Dodaj do ulubionych

ULica Partyzantów

IP: 213.199.253.* 16.01.11, 16:51
Tak sobie teraz siedzę i myślę, zastanawiam się czy Ci ludzie to mózgów nie mają!? Jeżdzę dość często w tą uliczką. To jest poprostu poniżej zera. 1 ludzie samochodami jeżdzą pod prąd mimo tego, że jest jednokierunkowa. 2. stają samochodami w uliczce i oczywiście nie można przejechać tylko trzeba czekać , aż ktoś łaskawie się przestawi lub wyjedzie.3. to że nie jest ta uliczka zrobiona to fakt, bo nikt się tą dziurą nie zajmuje 4. zamiast wjezdzac w uliczkę trzeba stawiać auto albo przy przejezdzie albo na Granicznej.
To wszystko jest do zrozumienia ale wyrzucanie zamarzniętego sniegu na uliczke tak jak to było dziś zrobione po 15 od strony Granicznej zaraz przy pierwszej posesji po prawej stronie to już szczyt głupoty, brak wychowania i brak wyobrazni. Przecież ludzie tędy chodzą i nie muszą przebijać się przez zamarznięte bryły lodu. Ja jechałem samochodem ale szła babcia która miała problem zeby przejsc. Takie postepowanie powinno byc karane i to dość porządnie żeby sobie inteligencja pożal się Boże zapamiętała to na długo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: ULica Partyzantów IP: 213.199.253.* 17.01.11, 13:50
      Ta uliczka to wogóle jest ..... szkoda gadać!!!!
    • Gość: ****** Re: ULica Partyzantów IP: *.tktelekom.pl 17.01.11, 22:31
      bo w pierwszym domku po prawej stronie mieszka człowiek, który myśli tylko o sobie. Szczerze mówiąc to szczyt chamstwa i ten zachowanie tego człowieka jest tego przykładem.
      • Gość: ****** Re: ULica Partyzantów IP: *.tktelekom.pl 17.01.11, 22:32
        też
    • Gość: Olga Re: ULica Partyzantów IP: 213.199.253.* 18.01.11, 13:34
      To szczera prawda. Te uliczki to prawie wszystkie są zapuszczone, zaniedbane przez gminę i przez miasto. Ale prawda też jest taka, że mieszkańcy nie dbają o nie. Wyrzucają gruz, śmieci, popiół, co się da. Jak by zrobii kostkę tak jak w pierwszej uliczce to chociaż by tego nie było. A co do samochodów to niestety jeżdzą jak chcą. Ja myślę, że jeśli człowiek - konkretny mieszkaniec takiej uliczki nie ma miejsca na swoim podwórku na samochód to niech sobie kupi rower. Ci co mieszkają na Granicznej też mają swoje podwórka i powinni wstawiać samochody, no ale to co innego też jak taki delikwent z uliczki stawia mieszkańcom Granicznej swoje samochody pod ich oknami. To bardzo brzydkie, ale mamy teraz takie społeczeństwo. Każdy martwi się tylko o siebie.
      • Gość: haha Re: ULica Partyzantów IP: 213.199.253.* 18.01.11, 13:47
        buhaha po prawej stronie na Granicznej pierwszy dom należy do jednego żulka cendrosia buhahah. Nie dziwne, że i syf na ulicy robią haha
        • Gość: ktoś Re: ULica Partyzantów IP: *.xdsl.centertel.pl 18.01.11, 16:50
          sama sobie napisalas ,sama sobie ospisałas
          jestes głupią plotkarą a ten cendroś niech by Ci dał w zęby buhahaha
        • Gość: Olga Re: ULica Partyzantów IP: 213.199.253.* 18.01.11, 17:47
          Nie tam nie mieszka żaden cendroś więc się kolego "haha" mylisz.
    • Gość: Jan Re: ULica Partyzantów IP: 213.199.253.* 19.01.11, 08:34
      Ogrodowa wcale nie lepsza chociaż jak czasami sie przejdę to większy syf jest na Partyzantów.
      • Gość: rutek Re: ULica Partyzantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 09:43
        Na Partyzantów trzeba zrobić Deptak i postawić ławeczkę w poprzek uliczki i po problemie z samochodami !
        Na Ułańskiej i Ogrodowej też trzeba zrobić Deptaki z ławeczkami w poprzek !
        Na wszystkich uliczkach na Śmiecinku trzeba zrobić Deptaki z ławeczkami w poprzek !

Śmiecinek dzielnicą Deptaków z ławeczkami !
        • Gość: Matus Re: ULica Partyzantów IP: 213.199.253.* 20.01.11, 09:42
          Tam same fleje mieszkają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka