Gość: Zniesmaczony
IP: 213.199.253.*
16.01.11, 16:51
Tak sobie teraz siedzę i myślę, zastanawiam się czy Ci ludzie to mózgów nie mają!? Jeżdzę dość często w tą uliczką. To jest poprostu poniżej zera. 1 ludzie samochodami jeżdzą pod prąd mimo tego, że jest jednokierunkowa. 2. stają samochodami w uliczce i oczywiście nie można przejechać tylko trzeba czekać , aż ktoś łaskawie się przestawi lub wyjedzie.3. to że nie jest ta uliczka zrobiona to fakt, bo nikt się tą dziurą nie zajmuje 4. zamiast wjezdzac w uliczkę trzeba stawiać auto albo przy przejezdzie albo na Granicznej.
To wszystko jest do zrozumienia ale wyrzucanie zamarzniętego sniegu na uliczke tak jak to było dziś zrobione po 15 od strony Granicznej zaraz przy pierwszej posesji po prawej stronie to już szczyt głupoty, brak wychowania i brak wyobrazni. Przecież ludzie tędy chodzą i nie muszą przebijać się przez zamarznięte bryły lodu. Ja jechałem samochodem ale szła babcia która miała problem zeby przejsc. Takie postepowanie powinno byc karane i to dość porządnie żeby sobie inteligencja pożal się Boże zapamiętała to na długo.