Gość: debata IP: *.tktelekom.pl 02.12.10, 17:41 leci na TVP Info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przerażona Re: debata tvp info IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.10, 17:54 jeżeli ktoś, kto oglądał tę debatę, zechce poprzeć panią Romanow... to pożal się nad nim Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:10 Co to za dyskusja. Prezydent wie wszystko o mieście, a Romanow nie wie nawet gdzie jest dzielnica przemysłowa no i zero inteligencji. Jej rozumowanie, że obwodnica wprowadzi ruch do centrum miasta, to już majstersztyk. Może ona nie wie gdzie jest centrum miasta. Wardziński ma każdy temat ma odpowiedź, widać, że wie o czym mówi. Jego wypowiedzi są logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i co Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:30 ROMANOW WYGRAŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Zaklainacze rzeczywistości w akcji IP: *.cnow.pl 02.12.10, 18:51 Gość portalu: i co napisał(a): > ROMANOW WYGRAŁA! Tak. Wygrała. Tylko się uspokój. I do tego jest jeszcze szczupłą blondynką. Lepiej ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Zaklainacze rzeczywistości w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 19:02 Elvis zamiast trząść portkami o swoje kierownicze stanowisko w ratuszu lepiej zaśpiewaj coś bardziej merytorycznie o swoim umiłowanym Waldeczku.Bo pomysł z pętlą to zupełnie do bani. Może coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis ^^^^^^^^^Magiel dla pani Heni a nie ratusz IP: *.cnow.pl 02.12.10, 18:13 Pani Heniu. Po co pani była potrzebna ta debata? Według Księgi Mądrości - "i głupiec, gdy milczy może uchodzić za mędrca". Czy nie lepiej było udzielać wywiadów tylko zaprzyjaźnionemu WC (Wokół Ciechanowa)? Przecież obie te debaty, szczególnie ta telewizyjna, potwierdziły najgorsze opinie o pani. Że przy rozbuchanej ambicji jest pani niekompetentna i kłótliwa. Przy pani posłanka Wróbel jest gołąbkiem pokoju i krynicą mądrości. Proszę nie słuchać pochlebców, tych wszystkich, którzy próbują panią wciągnąć do swojej osobistej walki z Wardzińskim. Nie nadaje się pani na prezydenta miasta. Niech pani zagłosuje na Wardzińskiego. Oczywiście, jeżeli znajduje się pani na spisie wyborców Ciechanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też lubię wzorki ^^^^^^^^^^^^Czas pożegnać Wardzińskiego :) IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:15 W niedzielę powiemy pa pa układowi Pana WW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany Re: debata tvp info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.10, 12:42 Oni takiego słowa jak nepotyzm nie znają bo to prości ludzie z marginesu intelektualnego i bez kręgoslupa co wolno a co nie władzy :-) # Re: debata tvp infoIP: *.dynamic.chello.pl Gość: niby nie wiedzą... 03.12.10, 12:28 Odpowiedz Nie chodzi o to, że brat Wardzińskiego kupił cegielnie, tylko o to, że Wardziński załatwi mu przekształcenie gruntu z przemysłowego na mieszkaniowy, co równa się 11 mln zł zysku, po podziale na działki budowlane. Czy to jest uczciwe? Takie postępowanie to jawny NEPOTYZM! Ja proponuję ,a nie znam Ciechanowa bom z Pruszkowa jechać z domu Towarzysza Waldemara ulicą Kolbego do Płockiej, skręcić w Mazowiecką,a potem w Płońską i Kasprzaka.Tory kolejowe to pestka przecież będą wiadukty i tunele,a o jakim to Centrum elvis bredzi to nie wiem. Proponuję sprawdzić o ile skróci się trasa Smiecin - Bielin. ps.elvisowi mogę zaproponować trasę rowerowo-autową ze Smiecina jeszcze krótszą przez Szczurzynek i most na Bielinie :-) # Słuchaj i czytaj ze zrozumieniem. IP: *.cnow.pl Gość: elvis 03.12.10, 10:55 Odpowiedz Wardziński nie mówił o wyprowadzaniu tirów z miasta, bo to faktycznie będzie możliwe, gdy GDDKiA wybuduje obwodnicę. Pętla miejska ma skomunikować dzielnice miasta i rozładować niektóre arterie. Teraz, chcąc dostać się ze Śmiecina do Bielina musisz dwukrotnie pokonać tory kolejowe i pokonać Centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak dla romanow Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 17:57 Romanow rozjechała Wardzińskiego! Wytknęła mu wszystkie błędy - obnażyła miałkość jego "inwestycji"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aud Re: debata tvp info IP: 99.198.127.* 02.12.10, 17:59 Ta krzykliwa przekupka???? Chyba kpisz. Jej miejsce to stragan na targu w Pruszkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:00 Romanow się rozjechała równo, zero pojęcia o mieście, powodzenia dla dotychczasowego Prezydenta. Ja i moja rodzina głosujemy na Waldemara!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oryks Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 17:58 Romanow najlepsza a Wardziński słabo wypadł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 17:59 Pani Romanow ma niestety poważne problemy z formułowaniem zdań, duka i coś tam coś tam. Pytanie p. Romanow do W.W. "dlaczego nie odpowiada Pan na pytania mieszkańców?...a gdy Pan odpowiada to..." - kompletnie nieprzygotowana, żal. Ona nie wiedziała o czym mówi, jakieś bzdety, komunały i ogólniki. Taki ktoś ma być prezydentem mojego miasta? To jakiś smutny żart.Proponuję poduczyć się trochę. Waldek przynajmniej wypowiadał się sensownie i całym zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażona Re: debata tvp info IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.10, 18:09 mam naprawdę wielką nadzieję, że jednak większość naszego miasta to ludzie wykształceni i inteligentni. I na tyle odpowiedzialni, żeby nie pozwolić komuś takiemu jak pani R. rządzić naszym miastem... Co więcej, moim zdaniem nie pójście na wybory, albo głosowanie na Romanow "byle nie na Waldka" to totalny brak odpowiedzialności... Sama nie glosowalam na Wardzinskiego w pierwszej turze, ale nie mogę pozwolić na to żeby doszlo do nieszczęścia, dlatego pojdę i na niego zaglosuję. Uważam, że jeżeli któraś z tych dwóch osób może zrobić cokolwiek dobrego dla tego miasta, i to w znacznie większej mierze niż mu zaszkodzić, to zdecydowanie NIE BĘDZIE to Romanow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany Re: debata tvp info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:09 ADDHOC NAWET PRZYSZEDŁ NA POMOC koledze waldkowi :-))) szkoda , że nie mamy takiej dziennikarki w mieście w KRC , bo rozjechałaby waldka jak walec co asfalt rozjeżdza:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Waldek słabo wypadł... IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:35 Jednak Romanow na + Ta debata ostatecznie mnie przekonała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontra Re: Waldek słabo wypadł... IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:36 Ja mam inne zdanie, ale to i tak w niedzielę się okaże kto ma rację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Waldek słabo wypadł... IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:38 Racja. Czas go odesłać na emeryturkę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany Re: Waldek słabo wypadł... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:43 Czy ktoś ma linki do opracowań naukowców o cudotwórczej roli tej pętli miejskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klemens Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:03 Wszystko jasne- Waldemar Wardziński PREZYDENTEM MIASTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:05 Dla mnie jasne jest to że Romanow wygrała z prywatą Waldeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:05 W debacie lepsza była Romanow, i na nią zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryc Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:07 A czemu WW tak trzęsła się bródka chyba wyczuł swoją przegraną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bye bye ww Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:10 Wardziński zastraszał Panią Romanow podczas debaty, traktując rzeczową krytykę jako groźby karalne pod swoim adresem... żal - jak się nie ma kontrargumentów tylko powtarza swój młynek nauczony na pamięć ze złotych folderów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp99 Re: debata tvp info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.10, 08:37 On zastraszxał? To chyba nie ten program obejrzałeś(aś). Jakoś nie wyczułam tego żeby coś z pamięci recytował, a nawet jesli były takie fragmenty to przynajmniej brzmiały sensowie i logicznie w porównaniu do "dukania" pani Romanow, która przez całą debatę nie potrafiła nawet jednego logicznego zdania wybełkotać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:07 Potwierdzam. Również uważam, że Romanow celnie wytknęła Wardzińskiemu bezcelowość tzw. "pętli miejskiej" - a rzeczywistej obwodnicy miasta nie doczekamy się pewnie nigdy dzięki Panu WW. Czas mu już podziękować... Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: debata tvp info 02.12.10, 18:06 Panie Waldemarze, gratuluję opanowania i stalowych nerwów. To, co zaprezentowała Pana konkurentka niejednego wyprowadziło by z równowagi. Jej ciągłe ataki i brak konkretów po prostu zwalają z nóg. Jak taka osoba, krytykująca wszystko i wszystkich ma czelność startować na stanowisko Prezydenta MOJEGO miasta? Na ostatnie pytanie Romanow odpowiedziała, że znajdzie grupę ludzi i będzie rządzić miastem. Czyli co, wprowadzi dyktaturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech tam Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:08 Wszystkie ratuszowe trole i tak nie zaguszą prawdy.A prawda jest tylko jedna Romanow górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażona Re: debata tvp info IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.10, 18:11 proszę, naprawdę proszę - podajcie kilka naprawdę rozsądnych argumentów dlaczego ta kobieta waszym zdaniem powinna wygrać? ale naprawdę konkretnych, normalnych argumentow. Bo nawet sama kandydatka takich podać nie potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Ależ oni nie mają żadnych argumentów za Romanow IP: *.cnow.pl 02.12.10, 18:21 Mają tylko argumenty przeciwko Wardzińskiemu. A właściwie jeden argument. Należy do znienawidzonej PO. Dlatego będą zaklinać rzeczywistość i hurtowo pisać, że Romanow wygrała debatę, licząc na to, że nie wszyscy debatę oglądali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Ależ oni nie mają żadnych argumentów za Roman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:26 Elvis coś cieniutko śpiewasz a właściwie to mruczysz Ty ratuszowy trolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Ależ oni nie mają żadnych argumentów za Roman IP: *.cnow.pl 02.12.10, 18:42 Gość portalu: Łysy napisał(a): > Elvis coś cieniutko śpiewasz a właściwie to mruczysz Ty ratuszowy trolu Oto typowy, merytoryczny post wyborcy pani Heni. Równie merytoryczny jak pani Henia. Wysil się trochę. Przekonaj m,nie, by głosował na panią Henię. Znajdziesz na forum wiele moich postów, w których punkt po punkcie piszę dlaczego będę głosować na Wardzińskiego i dlaczego nie będę głosować na Romanow. Ps. Idę o zakład, że Łysy nie odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Ależ oni nie mają żadnych argumentów za Roman IP: *.cnow.pl 02.12.10, 18:52 A nie mówiłem. Łysy nie ma nic do powiedzenia. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Ich jedyne argumenty to pętla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 19:15 A dla mnie to ważniejsza jest obwodnica bo tylko ona może wszystkie TIRy i inne pojazdy przejeżdzające przez centrum wyprowadzić za miasto i udrożnić drogi w Ciechanowie. Ale pewnie Ty chodzisz pieszo i z żadnych środków lokomocji w Ciechanowie nie korzystasz więc Ci wszystko obojętne, no prawie wszystko bo zwyciężyć musi twój ulubieniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Ależ oni nie mają żadnych argumentów za Roman IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.10, 19:28 "Łysy nie ma nic do powiedzenia. :(" nic łysego jest więcej warte niż twoje trollowanie. Elvis kiegy ty dorośniesz, wyjdziesz z platfomicy i opanujesz się?? Dobra nie odpowiadaj, bo dotychczasowym zachowaniem udowodniłeś ----że nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Ależ oni nie mają żadnych argumentów za Roman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:55 Zakładać to TY się możesz ale z jakimś po-wskim trolem ale nie ze mną.Argumentów mogę Ci dostarczyć bez liku ale dla Ciebie to i tak nie będą żadne argumenty przypuszczam. A oto typowa bardzo merytoryczna wypowiedź członka PO. Większość wyrazów na k..,h..,i p.. Link do niej www.niezalezna.pl/artykul/skandal_w_walbrzychu_senator_platformy_do_prokuratury/41971/1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Ależ oni nie mają żadnych argumentów za Roman IP: *.cnow.pl 02.12.10, 19:11 Gość portalu: Łysy napisał(a): > Zakładać to TY się możesz ale z jakimś po-wskim trolem ale nie ze mną.Argumentó > w mogę Ci dostarczyć bez liku ale dla Ciebie to i tak nie będą żadne argumenty > przypuszczam. Chociaż spróbuj. Rusz głową, bo inaczej pomyślę, że służy ci tylko do noszenia czapki. No Łysy, nie daj się prosić. "Będę głosować na Romanow", bo? Ps. Idę o zakład, że Łysy nie odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Ich jedyne argumenty to pętla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 19:19 Teraz podaj chociaż jeden Ty,mam nadzieję że Twoja mama nie jadła śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big cyc Re: Ależ oni nie mają żadnych argumentów za Roman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 19:18 "Nałóż czapkę Łysy, Łysy nałóż czapkę, kiedy wicher wieje, gdy pogoda w kratkę, uszka się przeziębią, kark zlodowacieje, resztki myśli z mózgu, wiaterek przewieje" Enjoy@! i do 5 grudnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżem 0 argumentów za WW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 19:28 zaśpiewaj sobie to: "Nie zostało ci nic tylko nogi za pas Dałeś nabrać się nie pierwszy raz I nie ostatni chyba... Co powiesz, kiedy w końcu wstaniesz Gdy krzyk nad ranem cię obudzi Będą małpy zamiast ludzi Będą małpy zamiast ludzi " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:09 Brawo Panie Prezydencie. Ta Pani powinna mieć na imię PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:12 O jakiej to pętli mówił WW o tej co mu się na szyi zaciska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacem Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:12 No pewnie, jak śmiała w ogóle skrytykować Wielce Mościwego Prezydenta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dizi Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:22 Telewizją rządzi PO, WW mógł się swobodnie wypowiadać przez 7min a Romanow tylko 3min. Co to za debata jak swobodnie zdania nie dadzą dokończyć. Ale i te 3 min wystarczyły by wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bali Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:24 To prawda, dziennikarka była stronnicza - przerywała Romanow a jak wypowiadał się Wardziński to tylko się uśmiechała... ale Romanow i tak była lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Romanow to nie ta liga co Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:16 Romanow to nie ta klasa co Wardziński. Nie ta kultura osobista, nie ta wiedza. No i prezencja, może nie najważniejsza, ale spójrzcie na tych dwóch kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiec Re: Romanow to nie ta liga co Wardziński IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:19 A pamiętasz jak Wardziński startował 8 lat temu do Styczyńskiego - też brakowało mu obycia... a teraz nauczył się tych swoich propagandowych formułek z folderów i wali jak z karabina, tyle, że NIC TO NIE ZNACZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Romanow to nie ta liga co Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:30 Zwróć uwagę na kulturę osobistą obu kandydatów. Pewnych rzeczy można się nauczyć, ale pewnych nie. Przecież Pani Romanow jest starsza od Pana Prezydenta, to kiedy ona się nauczy obycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Romanow to nie ta liga co Wardziński IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.10, 18:46 Też uważam, że Romanow to pomyłka. ani wiedzy ani kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:51 Za WW ma strasznie dużo "kultury" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:11 Pan Wardziński opowiadał gładko jako to wszystko jest pięknie w naszym mieście... a jak jest naprawdę każdy widzi... Romanow celnie punktowała niedociągnięcia ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melun Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:16 Ciechanów bez obwodnicy to klęska dla Ciechanowa,każdy wie jak jest już teraz, a przecież pętla to żadne rozwiązanie,chyba że jakiś biznesik z boku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pętla Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:18 Pan Wardziński twierdzi, że pętla wyprowadza ruch z centrum miasta, tylko nie zauważył, że w międzyczasie centrum rozrosło się w rejony pętli i inwestycja te NICZEGO NIE ZAŁATWIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:18 Celnie punktowała? Jak "yyy" , "ale" i heee" można nazwać celną punktacją to ok. Chcesz pozbyć się kompleksów? Obejrzyj debatę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potem Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:21 Przynajmniej była naturalna - zastanawiała się nad tym, co che powiedzieć, a nie jak Wardziński recytował te swoje propagandowe dyrdymały jak wierszyk... a jaka jest rzeczywistość każdy z Ciechanowian wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:26 Oczywiście naturalna. 5 latek bije ją naturalnością i poziomem wiedzy o mieście. Czym tu się zachwycać? W ogóle co to za przybysze te Zmudczyńscy, Romanowy i inne kliki? Przyszli nas nawracać czy brać kasę? Jak ktoś kto doprowadził prawie do upadku szpital ma bezczelność tutaj wracać? Jasne część ciemnego ludu to kupi, ja nie. Kałużyński nie przeszedł? Nie ma lepszych kandydatów?Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:28 Jest jak jest i dlatego trzeba wybrać mniejsze zło... czyli jednak Romanow :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:34 Pewnie dla Ciebie ciemny lud to wszyscy co mają inne niż Twoje zdanie. Dla Ciebie powinno być JEDEN NARÓD ,JEDNA PARTIA,JEDEN WÓDZ jedne poprawne media. To jest kultura PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendi Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:43 prawdziwy ciechanowianin oczywiście, że wie jaka jest rzeczywistość i na pewno nie postrzega jej przez pryzmat Pani Romanow. Sorry, możecie mieć uprzedzenia do obecnego Prezydenta ale proszę o konkretną, mądrą odpowiedź dlaczego miałabym głosować na Panią Romanow? Co niektórzy piszą, że wypadła wspaniale. Proszę wskażcie mi w którym punkcie była taka wspaniała. Co ona oferuje naszemu miastu? bo ja z tej debaty w dalszym ciągu nie wiem jaki ta Pani ma cel. Co ta Pani podczas tej debaty zaprezentowała? No słucham? Potraficie wymienić kilka trafnych oraz mądrych odpowiedzi na w/w pytania? Sorry, ale nie wiem w jakiej Wy rzeczywistości żyjecie. Krytyka, atak, podjudzanie, prowokacja oraz brak konkretnego, mądrego argumentu w dyskusji to cechuje wyborcę Pani Romanow. Romanow Prezydentem prostych ludzi takie powinno być tej Pani hasło wyborcze. I to Wy forumowicze taki wizerunek wypracowaliście sobie pisząc pozbawione sensu posty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany Re: debata tvp info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:28 obwodnica to byłby strzał w 10 i juz samo gadanie o tym dałoby 85% poparcia WW,a pętla to idea fix co nawet prowadząca zakumała i przygotowała się , że to ścieżki a nie drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guru Waldek o parę klas niżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:40 ROMANOW GÓRĄ.Niech wszystkie ratuszowe trole to wiedzą i po-wskie lemingi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Waldek o parę klas niżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:44 To wręcz nieprawdopodobne on chce być dalsze 4 lata prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Waldek o parę klas wyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:49 Oj, chyba byś się wstydziła, gdyby Prezydentem Ciechanowa była Pani R. Chyba, że nie jesteś z Ciechanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Romanow = dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 19:01 Romanow jest napastliwa, złośliwa i nadpobudliwa, podobnie zachowywała się w szpitalu w stosunku do pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Wardziński = dno IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 19:57 Wardziński wypadł kiepsko, głosuję na Romanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybiorca Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 19:09 Pani Romanow pokazała w debacie zero klasy. Jej niekompetencja jest porażająca. Nie ma żadnej wiedzy na temat naszego miasta, nie zna nawet jego topografii. Pokazała natomiast, że nie jest jej obce polactwo i manipulacja faktami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 19:22 Zauważyliście, że większość wpisów które popierają panią Romanow są z tego samego IP (dynamic.chello.pl). Nie widzicie, że ta OSOBA chce Was tylko sprowokować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 19:23 Tygodnik Ciechanowski kiedyś pisał, ze dostała wyrok sądowy za pomówienie jednego z lekarzy. Widać nic to jej nie nauczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 19:28 Romanow nie mówi rzeczowo, cały czas na nie. Chce obwodnicy, a nie wie, że obwodnice miast buduje dyrekcja dróg krajowych, żaden prezydent o tym nie decyduje. WW mówił, że jak czekamy na obwodnicę to mieliśmy w tym czasie się udusić od samochodów w centrum? Jak tir w poniedziałek rozłożył się na ul. Wojska Polskiego to korek był od Gruduskiej do hali. Jakby już była pętla, to kierowcy rozjechaliby się w dwie strony pętlą i po korku przynajmniej z jednej strony. Jak się takich prostych rzeczy nie rozumie to się nie startuje na prezydenta. Naprawdę, niech bawi wnuki w swoim Pruszkowie i się nie kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 19:54 Czy w sieci można gdzieś obejrzeć debatę? Próbuję znaleźć i niestety nie udaje mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 20:15 Przyłączam się do prośby. Nie widziałem jeszcze Pani R. w akcji, a z tego co tu czytam to można się nieźle pośmiać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Wygra Romanow ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 20:17 Jestem ciechanowianinem od urodzenia i mam już dosyć układów i układzików i czytania PO- wskich lemingów jaki to nasz WW zaradny.Owszem nie przeczę że nic dla Ciechanowa nie zrobił tylko nie wiem czy więcej dla siebie czy więcej dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: debata tvp info IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.10, 20:17 Romanow Prezydentem Ciechanowa- o Boże,mój Boże- litości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klemens Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 20:56 Ta szczupła blondynka moim prezydentem!. O NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzech Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 21:05 Klemens ja wiem że Ty wolisz szczupłych blondynów, więc Ci się nie dziwię.To już jakiś argument. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 20:59 Henryka- co Ty masz do zaoferowania temu miastu? Konkretnie, bo na razie tylko coś tam dukasz o obwodnicy i żadnych konkretów nie słychać. A rządzić będziesz z Panem Pawłem R. ? Śmiechu warte!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: debata tvp info IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.10, 21:05 Oglądałem na www.tvp.pl/warszawa - skąd ona się wzięła? To niemożliwe aby te wpisy za jej kandydaturą były na serio- ktoś sobie robi jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Aleksy Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 21:06 może sobie jeszce kogoś ... dokupią? ;) jeden radny w radzie miasta z cbuw - potężne zaplecze pani R. potężne mięśniami bo z resztą tragedia. w dodatku koleś rzuca mięsem jak ostatni menel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 21:33 Zachowywała się jak pani prokurator, a nie jak kandydat na prezydenta miasta. Była arogancka, przerywała adwersarzowi, po prostu była beeeeeeeeeee. No nie, ta Pani nie może być naszym prezydentem. Nie jestem fanem Waldemara Wardzińskiego, ale głosuje na Niego. Odpowiedz Link Zgłoś
zbaszty Re: debata tvp info 02.12.10, 22:15 Czy to jest konkurs piękności,że oceniasz jej sposób wypowiadania się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argentum Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 21:05 Debatę obejrzałam i aż mnie dziwi jak pani Romanow zdobywa wogóle poparcie??? Nie zna naszego miasta, reprezentuje sobą żenujący poziom, pomijam fakt jak ktoś taki o tak niskiej kulturze osobistej wogóle mógł byc dyrektorem szpitala... Brak przygotowania do dyskusji, (wymachiwanie kartkami, których treść zna tylko sama pani Romanow nie jest przygotowaniem do dyskusji) to w tej sytuacji brak szacunku do konkurenta i prowadzącej program, zwłaszcza przy tak limitowanym czasie rozmowy. Jeśli pani Romanow nie była przygotowana do wystąpienia w telewizji lokalnej, moim zdaniem bardzo ważnego o ile nie najważnieszego wystąpienia, jeśli do tego była nieprzygotowana to jak mozna jej zaufać, że podejdzie z profesjonalizmem do sprawowania urzędu Prezydenta miasta...? Ten brak przygotowania osoba elokwentna i inteligentna mogłaby ukryć, ale pani Romanow tych dwóch cech niestety brakuje. Na koniec rozmowy nie była w stanie sformułować sensownego pytania do pana Wardzińskiego, na co on zapytał jak pani Romanow z jednym radnym z jej ugrupowania wyobraża sobie swoją prezydenturę, na co zapytana zaperzona odpowiedziała, że sobie znajdzie ludzi zaprezentowała wysoki poziom ucznia 3 klasy szkoły podstawowej. Nie jest moim celem panią Romanow obrażać, ale jej dziedziną działania nie powinna być polityka. Żeby tym się zajmować potrzeba mieć również zdolności mediacyjne, i wiele innych cech tych wrodzonych i nabytych, których ta osoba nie posiada i nie będzie w stanie nabyć nawet po wyczerpującym treningu. Tym bardziej w osłupienie wprawia mnie czytanie niektorych postów tu o tym jak to rzekomo pani Romanow pokonała w debacie pana Wardzińskiego- mam wątpliwości czy na pewno oglądalismy tą samą debatę w TV INFO?? Czym pokonała jęczeniem YYYY i brakiem słów, bo o argumentacji nie sposób tu mówić? Totalna porażka to była z wystawieniem pani Romanow na kandydatkę... Bardzo chciałam tą debatę zobaczyć, żałuję jedynie, że była tak krótka. Pan Wardziński okazał się osobą na właściwym miejscu, doskonale zorientowaną w sprawach miasta, zraesztą nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej,prawdziwy profesjonalista, jestem dumna, że on reprezentował nasze miasto. Jednego jestem pewna pomimo śniegu pójdę do lokalu wyborczego i oddam głos na obecnego prezydenta. Mam nadzieję, że pozostali też nie będą mieć wątpliwości na kogo głosować. Jestem rodowitą Ciechanowianką i chciałabym, żeby tym miastem rządził ktoś, kto ma na to plan, być moze nie wszystko zawsze się podoba ale jest chociaż plan i chęć jego realizacji, bo u drugiej kandydatki widzę pustkę i zgrzytanie zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LINK Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 22:10 www.tvp.pl/warszawa/publicystyka/wywiad-kuriera/wideo/kandydaci-na-prezydenta-ciechanowa-2122010/3507880 UFF...znalazłem :D Kto nie oglądał debaty - link powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 22:54 A mam pytanko, malutkie, teraz rzecznikiem WW jest filigranowa czrnulka, A kto u HR??????? ewentualnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 23:18 Dzięki za link. Ta Romanow to totalna porażka, kłotliwa baba, chce być prezydentem a nawet nie wie gdzie jest dzielnica przemysłowa. Teraz nie mam żadnych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlik Re: debata tvp info IP: 46.113.79.* 02.12.10, 23:28 Dopiero teraz obejrzałem. Wystarczyło popatrzeć na mowę ciała pani Romanow. Machała rękami, jakby groziła prezydentowi, prawie go trącała, nerwowo grzebała w teczce wyciągając jakieś kwity - styl agresywnej przekupy z bazarku. Wstyd dla Ciechanowa, że ta pani jest w ogóle w drugiej turze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xonet Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 23:55 Obejrzałem debatę, uważam, że Pani Romanow wypadła dobrze, celnie punktowała Wardzińskiego - wprowadziła swoisty ferment twórczy, była naturalna... :) Będę na nią głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 00:36 uwaga - od dziś insynuacje nazywają się "twórczy ferment" raczej TFUrczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis ^^^^^^^^^^^^"Ferment twórczy" pani Heni. IP: *.cnow.pl 03.12.10, 09:18 Ale mnie rozbawiłeś. :) "Wprowadziła ferment twórczy". :) Ty nie możesz być z CBUW lub PiS. Ty masz duszę kabareciarza. :) Nikt tak krótko i dosadnie nie ocenił "występu" pani Heni. Ps. Cieszmy się, że pani Henia nie wykonuje zawodu lekarza. Jej "ferment twórczy" mógłby się okazać zabójczy. :) Jako polityk wiele szkód nie wyrządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zbaszty Wielka szkoda 03.12.10, 09:36 Obiektywna ocena wywiadu, bo debata to to nie była. WIELKA SZKODA, że z WW w drugiej turze zmierzy się właśnie ta Pani. Szkoda dla Ciechanowa, że ktoś tak chaotyczny w konstruowaniu swoich wypowiedzi jest w II turze, bo nie ma szans.Waldemar Wardziński może i nie punktował rywalki, bo widział,że sama się pogrąża (np. "przy pytaniu do przeciwnika". 12 tysięcy za odpowiedź? O co chodzi?) Pytanie do przeciwnika brzmiało: "Dlaczego Pan nie odpowiada na pytania, kiedy zadają je Panu mieszkańcy miasta?" Zero konkretów, nie wiem, kto jakie pytania zadaje i w jakim temacie. Zachowanie Wardzińskiego mówiącego: "Niech Pani Romanow uważa, bo już raz była sądzona za pomówienie" nieeleganckie, mógł spokojnie wytłumaczyć sprawę, no ale nie miał za bardzo czasu. W jednym Romanow miała rację, jakoś dziwne,że nikt nie zwraca na to uwagi. Tylko obwodnica wyprowadzi ruch tirów z Ciechanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Słuchaj i czytaj ze zrozumieniem. IP: *.cnow.pl 03.12.10, 10:55 Wardziński nie mówił o wyprowadzaniu tirów z miasta, bo to faktycznie będzie możliwe, gdy GDDKiA wybuduje obwodnicę. Pętla miejska ma skomunikować dzielnice miasta i rozładować niektóre arterie. Teraz, chcąc dostać się ze Śmiecina do Bielina musisz dwukrotnie pokonać tory kolejowe i pokonać Centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opus Re: debata tvp info IP: *.147.248.208.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.12.10, 01:13 Tez obejrzalem na stronie TVP i odnioslem wrazenie, ze jak W.W. zaczal szczegolowo mowic o drogach np. nr. 60 na Plock itd. to ona nawet nie wiedziala o czym on mowi, to jak tlumaczyc babie o budowie silnika widlastego, albo konstrukcji cepa. A co do obwodnicy, on jest realista, ona marzycielka, rownie dobrze mogla gadac, tak jak kazdy moze sobie gadac, ze Ciechanowowi potrzebna jest autostrada, albo kopalnia wegla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 02:56 Popieram w 100%. Jak dla mnie to wielki paradoks, że ta Pani w ogóle była dyrektorem szpitala, a co tu dopiero mówić o prezydenturze... W mojej opinii takie osoby nie powinny zasiadać na żadnych kierowniczych stanowiskach. Nawet przez ekran tv dało się wyczuć wielką porcję agresji i fałszu od tej Pani, a w tej debacie zwyczajnie się zapultała, że aż Pani redaktor z politowaniem zaczęła się usmiechać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendi Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 07:38 Nic dodać, nic ująć. Świetna wypowiedź. Dobrze, że w Ciechanowie są jeszcze ludzie trzeźwo myślący. Wielkie dzięki za ten post. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: debata tvp info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.10, 09:36 No i dowiedzieliśmy się od p. Romanow,że szlak TIR-ów wiodący 60-tką (Płock-Białystok) to jest kierunek północny ,ha,ha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęc Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 09:46 ale o co chodzi z tym Krubinem? Waldek odpowiedz wszystkim ile baniek zarobisz? przekręt życia co Walduś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: debata tvp info IP: 213.199.253.* 03.12.10, 10:08 Brawoo Pani Romanow :) Jestem za Pania. Jeśli chodzi o tą cegielnię o której była mowa w debacie to Wardziński pieprzył trzy po trzy. Przecież tą cegielnię kupił jego brat! Odpowiedz Link Zgłoś
zbaszty Re: debata tvp info 03.12.10, 10:20 No i co z tego,że kupił? To Wardziński - brat ma zakaz kupowania czegokolwiek w Ciechanowie? Ma się wyprowadzić na biegun? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendi Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 10:20 żałosne...rzeczywiście trafny argument hahaha. Brat kupił i co? To, że się nazywa Wardziński to już mu nic nie wolno w tym mieście, bo brat jest Prezydentem? Ludzie jaki Wy niski poziom intelektualny przejawiacie. Większość z Was chyba nie wie jak odbywa się procedura przetargowa, ale nie wg Was to i tak wszystko było ustawione. Szkoda czasu i słów na Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niby nie wiedzą... Re: debata tvp info IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 12:28 Nie chodzi o to, że brat Wardzińskiego kupił cegielnie, tylko o to, że Wardziński załatwi mu przekształcenie gruntu z przemysłowego na mieszkaniowy, co równa się 11 mln zł zysku, po podziale na działki budowlane. Czy to jest uczciwe? Takie postępowanie to jawny NEPOTYZM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 12:55 > Nie chodzi o to, że brat Wardzińskiego kupił cegielnie, tylko o to, że Wardzińs > ki załatwi mu przekształcenie gruntu Dlaczego łżesz? Było to już tyle razy na tym forum wałkowane. Niczego nie załatwi, bo prezes tej firmy, rzeczywiście brat Wardzińskiego, sam ZA WŁASNE PIENIĄDZE chciał sfinansować zmianę planu zagospodarowania, a uchwala go rada miasta. W takiej samej sytuacji dla innych podmiotów rada ZAWSZE szła na rękę prywatnym inwestorom, którzy finansowali nie tylko inwestycje, ale także przekształcenie planów zagospodarowania. Jako jedyny z odmową spotkał się właśnie brat prezydenta, zadziałał typowy dla małych ludzi mechanizm "psa ogrodnika". A ty łżesz, obrzucasz błotem - stosujesz zatem niegodne formy walki politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldziński Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 14:28 Mam 60% akcji w spółce ABC, prezesem jest mój brat i taka jest prawda. Waldek W. Zmienimy przeznaczenie i z bratem 11 baniek zgarniemy. A wy pachołki na mnie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garownik Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 17:55 Ja zagłosuję na WW jak większość moich kolegów z celi. W poprzednich wyborach na prezydenta RP byliśmy najbardziej zdyscyplinowaną grupą, bez mała 100% zagłosowało na kandydata z peło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany Re: debata tvp info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.10, 14:48 A ja tak sobie myślę , że jeszcze nie było wcześniej takiego cfaniaka co chciał przekształcić 10 hektarów ziemi i zyskać 10mln. Inne przekształcenia to były drobne korekty, mało znaczące . A wracając do pętli miejskiej za 200mln co jest ogromną kwotą jak na biedny Ciechanów to zapewne chodzi o wykup gruntów pod tą drogę i tu należy szukać takiego parcia kilku cfaniaków do ideii tej pętli skoro tyle potrzeb ma miasto niezrealizowanych. Za 100mln można by wszystkie aktualne drogi wyremontować na lux z lepszym asfaltem i ścieżkami rowerowymi i chodnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorek Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 18:03 Zwolennicy pani R. stoją już pod ścianą, żeby liczyć na taką głupotę i na zawiść wyborców. Sugerujecie , że legalny zarobek jest szwindlem? Jestem przedsiębiorcą więc też jestem przestępcą? Kupowałem na przetargach i licytacjach - to jestem podejrzany? Zarobiłem ryzykując, biorąc kredyty, nię śpiąc po nocach, czy je spłacę - to jestem przekręciarz? Mam klepać biedę , bo tylko takim nie zazdrościcie i nie opluwacie ! Normalni pracowici ludzie NIGDY nie złapią się na taki tani lep. Do kogo ta mowa - wasza i waszej kandydatki? DO LUMPENPROLETARIATU, żyjącego w myśł zasady: czy się stoi czy się leży ! Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek >>>Romanow go go go! IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 18:10 Podziękowanie dla Pani Romanow za długą i wytrwałą kampanię. Proszę czekać w spokoju na wynik. W niedzieli my, Pani zwolennicy, pokażemy Wardzińskiemu, że nie liczenie się z ludźmi i ich zdaniem drogo kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antena Romanow go go go far far away!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 21:23 Tak, pani Romanow już lud Ciechanowa dziękuje! FAREWELL!!!! Mówisz my w liczbie mnogiej a masz na myśli kogo? Ciebie i panią Romanow? Tak, czekajcie w spokoju na wynik, ale radzę pomóc pani Romanow pakować walizki i zwolnić wreszcie szpitalne mieszkanie. Całe szczęście jestescie w mniejszości, żegnam pani Romanow, proszę wracać skad pani przyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Romanow go go go far far away!!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 21:30 kurde ale was wszystkich popier...ło, na spacerek z pieskiem wyjść, browara wypić, na kiepskich popatrzeć, siusiu i spać. Jasna cholera bierze jak to się wszyscy polytyką pałają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 21:48 We wczorajszej debacie Pani Romanow zarzuciła Prezydentowi, że nie odpowiada mieszkańcom... i nie wiem jak dalej miało brzmieć to zapytanie, bo jak zwykle wyszedł z tego babol (mogę się tylko domyślać) W każdym razie możecie mu ubliżać, szykanować, pomawiać, ale ja pamiętam jedną sytuację, kiedy mój 7 letni siostrzeniec poszedł z marszu, bez żadnego umawiania się do Prezydenta na rozmowę odnośnie placu zabaw i on go przyjął bez żadnego problemu, wysłuchał go i odpowiedział na zadawane pytania. Byłam pod ogromnym wrażeniem, że Prezydent poświęcił swój czas, bo równie dobrze mógł go nie przyjąć. Myślcie sobie o nim co chcecie, ale ja też miałam przyjemność spotkać Prezydenta i dla mnie to jest przede wszystkim normalny człowiek, nieobnoszący się z tym, że zajmuje najważniejsze stanowisko w Urzędzie, a Wy ujadacie jak te psy, jeden głośniej od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzech Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 21:55 A ten siostrzeniec tatusiu do niego czasem nie mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: debata tvp info IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 21:59 Byłem z WW kilka lat temu razem w Niemczech z okazji jubileuszu współpracy między Ciechanowem a Haldensleben - bardzo przyjemny człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 21:59 bez komentarza, na ludzką głupotę nie ma lekarstwa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan-pikuś Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 22:12 I ja lubie Pana Prezydenta i bez cześć Waldek dnia nie rozpoczynam, bo miałbym zepsuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: debata tvp info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 22:27 Ja dzionek zaczynam od małe bara-bara z żoną a Ty od cześć Waldku to może być ciekawe.I co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: debata tvp info IP: *.jmdi.pl 03.12.10, 23:24 właśnie obejrzałem debate, niezła była. Romanov zachowywała się jakby prowadziła polityke krajową rzaucała jakimiś dokumentami, ale ostatnie pytanie WW do niej było ostre. Ja też o to pytałem na tym forum. Z kim ona chce rządzić jak ma jednego radnego !!?? Odpowiedz Link Zgłoś