Gość: 18-latka IP: *.tktelekom.pl 04.02.11, 14:46 Witam, może wiecie gdzie można znaleźć pracę dorywczą na ferie. Z góry wielkie dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Work trawel Re: praca w ferie IP: *.opera-mini.net 04.02.11, 16:51 z gory to tylko niedzwiedzia mozesz na krupowkach udawac hehehehe bo w ciechanowku tyle lapsow bez roboty chodzi ze predzej z glodu padniesz nim ci ktos da na cos namiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devid Re: praca w ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 19:18 jak chcesz prace napisz do mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: praca w ferie IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.11, 20:17 nie szuka sie pracy na forum, bynajmniej na tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: praca w ferie IP: *.183.247.162.dsl.dynamic.eranet.pl 04.02.11, 20:27 Płacę za usługiwanie mi 10zł. W cenie musisz prać ubrania,robić obiad, sprzątać dom, wyprowawdzić psa na dwór pare razy dziennie, robić zakupy a także opiekować się trójką moich dzieci. Aha poza tym musisz zadbać o mnie wiesz w jaki sposób :). 10zł jest to cena nie podlegająca zmianie. Otrzymujesz 10zł za przepracowanie 12 godzin. Pozdrawiam i zachęcam. Kontakt: michiz29@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: praca w ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 22:36 Haha.... Nie no człowieku szczęka mi opadła. Żal... Żal Mi Cię. Odpowiedz Link Zgłoś