Gość: zielony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 17:18 Szukam "zielonej strony mocy" w Ciechanowie. Chce zobaczyć jak działa ta moc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: zielona strona mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 17:36 Nie znajdziesz jej w Ciechanowie. A może znalazłoby się kilka chętnych osób, żeby skopać jakiś spłachetek ziemi, posiać trawkę albo inne rośliny? W jakimś mieście ludzie się skrzyknęli i w nocy coś takiego machnęli bodaj na rondzie. Przy nowej drodze nad Łydynią jest taka zryta pusta ziemia, pewnie miasta, jeszcze nieobsadzona. Tam jest znak że teren budowy, ale w tym miejscu nic juz nie będą budować. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz1ad3k Re: zielona strona mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 17:57 Rozbierz się do rosołu i pobiegaj w pokrzywach za zamkiem :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorek Re: zielona strona mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 18:06 Głupi komentarz do dobrego pomysłu. dz1ad3k ty się nie rozbieraj, ubierz się w szorty, łap łopatkę w rękę, wnuka za rękę i kop grządki. Może ci się we łbie rozjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: zielona strona mocy 11.06.10, 18:48 Gość portalu: Skorek napisał(a): > Głupi komentarz do dobrego pomysłu. dz1ad3k ty się nie rozbieraj, ubierz się w > szorty, łap łopatkę w rękę, wnuka za rękę i kop grządki. Może ci się we łbie r > ozjaśni. Sam se kop abo się kopnij tylko uważaj na czerwoną stronę mocy żeby cie nie zalała. Zielony rzucił hasło bez słowa wyjaśnienia więc komentarz może być tylko taki. Przecież wszyscy wiedzą co to jest zelona strona mocy . Jeśli idzie o propozycję Anki której nie wdziałem przed napisaniem swojego postu to uważam, że jest ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: zielona strona mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 18:06 zielona strona mocy to hasło wyborcze Pawlaka. Tylko czy ta moc PSL-u działa w Ciechanowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorek Re: zielona strona mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 18:11 Hasło wyborcze, matko jedyna. Kto to wymyślił. Chyba inteligentny inaczej. Kojarzyłem jak Anka a tu PSL. Na nich nie zagłosuję , a na zieleń owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorek Re: zielona strona mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 18:56 Sorki dz1ad3k, zwracam honor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowćip o PSL-u Re: zielona strona mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 19:13 Czemu na PSL mówią arbuzy? bo z zewnątrz zielone w środku czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: zielona strona mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 21:04 stary dowcip,a psl trzyma się nieźle- o rodzinę dbają i strażaków, z resztą gorzej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: zielona strona mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 21:06 chyba tylko o "swoich" strażaków bo resztę to mają gdzieś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen-ka Re: zielona strona mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 22:04 Jestem za pomysłem Anki. Czy to ma szansę w naszym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona strona Re: zielona strona mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 22:28 dziś Waldziu podczas debaty znowu pitolił o zielonej stronie mocy:) czyżby na starość zdziecinniał i bawi się w rycerza jedi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz1ad3k Re: zielona strona mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 00:44 Zielony miecz świetlny? :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: zielona strona mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 22:58 Ciekawe, czy lokalne PSL też wspiera się zieloną stroną mocy? JUż sobie wyobrażam starostę machającego zielonym mieczem świetlnym :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zielona strona mocy IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 23:28 Ciągle wycinają mnie z forum.Kim jest moderator?Co się tu dzieje? Stąd powtarzam swój wycięty tekst przy każdym wątku. Nie życzę sobie podszywania się w prymitywny sposób z zamiarem ośmieszenia sprawy pod "ja" w innych wątkach(patrz imprezy na deptaku),(mój jest o imprezach plenerowych). Kto to robi?Nie trudno się domyśleć. I z kim tu rozmawiać i o czym?No cóż,tonący brzytwy się chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś