Gość: Kinga IP: *.chello.pl 30.06.10, 11:41 razem z koleżanką ( mamy 17 lat ) poszukujemy pracy. Interesuje nas każda praca. w razie potrzeby mój e-mail: kinia13-14@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ad Re: praca dla nieletnich IP: 109.243.65.* 30.06.10, 19:27 tytuł wątku powinien brzmieć "praca dla niepełnoletnich". W polskim prawie nieletni to osoby do 15 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: praca dla nieletnich IP: *.cnow.pl 01.07.10, 09:49 no to pomyłka :) przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUS Re: praca dla nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 11:56 Kinia a co ty byś chciała robić ???????? i ile zarobić ??????? bo do normalnej pracy to raczej nikt cię nie przyjmie może jakieś ulotki czy truskawki. Ofert na pewno wiele nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: praca dla nieletnich IP: *.chello.pl 02.07.10, 22:57 Właśnie to że jestem taka młoda we wszystkim przeszkadza niestety. Ale ja bym mogła ulotki roznosić, lub coś podobnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: praca dla nieletnich IP: 46.113.51.* 03.07.10, 00:27 Idź do OHPu.Mieści się niedaleko szpitala.To jest taki pośredniak tylko,że dla niepełnoletnich.Tam przedstawią Ci oferty pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: praca dla nieletnich IP: 46.113.51.* 03.07.10, 00:28 I czytaj Tygodnik Ciechanowski. A do telekomunikacji by Cię nie wzięli? Ja tam pracuję teraz na wakacje i widzę naprawdę dużo osób,które wyglądają jakby jeszcze gimnazjum nie skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123da Re: praca dla nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 16:29 zostaje ci praca w galerii mrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: praca dla nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 17:29 forum.gazeta.pl/forum/w,557,98523595,109512736,Re_stawki_dla_opiekunek_dzieciecych.html Wydaję mi się, że możesz zostać opiekunką do dziecka. Jeśli będziesz odpowiedzialna możesz wyrobić sobie renomę i dostawać zlecenia. Zlecenia stałe i dorywcze. Mamy czasem potrzebują zostawić dziecko z kimś zaufanym na 2 godzinki lub na wieczór a 20-50 złotych dziennie to już jakaś kasa. Przy okazji nauczysz się jak być dobrą mamą :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: praca dla nieletnich IP: 94.254.129.* 09.07.10, 01:12 A jaki odpowiedzialny rodzic zostawia dziecko z 17nastoletnią opiekunką? Obudź się-to nie Ameryka lat 90dziesiątych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: praca dla nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 01:23 17 latki są różne nie tylko wymalowane na wszystkie kolory tęczy, z poprzeplatanymi drucianymi kółkami przez liczne otwory w ciele i wystającymi z pod ubrania połową pupy z tyłu a wałkami tłuszczu z przodu. Te zresztą raczej nie szukają pracy, tylko zestawiają palety kolorów i analizują, ile do lansu da im nowy koczyk. Też miałem obraz młodzieży zaczerpnięty z mediów i netu, ale spotkałem ostatnio wielu normalnych młodych ludzi, którzy do tego medialnego obrazu nie pasują, więc odzyskałem wiarę. Matka szybciej dogada się z kimś młodym jak ona a do rocznego, raczkującego dziecka trzeba sporo energii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ad Re: praca dla nieletnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 13:01 nieletni to według nie polskiego prawa ogółem - ale kodeksu karnego osoba która mam mniej niż 17 lat a nie 15.. cytowanie całej definicji sobie daruje bo nie dotyczy tematu, ktoś studiujący prawo chyba chciał zabłysnąć ale się nie udało Odpowiedz Link Zgłoś