Dodaj do ulubionych

kick boxing ciechanów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 23:45
czy w Ciechanowie są jakieś treningi dla zainteresowanych tym sportem ewentualnie może skompletujemy grupę osób chętnych dla osób zainteresowanych tych sportem i stworzymy jakieś treningi ??
Obserwuj wątek
    • Gość: kick Re: kick boxing ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 23:58
      ja bym był chętny
    • Gość: CJ Re: kick boxing ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 11:49
      Ja też!
      • Gość: .. Re: kick boxing ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 21:00
        jedyne czego się dowiedziałem to że można uczęszczać na zajęcie ale w mławie :/ ciechanów lipa ale pamiętam że pare lat temu było coś takiego
        • Gość: ? Re: kick boxing ciechanów IP: *.opera-mini.net 07.02.11, 21:08
          niema w ciechanowie? hehe idz na swietochoskiego wieczorem i krzyknij ze chcesz potrenowac to ci tam taki trening dadza i to nie tylko kickboxingu ,ze ci sie myslec odechce wogole hehehe.
    • Gość: madame_2 Re: kick boxing ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 21:40
      Słyszałam, że na siłowni w Galerii mają być zajęcia z kick boxingu.
      • Gość: :) Re: kick boxing ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 21:51
        hyyyy moze to nie sam kick boxing ale sam bax .... polecam nauczyciela WF z Regimina Radka Ch. z tego co slyszalem radziu ma prowadzic 2 razy w tygodniu w Galeri alenie jestem pewien czy to pewna informacja.
        Kto bedzie powaznie zainteresowany na podstawie informacji ktorych tu udzielilem znajdzie Chojnasia :-)
        • Gość: madame_2 Re: kick boxing ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 21:53
          pewnie masz rację, coś źle musiałam zrozumieć ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka