Dodaj do ulubionych

Koncert Charytatywny Dla Karoliny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 19:08
KONCERT CHARYTATYWNY DLA KAROLINY
31 sierpnia 2010, wtorek
Start 19.00

Koncert na którym zagrają lokalne zespoły poświęcony jest Karolinie Kubickiej, która walczy z białaczką. Była ona działaczką Ruchu Ekologicznego Wolność, brała udział w wielu inicjatywach pro-ekologicznych oraz udzielała się przy organizacji wielu koncertów. Znaczna część ją kojarzy i wielu z was ją zna. Wesprzyjcie Karolinę i przyjdźcie na koncert licznie.

ZAGRAJĄ:

365 DNI
FADEAD
VIOLENT CREED
STRYCH

Last.fm:
www.lastfm.pl/event/1652158+Koncert+Charytatywny+Dla+Karoliny
Obserwuj wątek
    • Gość: mrowahcp Re: Koncert Charytatywny Dla Karoliny IP: *.chello.pl 29.08.10, 21:41
      Zapomniałem dodać, że koncert odbędzie się w Kawiarni Artystycznej, cena biletu
      - 10zł
      • Gość: . Re: Koncert Charytatywny Dla Karoliny IP: 109.243.117.* 30.08.10, 14:11
        Poszłabym,ale nie mam niestety z kim.
        • Gość: ... Re: Koncert Charytatywny Dla Karoliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 15:19
          ja miałem ten sam problem w mieście w którym studiuję ;] ale parę razy byłem
          sam, a to się piwo kupiło,a to się wzięło fajki na koncert i jakoś tak się ludzi
          poznało, pomału ;]
          • Gość: . Re: Koncert Charytatywny Dla Karoliny IP: 109.243.117.* 30.08.10, 15:22
            No tak,ale ja nie przepadam za imprezami w kawiarni artystycznej więc raczej nie
            wpadnę.Szkoda,że to akurat tam się odbywa :(
            • Gość: yy? Re: Koncert Charytatywny Dla Karoliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 15:41
              Idąc samemu można poznać inną też samotną (lub nie) osobę i może być fajnie :).
    • Gość: Michał Re: Koncert Charytatywny Dla Karoliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 15:49
      Będę - cel szczytny - warto
    • Gość: trewor Re: Koncert Charytatywny Dla Karoliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 11:40
      Jak tam się koncercik podobał? Wiadomo ile kasy zebrane?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka