Dodaj do ulubionych

Kto zrobi projekt kominka- Ciechanów

IP: *.xdsl.centertel.pl 17.11.10, 16:41
Poszukuję kogoś w Ciechanowie lub okolicy kto mógłby zrobić projekt kominka no i oczywiście wykonać go. Chcę po prostu wiedzieć jak to będzie wyglądać po montażu. Znacie może jakąś firmę co wykonuje takie usługi gdzieś niedaleko?
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Kto zrobi projekt kominka- Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 18:16
      zapraszam tel. 608 43 27 35
      • Gość: Wymagajacy Re: Kto zrobi projekt kominka- Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 20:27
        Ja w zeszlym roku korzystałem z usług państwa Sikorkich na ul. Sienkiewicza za bazarkiem z projektu a co najważniejsze i z wykonania jestem bardzo zadowolony. Nie było spychologi i błądzenia po temacie jak w ABC Warda- nie polecam. Mój kominek to panorama 16 KW firmy Tarnava idealnie dobrany do powierzni domu i pieknie wkąponowany pod schody. I wszystko za rozsądna cenę.
        • Gość: Radd Re: Kto zrobi projekt kominka- Ciechanów IP: *.xdsl.centertel.pl 17.11.10, 20:34
          A ja robiłem kominek własnie w tej firmie ABC na Mazowieckiej 2 lata temu i jestem b. zadowolony. Bardzo profesjonalne podejście i projekt też. Może teraz coś się zmieniło, ale ogólnie polecam.
          • Gość: XXX Re: Kto zrobi projekt kominka- Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 21:06
            Ja polecam firmę z Ciechanowa GreKomin.Sprzedaż kominków i oczywiście z montażem.Byłam w sklepie tylko nie wiem jaka to dokładnie ulica.To jest w tym budynku jak jest pijalnia piwa u dawnego Jóźwiaka na Aleksandrówce.To chyba ulica Smorawińskiego,po przeciwnej strony ulicy jest kwiaciarnia.Bardzo miła Pani Ewa,która doradzi,podpowie i szybko załatwi co trzeba.Jestem naprwdę bardzo zadowolona.Kominek się pięknie prezentuje w moim domku.Montaż kominka załatwiłam na miejscu w sklepie.Podam nr tel.692433761, z tego co wiem ta Pani ma duże doświadczenie ponieważ pracowała kilka lat w firmie,która prowadziła sprzedaż kominków.
            • Gość: kis.ciech Re: Kto zrobi projekt kominka- Ciechanów IP: *.xdsl.centertel.pl 17.11.10, 21:37
              A my akurat jesteśmy na etapie kominka i właśnie zastanawiamy się nad firmą z Sienkiewicza i z Mazowieckiej, chociaż jeszcze byliśmy w Plońsku i Mławie. Wybór trudny bo tu w okolicy to nie ma firmy co by robiła projekt wizualny choć ci z Mazowieckiej to robią dość niezłe projekty bo widzieliśmy u znajomych ale ceny też niezłe. A ta firma z Aleksandrówki, niedaleko blaszaka i kwiaciarni to od niedawna i sam to nie wiem bo nie byłem ale niedawno był szwagier i stwierdził, że przerost formy nad treścią, czuć brak doświadczenia, albo po prostu mają kiepską obsługę. Osobiście polecam poszperać gdzieś poza Ciechanowem jeśli zależy na profesjonalnym projekcie.
              • Gość: Ewa Re: Kto zrobi projekt kominka- Ciechanów IP: *.147.69.15.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.11.10, 13:16
                Nie zgadzam się z opinią odnośnie firmy Grekomin, to prawda że na rynku lokalnym istniejemy od kilku miesięcy, ale od kilku lat zajmujemy się sprzedażą i montażem kominków, kominów, piecyków kominkowych. Nasze usługi doceniane są głównie w Warszawie i jej okolicach. Konkurencję z Ciechanowa znam bardzo dobrze i wiem że będziemy trafiać do różnych odbiorców. Proszę nas sprawdzić osobiście i dopiero wydać opinię.
                • Gość: kis.ciech Re: Kto zrobi projekt kominka- Ciechanów IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.10, 14:23
                  Tak jak pisałem jestem na etapie kominka a moja opinia wynika nie z tego, że sam odwiedziłem pani firmę ale z tego co słyszałem. Skoro jednak pani zachwala swoje usługi to proszę przysłać na emaila jakieś zdjęcia projektów i realizacji. Będę wdzięczny i może skorzystam z oferty.
                  Pozdrawiam
                  zbycho102@onet.pl
    • Gość: l.k.79 Re: Kto zrobi projekt kominka- Ciechanów IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.10, 18:12
      Ja mam kominek z tej firmy na Mazowieckiej i jak na razie jesteśmy zadowoleni. Projekty też robią, nieodpłatnie.
      • Gość: Wymagajacy Re: Kto zrobi projekt kominka- Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 21:37
        A ja z ABC Warda umawiałem się trzykrotnie na projekt i zawsze gdy nadchodził termin projekt był powijakach. Chyba ze względu na trudność wkomponowania go w dane miejsce w moim przyadku nie byli wsatnie sprostać temu
    • Gość: sylwia33 Re: Kto zrobi projekt kominka- Ciechanów IP: *.xdsl.centertel.pl 19.11.10, 08:44
      Ja zamawiałam kominek w firmie ABC kominka, za galerią mrówka. Projekt miałam w 3 wersjach i rzeczywiście wyszło tak jak na projekcie. Panowie od montażu bardzo solidni i dokładni. Polecam.
    • Gość: war.tom. Do -wymagający IP: *.xdsl.centertel.pl 20.11.10, 15:37
      Szanowny Panie,
      Proszę nie opluwać mnie i mojej firmy. Zwyczajnie nie byłem zainteresowany wykonaniem kominka u Pana. Pan jako klient ma prawo do wyboru wykonawcy, a ja jako wykonawca mogę wybierać klientów.

Chciałbym nadmienić, że rok 2011 jest zamkniętym rokiem jeśli chodzi o przyjmowanie zleceń, za co przepraszam wszystkich zainteresowanych. Jakość wymusza pewne posunięcia.

Z poważaniem, Tomasz Warda
      • Gość: Wymagajacy Re: Do -wymagający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 20:54
        Panie Tomaszu nie chciałem poruszać delikatmych tematów ale skoro juz pan się odezwał to napiszę wprost . Mimo tego iż zona nie była w stanie w tamtym czasie zajać się projektem z wiadomych przyczym. To pan był zobowiazany wykonać projekt dla klienta który go zamawiał a pana firmie a po jego zaakceptowniu wiaże się to z zamówieniem i wykonawstwem, a wiec prosze nie odbijac teraz piłki.
    • Gość: Artium Re: Kto zrobi projekt kominka- Ciechanów IP: *.merinet.pl 24.11.10, 19:10
      Witam,
      Polecam własną firmę.

Artium
      Przemysław Szmitkowski
      tel.668-077-072
      artium@artium.pl
      www.artium.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka