Dodaj do ulubionych

studio slubne

IP: *.chello.pl 04.07.10, 11:20
piszcie jak robia foty,i czy czolowki ciekawe ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: studio slubne IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.07.10, 12:19
      Mógłbyś podać adres ich strony?
    • Gość: ; ] Re: studio slubne IP: *.cnow.pl 04.07.10, 21:26
      www.studioslubnepawlowski.ugu.pl

jak najbardziej polecam.
      • Gość: ania Re: studio slubne IP: *.chello.pl 05.07.10, 07:41
        no super widze ze DARMOWA DOMENA jesli szkoda im pare zloty wydac na domene to
        jak robia material?Pozostawie to bez komentarza
        • Gość: jaaa Re: studio slubne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.10, 10:21
          a ja wolę zdjęcia w plenerze w studio są dla mnie sztuczne
    • Gość: gość Re: studio slubne IP: *.cnow.pl 05.07.10, 12:39
      świetne zdjęcia i ujęcia . czołówki także super zrobione , tu podam
      przykład www.studioslubnepawlowski.ugu.pl/_czolowka__4.html
      wspaniała i pomysłowa .
      • inflow-online Re: studio slubne 05.07.10, 13:14
        chyba w zyciu dobrej czolowki nie widziales... na naszym rynku nie ma
        konkretnych firm wiekszosc robi to hurtowo stare czolowki brak profesjonalnego
        sprzetu do postprodukcji i nagrywania a nawet jesli posiadaja jako taki sprzet
        to nie potrafia go wykorzystac... przyklad
        machej.pl/oferta/40/video.php?id=40 daj mi firme z naszego rynku ktora
        jest w stanie zrobic podobne nagranie...
        • Gość: :) Re: studio slubne IP: *.jmdi.pl 05.07.10, 13:56
          klipy na tej stronce są niesamowite...super ;) Przynajmniej jest radośnie, a nie jakaś muza rodem z horroru....brrr....
          • Gość: mala Re: studio slubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.10, 14:16
            Iza i Darek będą uwieczniać mój ślub i wesele pod koniec lipca i
            bardzo się ciesze, że będą to właśnie oni. Robią bajeczne plenery,
            jakość filmów jest dobra, nic się nie rozmazuje jak
            kamera "przejeżdża" w inne miejsce. Poza tym, co jest dla mnie
            najważniejsze- Iza jest strasznie kontaktowa i potrafi otworzyć
            człowieka. Mój narzeczony raczej nie lubi zdjęć i chętnie wogóle by
            zrezygnował z filmowania całej imprezy, a jak pojechaliśmy na
            rozmowę to właśnie on ustalal szczegóły, zadawal ptania i umawial
            się co kiedy i jak będzie zorganizowane. Po rozmowie z Izą zmienił
            zdanie za co jestem dodatkowo wdzięczna :)
            • Gość: ania Re: studio slubne IP: *.chello.pl 06.07.10, 15:59
              Skoro panstwo nie macie wymagan co do filmu i zdjec to trafiliscie w DZIESIATKE
        • Gość: / Re: studio slubne IP: 188.33.204.* 06.07.10, 15:59
          hmm.... myślę że jakaś firma by się pewnie znalazła, tylko czy będzie ktoś kto
          będzie chciał zapłacić odpowiednią kasę za taki materiał.
          W tych cenach jakie są w Ciechanowie to nikt rozsądny nie postawi kranu
          kamerowego czy też z trzecią kamerą na steadycamie biegał po kościele albo
          układał szyny do wózka.
          Wszystko jest możliwe i do załatwienia tylko że odpowiednio kosztuje. Pozdrawiam.
          • Gość: mala Re: studio slubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 16:51
            Ludzie to przecież nie Titanic tylko wesele... pewnie że jakość nie może
            być podwórkowa i jak nagranie z tel. komórkowego ale chyba najważniejsze
            są te piękne chwile do których dzięki płycie możecie wracać a nie to czy w
            tle słychać kichnięcie albo ręka się zatrzęsła.
            Ja jestem ślubnym fanatykiem ale bez przesady... Może wajda nakręci wasze
            wesele? :)
          • Gość: fotograf Re: studio slubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 16:56
            Te nieostrości w czasie zmiany położenia kamery (i nie tylko) to efekt
            artystyczny zaczerpnięty z fotografii kreatywnej. Obiektywy na pełnej dziurze
            papierowa głębia ostrości .. zresztą nie ma co tłumaczyć .. nikt w Ciechanowie
            nie potrafi tego docenić. Jedynie może jak ktoś to zrobił wyżej uznać za wadę.
            Do produkcji filmu użyto albo kamery z możliwością montażu obiektywów od
            lustrzanki albo profesjonalnej lustrzanki nagrywającej filmy HD z profesjonalnym
            obiektywem. Taki teledysk z zaangażowaniem kilku osób i sprzętu za setki tysięcy
            powstaje w kilka dni i jego koszt może zaczynać się od kilkunastu tysięcy. Kogo
            w Ciechu stać? Dlatego królują 10 minutowe ujęcia z kamery ustawionej na
            statywie, kilowatowe halogeny porozstawiane tu i tam, zdjęcia gdzie z całego
            obrazu poza szczegółem zdjęto barwę albo nieudolnie rozmazano rogi. Takie efekty
            były dobre 10 lat temu kiedy wchodziła fotografia cyfrowa i cyfrowa obróbka
            obrazu.
            Każda firma może teraz dostać na rok za darmo domenę w home.pl. Ostatnio w nocy
            z nudów założyłem sobie konto, wybrałem domenę i skonfigurowałem pocztę w domenie.
            • Gość: ja Re: studio slubne IP: *.chello.pl 06.07.10, 18:21
              Halo halo jesli ktos nie ma bladego pojecia o robieniu fotek i filmu toi sprzet
              za 1000zl czy 10000zl sam tego nie zrobi.Ten film byl robiony lustrzanka z
              mozliwoscia nagrywania,a koszt sprzetu to kilkanascie tysiecy zlotych.Ale jesli
              ktos nastawia sie na krecenie wesel i w kilka dni jest zmontowane wesele to
              wybaczcie,hurtem sie robi bo sprzet na raty i kasa sie liczy.Ale widac juz
              takich Ciechanowskich madrali co tak wlasnie mysla i siedza w domu,z cala reszta
              kamerzystow ktora tak mysli bedzie tak samo.POWODZENIA.
    • Gość: fotograf Re: studio slubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 18:31
      To pewno taka jak moja lustrzanka. Dam się namówić na zrobienie takiego projektu
      :).
      • Gość: ja Re: studio slubne IP: *.chello.pl 06.07.10, 18:39
        No wie pan na tyle lot co pan kreci (jesli to prawda) powinien byc pan numer 1
        na rynku Ciechanowskim ale niestety tak nie jest.A ze sprzetu trzeba umiec
        korzystac, z tym poprostu trzeba sie urodzic.Proponuje zajac sie lepiej czyms
        pozytecznym.
        • Gość: fotograf Re: studio slubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 20:26
          Nie kręcę ludzie wolą tych na czarno bez podatku :).
          • Gość: ja Re: studio slubne IP: *.chello.pl 06.07.10, 21:16
            Tylko prosze pamietac ze w razie czego policza tez wczesniejsze lata:)
    • Gość: ... Re: studio slubne IP: *.chello.pl 23.07.10, 08:18
      nk.pl/profile/23176572/gallery/album/20/864 no super pani mloda na tle
      KRZYZA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka