriota na obczyź Re: nowy problem PWSZ w Ciechanowie IP: *.chello.pl 01.06.10, 23:18
                    Tak im dopomóż Bóg! Tylko czy ta władza jest w stanie temu podołać?!
                    • Gość: sss Re: nowy problem PWSZ w Ciechanowie IP: *.centertel.pl 02.06.10, 09:50
                      dobra, dobra, niech tu nie piszą tylko do roboty się wezmą
                      • Gość: wstyd! Re: nowy problem PWSZ w Ciechanowie IP: *.chello.pl 04.06.10, 22:18
                        "sss"... jaki problem widzisz? Wszędzie doszukujesz się problemu...
                        Nie wstyd ci, "sss"?!
                        • Gość: sss Re: nowy problem PWSZ w Ciechanowie IP: *.centertel.pl 05.06.10, 09:39
                          nie wstyd, nie się wstydzą ci, których działania doprowadzają do
                          zakłócania pracy PWSZ, ja swoją robotę robię dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka