Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 19:40 Poszukuję stomatologa chirurga, który ma podpisaną umowę z NFZ. Chodzi o bezpłatne chirurgiczne usunięcie zęba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .. Re: stomatolog chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 12:29 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: stomatolog chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 12:36 Pani Tyszka. Przyjmuje w domku jednorodzinnym w centrum na przeciwko hali pułtuskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: stomatolog chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 12:50 Czy na pewno bezpłatnie? Bo wiem, że jest kilku stomatologów chirurgów w Ciechanowie, ale jak już pisałam poszukuję bezpłatnej usługi na koszt NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: stomatolog chirurg IP: 188.33.159.* 09.11.10, 13:47 Dr.Oczkowski przyjmuje w Anadencie na Małgorzackiej i zajmuje się chirurgią zębów. Wiem,że w tej klinice leczą też na nfz.Musisz zadzwonić i się zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Re: stomatolog chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 14:30 Z tego co wiem, w Ciechanowie nie znajdziesz stomatologa chirurga, który ma podpisaną umowę z NFZ. Najbliżej Warszawa, ale nie wiem czy się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bercik Re: stomatolog chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 19:29 żaden chirurg stomatolog w ciechu nie chciał podpisać umowy z nfz, dowiadywałem się parę m-cy temu. w końcu jeździłem do wawy, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtaszek Re: stomatolog chirurg IP: 213.199.253.* 10.11.10, 15:45 W Ciechanowie nikt nie usunie Ci hirurgicznie zęba.Musisz koniecznie jechac do Warszawy do Cenrtum Stomatologicznego .Mają swoją stronę w internecie.Wystarczy wpisać w wyszukiwarkię.Oczywiscie wszystko jest to odpłatnie.Jeszcze zależy co maja zrobic.Ceny nie sa wygórowane.Działaja szybko i skutecznie.Mają bardzo dobrych lekarzy specjalistów.To tyle co mogę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Re: stomatolog chirurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.10, 18:47 Pani Tyszka ma tylko prywatę. Odpowiedz Link Zgłoś