Dodaj do ulubionych

Ślub i wesele

IP: 94.254.195.* 02.01.11, 16:17
Podjelismy z narzeczonym decyzje o slubie. Od czego zaczac załatwianie tego wszystkiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: ???? Re: Ślub i wesele IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 16:42
      najpierw zastanówcie się raz jeszcze czy na pewno tego chcecie. Jak już się upewnicie , to należy załatwić salę ( na rok przed), pod termin sali termin ślubu, reszta to już pikuś, trzeba tylko mieć kasę. powodzenia.
    • Gość: ???? Re: Ślub i wesele IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 16:47
      A może jesteś dziewczyną w rozmiarze M i masz co najmniej 174cm wzrostu? Jeśli tak, to mam ładną suknię do sprzedania, w lipcu Panna Młoda wyglądała w niej rewelacyjnie. Nawet wszystkie dodatki do niej są: welon, rękawiczki, tiara, kolia, no Młodego trzeba mieć swojego.
      • Gość: olof nowa sala weselna w Goryszach!!! IP: *.cnow.pl 02.01.11, 19:38
        a jak sala - to koniecznie w Goryszach!
        • Gość: syla Re: nowa sala weselna w Goryszach!!! IP: *.tktelekom.pl 03.01.11, 12:34
          na sam początek ustalcie termin ślubu. Później obejrzyjcie sale zdecydujcie się na jakąś,jeśli ma kucharkę to dobrze jeśli nie to poszukajcie sami, przesłuchajcie kilka nagrań zespołów - wybierzcie ten który najbardziej się wam spodoba, kamerzysta, fotograf, ksiądz - Urząd Stanu Cywilnego ( wszystkie papierki, zaświadczenia itp),
          Załatwiania latania ustania mnóstwo. Jeśli będziecie mieć datę to sporządźcie sobie listę gości na ile będzie wesele.
          Ja też mam do sprzedania suknię ślubną na 164, welon, buty, marynarkę dla pana młodego itp. Stojaki do wypożyczenia, obrusy.
          życzę powodzenia i wiele wiele miłości
    • Gość: mo12 Re: Ślub i wesele IP: *.play-internet.pl 19.02.11, 20:22
      hej tez jestem w trakcie przygotowań do wesela.. powiem Ci szczerze ze najwiekszy problem mialam z kamerzystą... na ile osob robisz przyjęcie? może bedęmogła Ci jakos pomóc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka