Dodaj do ulubionych

cena przeglądu samochodowego

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.10, 10:38
ile teraz się płaci za przegląd samochodu osobowego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 11:41
      100 zł
      Z instalacją gazową 162 ;/
      • Gość: Marcin Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.10, 13:21
        a gdzie?
        • Gość: ktosik Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 13:39
          na plonsk jak sie jedzie w skodzie 160zl z gazem. dostajesz do tego 1razowy
          "karnet" na korzystanie z myjni a mleczarskiej
        • Gość: yy? Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 13:43
          Gdzieś jest w cenie hamownia ktoś przypomni?
          • Gość: Lady K Re: cena przeglądu samochodowego IP: 213.199.253.* 27.08.10, 13:54
            W stacji kontroli pojazdów(ul.Rzeczkowska L.O.K)
            • Gość: Marcin Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.10, 14:01
              tyle to i ja wiem ale mi chodzi o cenę
              • Gość: Lady K Re: cena przeglądu samochodowego IP: 213.199.253.* 27.08.10, 14:10
                100 zł ...ale bez gazu ...a z gazem to nie wiem :(
                • Gość: ??o?? Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.tktelekom.pl 27.08.10, 14:24
                  znowu ta "lady k"
                  widze ze znowu sie udzielasz nie majac nic wiedzy
                  wiesz w ogole co to jest hamownia??
                  • Gość: ??o?? Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.tktelekom.pl 27.08.10, 14:29
                    do marcina, w interhome na ul. mazowieckiej 6 płacisz 99zł ale dostajesz karte
                    stalego klienta i od razu masz znizki, 40% na hamownie, 15% na kolejny przeglad
                    techniczny, i jeszcze 20% tylko nie pamietam na co...:/
                  • Gość: Lady K Re: cena przeglądu samochodowego IP: 213.199.253.* 27.08.10, 14:31
                    pl.wikipedia.org/wiki/Hamownia
                    :))
                    • Gość: Lady K Re: cena przeglądu samochodowego IP: 213.199.253.* 27.08.10, 14:32
                      a Ty wiesz ?:)
                      • Gość: ??o?? Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.tktelekom.pl 27.08.10, 14:36
                        jak zwykle zbaczasz z tematu, tak wiem, min co 2 miesiace na niej jestem, a
                        zapytalem sie czy wiesz bo kolega yy? pytal o hamownie a pierwszy raz slysze
                        zeby ona byla w LOKu
                        • Gość: Lady K Re: cena przeglądu samochodowego IP: 213.199.253.* 27.08.10, 14:42
                          ??o?? >nie musisz sie madrzyć bo temat jest taki cena przeglądu
                          samochodowego

Bo co sie spinasz ??:D
                      • Gość: Marcin Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.10, 14:37
                        Bardzo dziękuję za odpowiedzi chodzi mi o to aby było jak najtaniej ponieważ sam
                        utrzymuję rodzinę.
                        • Gość: Lady K Re: cena przeglądu samochodowego IP: 213.199.253.* 27.08.10, 14:40
                          Jedz na Rzeczkowską i sprawdz ... :))
                          Pozdrawiam
                        • Gość: Marian Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 14:40
                          W LOK'u hamownię mają ???
                          • Gość: LAdy K Re: cena przeglądu samochodowego IP: 213.199.253.* 27.08.10, 14:41
                            Właśnie nie jestem pewna ....
                            • Gość: ??o?? Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.tktelekom.pl 27.08.10, 14:50
                              Gość portalu: LAdy K napisał(a):

> Właśnie nie jestem pewna ....

wlasnie NIE MA
                              • Gość: Lady K Re: cena przeglądu samochodowego IP: 213.199.253.* 27.08.10, 15:06
                                Po co sie spinasz?...:]]
                                • Gość: ??o?? Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.tktelekom.pl 27.08.10, 15:10
                                  bo cie nie cierpie, w kazdym watku cos piszesz, nawet jesli nie masz o tym
                                  pojecia. I do tego poprawiasz innych, wpisy twoje widze od samego rana do
                                  wieczora, ty chyba nic innego nie robisz, to jest twoj drugi dom...
                                  • Gość: Lady K Re: cena przeglądu samochodowego IP: 213.199.253.* 27.08.10, 15:11
                                    Chyba masz z sobą jakiś problem :))

Milego dnia :D
                                    • Gość: mymmo Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 23:23
                                      wracając do tematu :) ( aprpo wymiany zdań )
                                      Cena przeglądów rejestracyjnych jest w całym kraju jednakowa , niezależnie gdzie pojedziesz czy do Ustryk Dolnych czy na Hel . Samochód osobowy 100 zł , z gazem 162 zł . Nie ma - "gdzie taniej" - wszędzie jednakowo. :)
                                      U na w mieście co niektórzy dają rożne bonusy np. serwis Skody jak ktos już wyżej pisał darmowy kupon na myjnię ,
                                      natomiast INTERHOME na Mazowieckiej karte stałego klienta z rabatami na różne uslugi
                                      polecam zajżyj na strone www.interhome.com.pl
                                      Ciekawy jest kupon na sprawdzenie geometrii gratis oraz sprawdzenie ustawienia świateł i hamulców za 1 zł w każdą sobotę - jak szukasz oszczędności to sie opłaca
    • Gość: alek Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.chello.pl 18.09.10, 07:44
      tydzień temu na tlenie (o2) podali że od nastepnego roku bedą podwyżki przegladu i ci co płacą 100 zł będą płacić 500 zł.
      • Gość: :P Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.tktelekom.pl 18.09.10, 15:10
        hahahaha chyba w "pani domu" to wyczytales
        • Gość: PP Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 17:53
          webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Z_hBRSRvh98J:auto.dziennik.pl/artykuly/301398,zdrozeje-przeglad-auta-ceny-z-kosmosu.html,1,7+auto.dziennik.pl/.../301398,&cd=2&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
          Tak czytałem powyżej
          • Gość: :P Re: cena przeglądu samochodowego IP: *.tktelekom.pl 18.09.10, 18:02
            kutwa, gdzie tam jest napisane ŻE CI KTÓRZY PŁACILI 100ZŁ BĘDĄ PŁACIĆ 500ZŁ??!! bo ja nie widze...
            Czytanie ze zrozumieniem sie klania, tam jest napisane "w zależności od rodzaju pojazdu
            i zakresu badania"
            • Gość: peter Re: cena przeglądu saowego IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.10, 17:10
              Po pierwsze mylicie pojęcia. Przegląd to można zrobić w warsztacie czy wszystko jest w porządku z samochodem ble ble do tego wymiana olejów, filtrów.

Natomiast odrębna sprawa to BADANIE TECHNICZNE i gwoli ścisłości koszt jego wykonania określa załącznik do rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dnia 14 października 2004, dla samochodu osobowego jest to 98zł i wykonuje się je w Stacji Kontroli Pojazdów u uprawnionego diagnosty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka