IP: *.183.235.166.dsl.dynamic.eranet.pl 09.09.10, 21:29
Czy w Ciechanowie ktoś otworzy szkołe wrestlingu. Jest bardzo duzo osob ok 24 moich znajomych.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Wrestling IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 09:51
      Pytajcie o Exodus. Polecam i w dodatku w Ciechu. Można zdobyć niezłe podstawy do dalszej zabawy.
      • Gość: Mistrz Re: Wrestling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 10:16
        Słuchaj ja otwieram wpisowe 200 zł i potem 100 za miesiąc !! pierwsze treningi na kanałach tak około przez 3 tyg ostatni tydzień w lesie np: w Gąskach!! Jak masz tylu chętnych i podobają ci się te warunki to daj znać podam tobie i twoim kolegom numer konta :) *

Promocja dla wytrwałych walka z Pitbulem mojego sąsiada zupełnie gratis :)*

* Organizator nie odpowiada za :
        -obecność na zajęciach
        -kłopoty ze zdrowiem
        -nudę
        -organizowanie zajęć
        -zwrot pieniędzy nie zadowolonym
        -treść tego ogłoszenia
        -oraz inne rzeczy nie wymienione przez organizatora

ZAPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: x Re: Wrestling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 10:57
      Polecam reportaż:

www.polityka.pl/spoleczenstwo/reportaze/1508108,1,wrestling-po-polsku.read
      • Gość: fan Re: Wrestling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 20:07
        Jak na razie w całym kraju nie ma żadnej poważnej szkoły wrestlingu i nie zanosi się na to by taka powstała. Niedawno odbyła się w Polsce Backyardmania tworzona przez fanów, ale to wszystko było zrobione dla zabawy. Mam znajomego, który chodzi do szkoły wrestlingu, ale niestety znajduje się Ona w Szkocji. :)

Siedzę w temacie wrestlingu jakieś 5 lat, i powiem, że jest to bolesna zabawa mimo tego iż wszystkie akcje są ustawione. Zawsze mogą się zdarzyć jakieś wypadki, i nie polecam szczególnie dzieciom bawić się tworząc swoje walki.
        • Gość: ses Re: Wrestling IP: *.152.138.75.dsl.dynamic.eranet.pl 11.09.10, 20:26
          cm punk 4ever
          • Gość: asdads Re: Wrestling IP: *.chello.pl 15.09.10, 00:06
            zapasy lepsza forma i nauczycie sie suplesów, wyniesień akrobatyki i bedzie to sport a nie sportowe aktorstwo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka