Dodaj do ulubionych

Oszustwo w Rimini

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 17:36
Byłam dzisiaj na pizzy w tym przybytku, zamówiłam pizzę z szynką i
anansem. Ananas był i owszem, niestety zamiast szynki
MIELONKA!!!!!!!!!!
Więcej tam nie pójdę!!!
Ludzie buntujcie się, to wszystko przechodzi juz ludzkie pojęcie.
Wszędzie traktują nas jakbysmy byli z trzeciego świata, w sklepach
sama chińszczyzna, żarcie stare i nafaszerowane truciznami żeby było
więcej, warzyw nie ma gdzie kupić, owoce to samo. Zeszło to miasto
na psy, nędza i jeszcze raz nędza!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lady K Re: Oszustwo w Rimini IP: 213.199.253.* 16.08.10, 18:52
      juz poruszałam ten temat ... nie powtarzajcie wątków :DD

Pozdrawiam
      • Gość: ; Re: Oszustwo w Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 18:57
        Twój watek zjechał na 899 stronę i nikt juz do niego, niestety, nie
        zagląda:D A takich oszustów należy napiętnować! Chcę żeby wszyscy o
        tym wiedzieli i dobrze się zastanowili zanim pójdą tam zjeść.
        • Gość: Lady K Re: Oszustwo w Rimini IP: 213.199.253.* 16.08.10, 19:12
          (...)na poczatku była tam szynka i pizza była naprawde dobra !!!
          A teraz to już tylko wspomienia ....:((

W Capri jest to samo !!!
          Mielonka !Mielonka!Mielonka!!

A co najlepsze ... w plastrach :DD
          :// Fuuujjjj!!!!
    • Gość: xXx Re: Oszustwo w Rimini IP: 188.33.156.* 16.08.10, 19:14
      sama do siebie gadasz, kazdy sposob na tepienie konkurencji jest dobry nie ? :)
      • Gość: ; Re: Oszustwo w Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 19:15
        Ty ixik weź idź spróbój tej pizzy, dopiero się wypowiadaj.
      • Gość: Lady K Re: Oszustwo w Rimini IP: 213.199.253.* 16.08.10, 19:16
        Jak otworze własną pizzerie to posłucham Twoich rad ...:))

Czy skłamałam mówiąc ze w Rimini i Capri jest mielonka??NIE!!!!
        Kazdy ma prawo do własnej opinii więc .... :))
    • Gość: nowy Re: Oszustwo w Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 22:08
      Oj tak potwierdzam, zamiast szynki jakieś rozlazłe paskudztwo...
    • Gość: miki Re: Oszustwo w Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 01:17
      zgadza się mielonka i to już od bardzo dawna.
      • Gość: ech Re: Oszustwo w Rimini IP: *.tktelekom.pl 17.08.10, 07:55
        Coz takie zycie trzeba sie oswoic albo zwrócic uwage na to co proponuja a co przynosza w rzeczywistosci ... Troche wiecej odwagi
        • Gość: :/ Re: Oszustwo w Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 10:22
          Jest tyle innych lokali z pizzą, nie pasuje to się idzie do innego. A może
          byli tacy co lubią mielonkę i dlatego ja dodają?
          • Gość: Lady K Re: Oszustwo w Rimini IP: 213.199.253.* 17.08.10, 16:59
            mowic otwarcie i głośno :))
            • Gość: ; Re: Oszustwo w Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 19:40
              Oczywiście, że powiedziałam. Nawet byłam na tyle odważna żeby
              zaproponować, aby w manu umieścili pizzę z mielonką, jak ktoś lubi
              to zamówi i nie będzie zdziwiony. Ja zamawiałam z szynką i takiej
              właśnie oczekiwałam.
              • Gość: p Re: Oszustwo w Rimini IP: *.chello.pl 17.08.10, 20:18
                Zgadzam sie z Pania w 100%.W calym Ciechanowie jest tylko Kebab chinszczyzna
                pizza ...Ja nie jem miesa i nie mam gdzie wyjsc zeby zjesc cos
                normalnego...ewentualnie sałtka grecka (ile razy mozna jesc to samo) a jak pytam
                sie czy dostane jakies danie bez miesa to ludzie sie dziwnie patrza...Nie
                oczekuje cudu ale moze troszke wiecej kreatywnosci? z przyjemnoscia bym poszla
                do milej knajpki (nie smierdzacej tluszczem) i zjadla cos po prostu
                smacznego...Kiedys byly nalesniki...czemu ich juz nie ma...?Pierogarnia?super
                ale czemu na styacji benzynowej...To miasto zamiast sie rozwijac cofa sie...
                • Gość: ja Re: Oszustwo w Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 20:54
                  a ja to nie jem juz tego sztucznego zarcia po tym jak sie zatrulem w kebabie tym
                  w rynku Jedyny czy jakos tak, na trzy dni musialem wyprowadzic sie do kibla,
                  mowie wam przezycie jak sama nazwa kebaba jedyne w swoim rodzaju, dobre jak ktos
                  chce schudnac, lepsze od jogi i w trzy dni spadasz z wagi ok 2 kg
                  • Gość: Ala Re: Oszustwo w Rimini IP: *.chello.pl 17.08.10, 21:02
                    O widzę że nie tylko ja miałam sensacje żołądkowe po "jedynym kebabie"
                    • Gość: ;] Re: Oszustwo w Rimini IP: *.chello.pl 18.08.10, 01:30
                      W Telepizzy i w Diavolo jest szynka, dlatego do innych nie chodze.
                      • Gość: wrrr Re: Oszustwo w Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 21:58
                        W Ciechanowie nie ma dobrej pizzy w ogóle!
                        • Gość: Lady K Re: Oszustwo w Rimini IP: 213.199.253.* 19.08.10, 14:59
                          Prawda :))
                        • Gość: balladyna Re: Oszustwo w Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 10:44
                          A co powiecie na ta pizzerie na Warszawskiej? Tydzien temu jadlam
                          tam pizze i musze przyznac, ze byla calkiem dobra. Ja jestem
                          zwolenniczka cienkiego ciasta, a jedyne do czego moglabym sie
                          przyczepic to to, ze nie byla tak goraca jak by sie mozna bylo
                          spodziewac.
                          • Gość: Lady K Re: Oszustwo w Rimini IP: 213.199.253.* 23.08.10, 14:29
                            Na płońskiej są dwie pizzerie :))
    • Gość: zdegustowany [...] IP: 83.143.163.* 19.08.10, 15:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Lady K Re: Oszustwo w Rimini IP: 213.199.253.* 19.08.10, 17:16
        Co do wlasciciela ....
        Zanim sie "dorobił" i sklep miał na ul.Płońskiej,wszystkich znal,do wszystkich
        sie uśmiechał,"cześć", "dzien dobry"...:]]A teraz wielki "PAN" nikogo nie zna ....
        Jak otwirał pizzerie to wszystkim pracownikom Capri prace proponował(bo niby
        lepsze warunki i płaca)....

Pozdrawiam Grzesiu xD
        • Gość: Lady K Re: Oszustwo w Rimini IP: 213.199.253.* 19.08.10, 17:17
          *otwierał
          • Gość: tqak Re: Oszustwo w Rimini IP: *.146.112.71.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.08.10, 17:37
            mogłem ten wątek przeczytać wczoraj to bym się nie naciął zamiast szynki jakaś
            kiełbacha obślizgła brałem na wynos bo jak bym jadł na miejscu to pizza
            wylądowała by na tej niemiłej kobitce
    • Gość: Lady K Re: Oszustwo w Rimini IP: 213.199.253.* 19.08.10, 18:44
      www.mojegotowanie.pl/kuchnie_swiata/wloska/pizza_domowa5
      POLecam :))
      • Gość: haha Re: Oszustwo w Rimini IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.10, 20:24
        w HICIE jest dobra z salami i ananasem!mniam
        • Gość: :)) Re: Oszustwo w Rimini IP: 213.199.253.* 19.08.10, 21:14
          Salami najgorszego sortu fuuuj !!!
          • Gość: tak, tak Re: Oszustwo w Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 22:36
            W Ciechanowie nie ma juz nic dobrego. Wszystko jest byle jakie.
            Widocznie jak nas widzą tak nas traktują, jesteśmy biedni i nie stać
            nas na dobre rzeczy, to upychają nam to czego inni już nie chcieli:((
            • Gość: nie, nie Re: Oszustwo w Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 10:34
              W Rimini to ewentualnie szczury można nakarmić, ja byłem tylko raz i
              więcej nie pójdę!
              • Gość: Lady K Re: Oszustwo w Rimini IP: 213.199.253.* 26.08.10, 17:35
                Jedyne co mają tam dobre to chyba golonka ;))
                • Gość: # Re: Oszustwo w Rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 15:12
                  niestety golonka tez juz się tam zepsuła
              • Gość: kika Re: Oszustwo w Rimini IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.10, 10:27
                Czas oczekiwania na posilek 1 h Masakra NIE POLECAM.Jedzenie jak dla kota i bolący brzuch!
                • Gość: gośc Re: Oszustwo w Rimini IP: *.centertel.pl 13.09.10, 14:17
                  A ja właśnie zamówiłam obiad i jestem dzisiaj zadowolona jak komuś coś nie odpowiada to niech zamówi gdzieś indziej przecież w ciechanowie jest bardzo duży wybór restauraciji i innych ciekawych lokali.ja zamawiam za każdym razem gdzie indziej i wszędzie mi smakuje.
    • Gość: Aga Re: Oszustwo w Rimini IP: *.centertel.pl 14.09.10, 13:20
      Też byłam tam nie dawno z chłopakiem i koleżanką i nie dość że pizza jest obrzydliwa to tak naprawdę nie wiadomo co to za lokal, pizzeria? z chińskim jedzeniem, pomyłka, to jest śmietnik bo nie ma tam nic dobrego, odradzam wszystkim!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka