meegace 14.07.10, 12:56 Dajcie znać jak wam tam było, jaka kadra,wybieram się i chciałbym poznać wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: PWSZ Informatyka zaoczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 13:05 Poszukaj tematu o PWSZ - tam są na bieżąco śledzone wszystkie informacje o kierunkach i wszystkie ploteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: PWSZ Informatyka zaoczna IP: *.toya.net.pl 20.07.10, 11:48 Nie polecam PWSZ Ciechanów tonie, nepotyzm tragiczna sytuacja finasowa! Predzej czy pozniej zlikwiduja ta uczelnie. Po co ci za rok dwa szukanie uczelni ktora Cie przyjmie? Odpowiedz Link Zgłoś
meegace Re: PWSZ Informatyka zaoczna 21.07.10, 08:51 To w takim przypadku jest u nas jakaś szkoła gdzie można podjąć naukę zaocznie na kier. informatyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: PWSZ Informatyka zaoczna IP: *.multimo.pl 26.07.10, 20:02 PWSZ jest bardzo dobrą uczelnią ,bardzo polecam .Bzdurą jest że uczelnia tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: PWSZ Informatyka zaoczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 22:32 czy we wrzesniu prowadzone sa jakieś dodatkowe nabory na studia zaoczne? matura poszła mi bardzo dobrze ale to czy bede mógł studiować w Wawie zależy od szczescia w poszukiwaniu taniego kwaterunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: PWSZ Informatyka zaoczna IP: *.chello.pl 22.08.10, 18:00 gdzie jest info na stronie pwsz o kierunku informatyki? bo widze tylko elektronika ktora jest w Mlawie :/ tak poza tym gdzie jeszcze w ciechu jest informatyka zaocznie procz wsbiz i wsm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japolecam Re: PWSZ Informatyka zaoczna IP: 188.33.89.* 22.08.10, 20:12 W warszawie to polecam EWSIE, www.ewsie.edu.pl 1000 za semestr, jesli chodzi o poziom to dasz rade ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: PWSZ Informatyka zaoczna IP: 109.243.65.* 22.08.10, 21:33 PWSZ to uczelnia,która ma złą opinię i nie daje ona raczej szerokiego spektrum jeśli chodzi o pracę.Słyszałam ostatnio od człowieka,który pracuje w urzędzie pracy,że po ciechanowskiej uczelni nie ma szans na pracę poza Ciechanowem a i Ciechanów woli przyjąć kogoś po uczelni w większym mieście.Chyba,że masz znajomości... Skoro idziesz na studia zaoczne to podejrzewam,że planujesz rozpocząć pracę.W takim razie polecałabym Ci pójść zaocznie na jakąś dobrą uczelnię w Warszawie lub w Olsztynie.Za dojazd wiele nie dopłacisz a będziesz miał potem większe możliwości na rynku pracy.W przyszłość warto inwestować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: PWSZ Informatyka zaoczna IP: *.chello.pl 22.08.10, 22:21 najpierw trzeba to ukończyć :P ja studiuje w wawie (kończę I-szy rok) i raczej skończę :( co do pracy, jak dla mnie studia to tylko dodatek do tego co już robię a wyniki tego będą niebawem :) Odpowiedz Link Zgłoś
meegace Re: PWSZ Informatyka zaoczna 24.09.10, 07:17 A jak jest u nas ze zdawalnością na PWSZ na informatyce koszą czy da się żyć. Oczywiście rozumiem, że pouczyć się trzeba wiadomo ale dajcie znać jak to u was było tutaj. Czy dużo ludzi się wykruszyło i czy wtedy nie kończą z kierunkiem jak zostanie z 10 osób :) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: PWSZ Informatyka zaoczna IP: *.chello.pl 25.09.10, 15:19 przecież infa w pwsz dopiero się zaczyna pierwszy rok, więc nikt na to pytanie Ci nie odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
meegace Re: PWSZ Informatyka zaoczna 27.09.10, 09:59 Gość portalu: informatyk napisał(a): > przecież infa w pwsz dopiero się zaczyna pierwszy rok, więc nikt na to pytanie > Ci nie odpowie A to sory, więc to ich debiut. Myślałem, że już wcześniej mieli ten kierunek na zaocznych. Odpowiedz Link Zgłoś