Dodaj do ulubionych

Hmm stawki - pani jaszczak

13.03.04, 15:25
moze mi ktos podac aktualne stawki godzinowe za korepetycje?
mam bowiem pewien dylemat. kiedys w 3 klasie bylem zmuszony
udac sie na korki do pani jaszczak aby zdac do nastepnej klasy.
nie wiem po ile teraz jest nauka ale 800 (osiemset) zlotych za pol godziny
to chyba troszke wysoko.
poprawcie mnie jesli sie myle...
pozdrawiam krasiniak!
cudowni ludzie, zatechla kadra, zabijajaca wszelkie ambicje w czlowieku!
Obserwuj wątek
    • Gość: kadrowicz Re: Hmm stawki - pani jaszczak IP: *.localdomain / 213.77.7.* 13.03.04, 15:43
      Nie sadzę, żebym zabijał w ludziach ambicje, mam na to rozliczne dowody, ale
      rozumiem, że zupełnie Cię one nie interesują. Zastanawiam się tylko nad tym,
      jak łatwo przychodzi Ci obrażanie wielu ludzi - których przecież nie znasz.
      Może i Ty byś się nad tym zastanowił? Chyba że zbyt wiele od Ciebie wymagam...
      • Gość: nabassu Re: Hmm stawki - pani jaszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 17:57
        ale nie o to chodzi. ambicje to ja mam. prosze sie nie martwic. chodzi mi o to
        ze ta cala 'kadra' przychodzi do szkoly odwalac robote bez wkladania w nia
        serca. przyjsc, wyklepac i po sprawie. kiedys kolega podal mi doskonaly
        przyklad nauczyciela z pewnego technikum ktory uczyl jego kolege. kolega ow byl
        kiepski z historii i mogl nie przejsc. jego pasja byly jednak motocykle.
        nauczyciel, jako ze uczen byl mierny, zagadnal go o owa wlasnie historie
        motocykli. co, gdzie, kiedy... i podciagnal mu ocene. a skoro ja ich nie znam,
        po 4 latach... to juz nie wiem... a kto nie zabija to nie zabija. i wielki
        uklon w jego strone, tak byc powinno.
      • Gość: nabassu Re: Hmm stawki - pani jaszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 17:58
        poza tym, podawalem na MOIM przykladzie!
        wiekszosc MOJEJ kadry zabija owe ambocje.
        MOJEJ kadry, ktora ZNAM!
        nie posadzam ludzi z ktorymi nie mam lekcji!
        • anyone_x Re: Hmm stawki - pani jaszczak 14.03.04, 18:02
          Weź sobie do serca wskazówki w wątku "Żegnaj bałwanie" i daj już spokój z tymi
          tekstami o krasiniaku. Jest tu tyle ciekawszych wątków, jak chocby ten jak
          uszczęśliwić kobietę. Jeśli jesteś facetem poczytaj sobie jaki być powinieneś.
          Jeśli jesteś kobietą poczytaj sobie jacy powinni być faceci i zacznij myślec o
          bardziej przyjemnych rzeczach!
          • Gość: nabassu Re: Hmm stawki - pani jaszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 18:12
            racja. uff bogu dzieki ze juz po wszystkim.
            pozdrawiam ludzi ktorzy sprawiaja ze ta szkola zyje i sie rozwija.
            (sor Nalecz, sorka Zmyslowska, sor Stawicki itp...)
          • Gość: menia Re: Hmm stawki - pani jaszczak IP: 213.77.7.* 14.03.04, 18:46
            Any, nie reklamuj mojej rozmowy, bo pół ciechanowskiego forum tam wejdzie:-)A
            miało być tak pięknie, intymnie i uczyć jak uszczęśliwiać kobietę...
    • Gość: Dr hab. XXXXXXXX Re: Hmm stawki - pani jaszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 08:37
      Wspomnienia z Krasiniaka mam przykre. Stawki zawsze były wysokie. Gaczyńska,
      Krajewski - to najbardziej pazerni, bezczelni i z ogromnymi brakami w wiedzy
      ludzie. Byłem zmuszany aby uczestniczyć w "korkach". Wystarczyło raz się zjawić
      opłacić zaliczenie semestru i nagle z totalnego głąba człowiek stawał się super
      inteligentyny. Mimo to, że bez korków miałem mierne to jakoś zrobiłem doktorat
      i habilitację. Pozdrawiam "profesorów magazynierów z Krasiniaka"
      • Gość: uczeń Re: Hmm stawki - pani jaszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 10:00
        Dupku "habilitowany"!. Przeczytaj swój post. Byłeś zmuszony, to czemu potem
        piszesz, że bez korków?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka