Gość: eko IP: *.opera-mini.net 03.02.11, 21:14 co myslicie o nowym barze tylko z nalesnikami w kazdej postaci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;p Re: bar nalesnik IP: 213.199.253.* 03.02.11, 21:26 o tak... uwielbiam naleśniki. A w szczególności z dżemem z polewą czekoladową i bitą śmietaną. mniam mniam. Tylko trzeba umieć robić je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko Re: bar nalesnik IP: *.opera-mini.net 03.02.11, 21:32 racja.to niby nalesnik ale zeby byl smaczny trzeba sie znac na tym jak go zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: bar nalesnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 09:56 Jeśli chcesz otworzyć taki biznes to nie polecam, Ciechanowianie to niestety kebabożercy. Jeśli jest coś takiego już to chętnie wezmę namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: bar nalesnik IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 11:00 przecież już były naleśniki - amarula na lazurowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STZ2 Re: bar nalesnik IP: *.play-internet.pl 04.02.11, 12:40 POMYSŁ CIEKAWY...bo juz dosyć mam tych ohydnych kebabów i zapiekanek....przydałby się jakiś BAR MLECZNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko Re: bar nalesnik IP: *.opera-mini.net 04.02.11, 13:30 co jest szybsze w przygotowaniu? nalesnik czy danie z mlekiem? moim zdaniem nalesnik dlatego mniej osob je robi bo nie ma czasu a to znaczy ze sa potencjalnymi klientami a pozatym skladnikiem nalesnikow jest przecierz mleko.mozna tez podawac mleko w postaci koktajli np z truskawkami jako dodatek do nalesnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: bar nalesnik IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 13:38 gdzie to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko Re: bar nalesnik IP: *.opera-mini.net 04.02.11, 13:48 Jak narazie w wyobrazni hehehe a tak na powaznie to mialabys ochote na nalesnika z baru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: bar nalesnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 14:25 naleśniki pychota, pomysł mógłby wypalić!pomyśl o możliwości dowozu naleśników do wygłodniałych klientów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko Re: bar nalesnik IP: *.opera-mini.net 04.02.11, 14:33 tylko tak mysle .nie zebym cos planowal.bo niby za co. z nudow pisze na tym forum bo niechce mi sie juz roboty szukac takie tu dno ze rece opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: bar nalesnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 14:46 ale wydaje mi się, że pomysł ciekawy!lokal nie musi być duży!powodzenia w snuciu marzeń;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: bar nalesnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 15:07 za wsparcie duchowe dwa naleśniki gratis podczas otwarcia lokalu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: bar nalesnik IP: *.centertel.pl 04.02.11, 15:14 naleśniki, gofry i pierogi z owocami i serem ;-)) mniam, mniam niom BAR MLECZNY jak najbardziej na Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: bar nalesnik IP: 80.50.127.* 15.02.11, 20:00 Też jestem za BAREM MLECZNYM. W Płocku jest taki bar rodem z PRL-u (potocznie zwany "Szeratonem"). Obiady pierwsza klasa za niewielkie pieniądze i zawsze mają dużo klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko Re: bar nalesnik IP: *.opera-mini.net 04.02.11, 15:38 fabrykanalesnika.pl\menu.php .zwroccie uwage na pozycje nalesnik niezjadalny masa 900g hehehehe niezle im sie to udalo wymyslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: bar nalesnik IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.11, 23:21 Jeśli ktoś chce otworzyć knajpę z naleśnikami to najlepiej pojechać do Torunia, przejść się na starówkę i zajść do Manekina. Knajpa podaje naleśniki pierwsza klasa. Zawsze jak odwiedzę Toruń zachodzę na jednego naleśnika. Czasem długo trzeba czekać ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: bar nalesnik IP: *.play-internet.pl 05.02.11, 03:06 Tak,jak ktoś będzie chciał iść na lunch to niech jedzie do Torunia :D Ja jestem wege i z chęcią przeszłabym się do takiego baru.Oczywiście gdyby był urządzony z klasą a nie jak kebab :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: bar nalesnik IP: *.cdma.centertel.pl 07.02.11, 08:13 Uważam że pomysł naleśnikowy jest super tylko problem z lokalem.Sama się nad tym zastanawiałam i mam fajne pomysły kulinarne, także jak znajdziesz jakiś lokal to możemy założyć spółkę-chociaż jak to mówią jaskółki nie dobre są spółki ale pomyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanda Re: bar nalesnik IP: *.centertel.pl 07.02.11, 12:44 lokal by musiał być najlepiej na Warszawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko Re: bar nalesnik IP: *.opera-mini.net 10.02.11, 15:19 W taka pogode tylko nalesnik moze czlowieka uratowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: bar nalesnik IP: *.biznesdsl.etel.pl 14.02.11, 15:22 Naleśnikarnia nie ma szans powodzenia. Chyba że prócz naleśników byłoby coś bardziej proletariackiego ;) Naleśnikarnie sprawdzają się w miastach "ludzi młodych i inteligentnych" czyt. tam gdzie są uczelnie wyższe prowadzące nauczanie stacjonarne. Możesz zlecić badanie rynku ale jest to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Oczywiście można zaryzykować i liczyć na sukces - jednak lokalizację wybrałbym w miejscu w którym roi się od młodzieży. I ważna rzecz przy naleśnikarni - od samego początku jak największy wybór naleśników (słodkie, wytrawne, wegetariańskie i co tam jeszcze się da wymyśleć). Start z okrojonym menu może być strzałem w piętę. Co do wystroju wnętrza - dobra rada w miastach akademickich - pochodzić po lokalach i absolutnie nie wzorować się na nich :) W Ciechanowie jednak z pewnych względów odwróciłbym tę zasadę (niestety) - to jednak zależy na jaki rodzaj klienta się nastawiasz. Szkoda, że nie napisałeś nic więcej o swoim pomyśle :) Powodzenia - osobiście kocham naleśniki :D Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatar Re: bar nalesnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 15:37 Zaraz się tu będzie Przegląd Biznesowy lansował ze swoją badziewną listą spelunek:) A swoją drogą w Opinodziurze jest naleśnikarnia. Jadłem tylko raz,ale naleśnik mi bardzo smakował:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: bar nalesnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 20:50 naleśnikarnia - tak!!! byłaby klientela w różnym wieku, nie tylko studenci. starczy dobre menu, sympatyczny wystrój i moda na bywanie. niech ktoś zainwestuje, please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: bar nalesnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 09:14 Hej w piątki są naleśniki do Tango ja tam jestem co tydzień porcja BIG trzy naleśniki z twarożkiem oblane bita śmietanką i jakąś polewą. Ale mówię wam są świetne. może brakuje tam naleśników z jakimś mięsem. Ale u nich to tylko tak okazjonalnie jako jedno z dań podawane w piątki jako danie dnia. Są pyszne :)) Odpowiedz Link Zgłoś