Dodaj do ulubionych

Wojsko polskie

IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 23:39
Witam wszystkich. W skrócie, mam 22 lata, matura, nie odbyłem służby wojskowej, gdyż po szkole średniej zacząłem studia lecz je przerwałem a później służba ta była nieobowiązkowa. Teraz myśle zawodowo o wojsku, dokładnie o lądowym. Pytanie brzmi, co trzeba w tym kierunku zrobić? Jakie są przywileje tego? Proszę o odpowiedzi tylko osób które na prawdę mogą mi pomóc. Z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł W. Re: Wojsko polskie IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 09:29
      zależy mi na informacji
      • Gość: Żołnierz Re: Wojsko polskie IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 09:43
        Jeżeli masz ochotę wesprzeć armię polską, to udaj się do WKU, w Ciechanowie jest na Orylskiej na przeciw II L.O. I na sekretariacie zgłoś uprzejmej Pani że chcesz się spotkań z komendantem uzupełnień, bo chcesz wstąpić. Zapewne Ci najpierw zadadza pytanie czy chcesz wstąpić do NSR czy do armii, no i oni ci już wytłumaczą różnice jaką są z tego profity itp

www.profesjonalizacja.wp.mil.pl/pl/53.html
        www.army.mil.pl/
        www.wojsko-polskie.pl/
        tutaj masz takie strony z ktorych dowiesz sie czegoś zanim udasz się do WKU

Powodzenia
        • Gość: Gość Re: Wojsko polskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 13:11
          chłopie wojska już nie ma to co jest to nawet nie drużyna harcerska już nigdy nie zaznasz smaku wojska było minęło zniszvzyli wszystko nóż sie w kieszeni otwiera...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka