Dodaj do ulubionych

czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni?

IP: *.opera-mini.net 03.02.11, 16:22
Tak jak w temacie.
Obserwuj wątek
    • ab-nega Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? 03.02.11, 16:25
      Depresja może :) Ewentualnie brak pracy :)
      • Gość: Kukawka Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 16:28
        Jedno z drugim ma scisly zwiazek.
        • Gość: xyz Bo nie wydają juz Wokół Ciechanowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 13:37
    • Gość: Kukawka Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 16:27
      Bo to jest miasto duchow, zadnych atrakcji, perspektyw, ani rozwoju zainteresowan. Do tego jeszcze zakapiorstwo i zascianek. Np. jak ktos zobaczy czlowieka uprawiajacego jogging, albo nordic walking to zostaje wysmiany w stylu "patrz jaki glupi, jaki debil hahaha". Taka mentalnosc.
      • Gość: smile Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.opera-mini.net 03.02.11, 16:32
        Pamietam w lato jak tacy ludzie z oslami chodzili chyba norwegowie z tego co pamietam to patrzyli sie na nich wszyscy jak na kosmitow hehe
    • Gość: u.smiech Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.opera-mini.net 03.02.11, 17:12
      moze pogoda jest winna hmm moze szef nie daje tyle ile trzeba a wszedzie sa promocje a w kieszeni hula wiatr?
    • Gość: smutas Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.tktelekom.pl 03.02.11, 20:36
      Ponieważ nie mają powodów do radości
      • ciech001 Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? 04.02.11, 10:11
        Nie "smutni" tylko "zadumani".
    • Gość: x Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 10:46
      Bo zarabiam 1200zł do ręki i nie stać mnie na mieszkanie.
      • Gość: Gdzie Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.opera-mini.net 04.02.11, 11:11
        A gdzie tyle zarabiasz? moze przyjmuja to zloze cv
        • Gość: biurek Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 11:41
          Wcale ludzie w Ciechu nie są smutni. Tendencyjnie postawione pytanie, które kieruje na niewłaściwe odpowiedzi.
          Ludzie w Ciechu cieszą się z deptaka, ulicy Witkacego, itd., proszę więc nie siać czarnej propagandy.
    • Gość: mnichnoe Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: 213.199.253.* 04.02.11, 12:07
      Daj ludziom pracę i godziwe zarobki, a zobaczysz że zacznie wszystko wracać do normy. Bo w tym zabitym dechami miastu nic się nie robi w tym kierunku. Władze powinny zainteresować się ludźmi którzy żyją nawet na pograniczu nędzy czasami , pokazać im że są warci tych stanowisk. Rozrywka to wyjście chyba do marketów w sobotę i niedzielę jeśli mają za co kupować. Młode osoby po studiach nie mają co ze sobą zrobić, gdzie by się nie wybrali do urzędu to słyszą tylko – nie ma etatów - DAJCIE LUDZIOM PRACE ZA GODZIWĄ PŁACĘ. Każdy z nas pragnie założyć rodzinę i cieszyć się życiem a nie zamartwiać się co będzie jutro.
      Pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: figa Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 12:14
        Daj ludziom pracę Dawała to komuna. Teraz trzeba brac swoje sprawy w swoje ręce. Nie masz pracy - wybuduj fabryke, to jeszcze innym dasz pracę.
        • Gość: STZ2 Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.play-internet.pl 04.02.11, 12:34
          no może i nie dać tylko chociaż pomóc....ja sama jestem mamą 2 dzieci...mąż pracuje...ja też bym chciała pracować ale co z dziećmi zrobię???jedno chodzi do przedszkola,młodsze ma roczek i jak chciałam zatrudnić opiekunkę to musiałabym zapłacić jej 2/3 swojej pensji...jedna babcia daleko druga schorowana i nie jest w stanie pomóc....zaraz ktoś napisze ,że skoro założyłam rodzinę to powinnam ją sama utrzymać itp...,ale nie mam możliwości ,żeby podjąć pracę...i ciągle myślę o rozwiązaniu tego problemu i nic....
        • Gość: smile Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.opera-mini.net 04.02.11, 13:23
          fabryke zbudowac to moze ten kto ma na to pieniadze.nie kazdemu sie udaje miec wlasna firme.a nawet jak ktos ma etat to roznie moze byc,nic nie jest pewne.dawanie wedki jest lepsze niz kasy z opieki spolecznej np.ale niektorzy nie chca pracowac i to marnotrawienie kasy tylko.z drugiej strony to nie kazdy moze miec wlasny biznes.
    • Gość: smile Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.opera-mini.net 04.02.11, 16:57
      Mysle ze warto byc wesolym nawet jak sie niema gdzie isc ,jak sie niema pracy i wogole jak sie nic niema to juz mozna byc tylko wesolym :/
      • Gość: dr być wesołym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 18:26
        Czy można być wesołym jak się w jednym zdaniu robi kilka błędów ?
        to już można być tylko wesolym :-)
        • Gość: smile Re: być wesołym IP: *.opera-mini.net 04.02.11, 19:09
          nie jestem uczonym profesorem habilitowanym zeby sie takimi pie...mi jak pis ownia przejmowac
          • Gość: Kermit Re: być wesołym IP: 213.199.253.* 04.02.11, 20:46
            Może Ty znasz samych "smutnych"
            • Gość: moze wyjedz nad mo Re: być wesołym IP: *.opera-mini.net 04.02.11, 20:51
    • Gość: . Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.play-internet.pl 05.02.11, 03:10
      ,,A to dlatego,że mało jest słońca a lato nie jest gorące''.
      Szczerze mówiąc byłam ostatnio w Ciechu i przeraziła mnie ponurość tego miasta.Wszystko takie szare,przygnębiające.Nie dziwię się,że społeczeństwo smutne :(
      • Gość: urt Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 13:27
        Bo mało bzykają ???
    • Gość: zgredek Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.multimo.pl 07.02.11, 11:52
      Przeciez to proste.
      Jedza za malo jajek...............................z Sonska oczywiscie:)
      • Gość: olof smutni są... IP: *.cnow.pl 07.02.11, 13:06
        bo mają mało sal weselnych, pięknie grających zespołów weselnych, dobrych fryzjerów, dużo zabłąkanych zwierząt, dużo kup zwierząt wyprowadzanych na spacery, sporo kup osób - zbyt zabieganych w tym pędzącym świecie, by mieć szansę na relaksacyjne wypróżnienie w domowym zaciszu i wiele innych...
      • Gość: asa Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 13:44
        Bo to miasto położone jest na bagnach i wyziewy bagienne zatruwają ludzi.
        • Gość: Arboleda Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 13:52
          Bo to zakapiory co się nawet wstydzą gumki kupić,bo się boją że ktoś ich zauważy. Nawet nieznajomi:)
    • Gość: smile Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.opera-mini.net 07.02.11, 21:00
      A moze o sobie cos w tym temacie powiecie bo tylko inni wg was sa smutni
      • Gość: k Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 21:06
        A z czego tu się cieszyć? Nie ma pracy, nawet dla młodych, wykształconych ludzi, wszędzie korupcja i znajomości, miasto nic nie pomaga. Nie wiem w ogóle po co jest PUP. Po drugie nie ma rozrywek, nie ma gdzie iść, poszaleć, średnia wieku 16 lat. Szkoda pisać...
        • Gość: as Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 20:44
          popieram jw. Nic dodac nic ując
          • Gość: Prawda w oczy kole Re: czemu ludzie w ciechu sa tacy smutni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 13:19
            Zobaczcie wpisy niejakiego Opusa. Przecież to desperat:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka