IP: 213.199.253.* 30.01.11, 10:43
Witam .

Czemu w dniu wczorajszym do maxima wpuszczana tylko za okazaniem zaproszenia ? Czy sala była wynajęta w tym dniu i to był powód?

Czy 5.02 będzie już normalna otwarta dla wszystkich dyskoteka ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Vip Re: Maxim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 14:04
      Tak, była to impreza zamknięta.
      • Gość: Arboleda Re: Maxim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 14:31
        To Maxim jeszcze istnieje? Kiedyś to były plakaty na mieście z informacją o dyskotece. Nawet zapraszali bardziej znanych Dj-i. Pamiętam,że Alchemiści nawet byli. A teraz cisza jak makiem zasiał...
        • Gość: sdfag Re: Maxim IP: *.152.143.32.dsl.dynamic.eranet.pl 30.01.11, 14:43
          Maxim to klub dla prowincjuszy ! Największe zloty buraków są właśnie w takim klubie jak maxim, bolero sunday itp. Pozdro!
          • Gość: jolanda Re: Maxim IP: *.centertel.pl 01.02.11, 18:30
            podobno Maxim zamknęli, bo jakaś akcja z nożownikiem była
            • Gość: Kermit Re: Maxim IP: 213.199.253.* 01.02.11, 18:40
              Maxim to dno,jeżeli chodzi o prawdziwa imprezę,to w cieCHAMOWIE nie ma gdzie się pobawic.
              • Gość: jolanda Re: Maxim IP: *.centertel.pl 01.02.11, 21:13
                nikogo nie interesuje Twoja opinia
                tylko czemu lokal nieczynny był

• Gość: Ladybug Re: Maxim IP: *.cnow.pl 01.02.11, 22:51
                  Maxim wygrał wyścig o puchar Rasowego Wiejskiego Sztachetparty - gratulujemy.
                  • Gość: . Re: Maxim IP: *.tktelekom.pl 01.02.11, 23:10
                    maxim z dniem 1.1.2011 zakończył działalność dyskoteki są tylko organizowane imprezy zamknięty wesela itp
                    • Gość: gosc Re: Maxim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 12:18
                      Hip ... Hip... Huraaaaa :) Dziękujemy :)
                      • Gość: jolanda Re: Maxim IP: *.centertel.pl 02.02.11, 20:51
                        to lipa. Została nam tylko leżakownia i Zacisze
                        bo nic innego w Ciechu nie ma
                        • Gość: , Re: Maxim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 21:25
                          no właśnie w ciech nie ma zadnego normalnego lokalu gdzie można iść i spokojnie posiedzieć bez dresowego towarzystwa.
                        • Gość: . Re: Maxim IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 21:27
                          Wesela w maximie? Hahaha
                          Byłam w maximie 2 lata temu a byłam zszokowana jak i też zażenowana zachowaniem młodzieży.Bijatyki,wyzwiska i roznegliżowane panienki-to właśnie wizytówka tego klubu...
                          • Gość: jolanda Re: Maxim IP: *.centertel.pl 03.02.11, 12:16
                            oooo patrz. tyle razy byłam i jakoś tak nie było.... chyba tylko Ty zwracałas na to uwagę, ja tam się dobrze bawiłam i w nosie miałam co sie wokół mnie dzieje, bo takimi głupotami się nie zajmuję
                          • Gość: student Re: Maxim IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 12:32
                            "roznegliżowane panienki"
                            proszę, o czym piszesz? Ogólnie dziewczyny w Ciechanowie ubierają się w dżiny i jakiś top, czy to na co dzień czy na zabawę.
                            • Gość: . Re: Maxim IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 12:52
                              Oho widzę,że ciechanowska swołocz zaczyna bronić swojego środowiska.
                              • Gość: jolanda Re: Maxim IP: *.centertel.pl 03.02.11, 12:53
                                OGARNIJ SIĘ
                                • Gość: Gośka Re: Maxim IP: *.centertel.pl 03.02.11, 13:00
                                  każdy robi to co lubi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka