Gość: xxx IP: *.cdma.centertel.pl 05.12.10, 15:47 WITAM NIEDAWNO WRÓCIŁEM Z ZAGRANICY I ZACZYNAM POSZUKIWAĆ PRACY. GDZIE W CIECHANOWIE MÓGŁ BYM ZŁOŻYĆ CV. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bezrobotny Re: Praca w WCI IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 16:12 Zależy kim jesteś kobietą czy mężczyzną i w jakim wieku i jake masz umiejętności Życzę powodzenia w szukaniu pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o^o Re: Praca w WCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.10, 16:19 Zwolinil sie etat dyrektora Centrum Kultury i Sztuki. Bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Praca w WCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 22:17 No to masz problem, trzeba było nie wracać. W Polsce teraz nie chcą zatudniać tych wracających z zagranicy, bo rozbestwieni są. Za nadgodziny chcą wynagrodzenie, w niedziele nie chcą pracować. Dowiedzieli się, że jakaś przerwa w pracy się należy. Wiedzą, że jest najniższa krajowa, że ZUS im się należy. Zresztą dla tych co nie wyjeżdżali tyż pracy nima:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aknelo Re: Praca w WCI IP: 212.160.172.* 09.12.10, 12:10 Mogę zaproponowac pracę w budynku Tp jako Telefoniczny doradca klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Praca w WCI IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.10, 17:36 Za to nasz prezydent zarabia ponad 12 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w WCI IP: 46.113.16.* 09.12.10, 18:08 Jak połowa prezydentów miast w Polsce tej wielkości. Oplułeś, ale średnio trafiłeś, obryzgało też paru kolegów z pis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik. Re: Praca w WCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 18:24 W Tp jako telefoniczny doradca klienta zarobisz śmieszne pieniądze około 650zł na czysto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorek Do nierozgarniętego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 18:51 Myślę, że wcale nie szukasz pracy. A jeżeli tak, to ja bym nie przyjął do żadnej roboty takiego nierozgarniętego, który nie pisze, jaki ma zawód i kwalifikacje, tylko gdzie ma złożyć CV. Inżynier, spawacz, kierowca albo geodeta - każdy wie, gdzie składać swoje CV. Moja propozycja dla ciebie: złóż CV równo w kosteczkę. Odpowiedz Link Zgłoś