Dodaj do ulubionych

Geodeta i Notariusz :)

IP: 188.104.15.* 26.07.10, 15:21
Poszukuje namiarów na dobrego i taniego geodetę w Ciechanowie :)chodzi o
sporządzenie mapki do celów projektowych :)

poszukuje tez dobrego notariusza :)
liczę na Wasza pomoc :)
pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: Geodeta i Notariusz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 00:16
      2w1 ciekawa oferta
      • Gość: kkl Re: Geodeta i Notariusz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 08:26
        Notariusza mogę polecić - bo sama korzystałam z usług w tym roku. Ja jestem zadowolona z usługi w kwestii ceny, terminu- Pani Nasierowska na 11 pułku ułanów koło komendy.

Co do geodety to niestety- pani która mi robiła mapy już nie pracuje:(

• Gość: gość Re: Geodeta i Notariusz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 12:37
      geodeta na gwardii ludowej 7 pan. Kopańko
      • Gość: txt Re: Geodeta i Notariusz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 12:39
        Pan Kazio Kopańko jest cięty na kobitki.
        • Gość: Filozof Re: Geodeta i Notariusz :) IP: 213.199.253.* 30.09.10, 13:54
          Ja akty robiłem na Płońskiej u Pani Zbyszyńskiej. Co do geodety mi robił Pan Wesołowski ale jest cienki w te klocki i strasznie marudny!!!!
          • Gość: oska Re: Geodeta i Notariusz :) IP: 213.199.253.* 01.10.10, 09:28
            geodeta na gwardii ludowej pan Kopanko szybki konkretny. ostatnio dzieliłem działki i robiłem mapkę do celów projektowych i jestem bardzo zadowolony.
            Jeżeli chodzi o stawki wszyscy mają takie same i nikt za bardzo nie chce z ceny zejść.
          • Gość: roman Re: Geodeta i Notariusz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 10:13
            Filozof chyba pomylił nazwiska. Wesołowski jest dobrym i solidnym fachowcem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka